Goldwave Kullanımı Resimli Anlatım |
10-25-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli AnlatımSes Seviyesini Yükseltme |
10-25-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli AnlatımDosya Bilgisi Yazma ve Kaydetme Artık Avril Lavigne'nin Losing Grip parçasının bir kısmını videoklipten alarak mp3 yapmış oldu Bu programla mp3 ü wav a, wav ı mp3 e, ogg yi mp3 e gibi bir çok müzik türünü birbirine dönüştürebiliriz |
10-25-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımşarkıdan muziği nasıl kaldırcam AÇIKLARMISINIZ? LÜTFEN |
10-25-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımteşekkürler ama ben verilen adımları izledim sesin birazı ayrılıyo bunula beraber müzikte gidiyo |
10-25-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımbutun herkes birbirinin aynısını soyluyo ama hiç biride olmadı sesten sozleri ayırmıyo sadece kalitesiyle ve vocalin sesiyle oynuyo yani bu işlemi yaptıgınızda arka planda hala sanatçı sarkıyı soyluyo |
10-25-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımarkadaşlar peki kasetten nasıl kayıt yapabiliriz Cevap: Goldwave Kullanımı Resimli Anlatım sayfa üç frmacil 3 Cevap: Goldwave Kullanımı Resimli Anlatım |
10-25-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli AnlatımArkadasım sesi Kısmak deil Amac Sesi Tamamen Kaldırmak sadece Muziq Fon Muziqi Yapmak |
10-25-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımtmm amaç o da genede arkadan gelıor ses tamamen gıtmıor birde kendı sesımı sarkının ustune nasıl kaydetcem yarım edın |
10-25-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli AnlatımPekıVokalı sıLdım Uzerıne ses nasıl ekleyecegım ? Teskkur ederım sımdıden |
10-25-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımarkadaşlar ses üstüne nasıl ses ekleriz gold wave den bilen var mı |
10-25-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımsayın admin lütfen söyleyiniz sadece müzik olarak nasıl yapcaz |
10-25-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli AnlatımÇok zormuş,bi tür olmuyor |
10-25-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli AnlatımÖzellikle muzik için kullanılır resimleri iyi inceleyin sürükle bırakla şarkıyı editleyin |
10-25-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımteşekkürler emeğine sağlık |
10-25-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Goldwave Kullanımı Resimli Anlatımresimleri geremiyorum yardım:(( |
|