![]() |
Deep Freezer Şifresini Kırma Programı... |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...Linkte soeun yok, rapidshareden dosya indirmişseniz modemi kapatıp açın ![]() ![]() Konuda soru ve cevaplar var tümünü okumanızı tavsiye ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...kardeş bu inmiyo yardımcı olursan sevinirim Burdan indirmeyi öğrenin http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buradan indirin http://rapidshare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...arkadaşlar yardım ltfn bende deepfrez6,30 yüklü ama bu program bilgisarayada yüklü olmadıgın gösteriyor ne yapabilirim ltfn yardım site adminlari birtürlü bulmadım tşkler şimdinden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...Deep Freeze not detected! şu yaziyor diyar deepfrez bullanmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...Süresi geçen deepfreezerler ya kendi kendine açılır yada kaybolur ![]() ![]() ![]() ![]() Buradaki konuda bir kç çeşit deepfreezer var, sizdeki program sürümü gibi mutlaka birini bulup kurar gibi yüklemelisiniz ve üninstal yapmalısınız ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deep Freeze 6 ![]() Deep Freeze Standart 6 ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...yaw deepfreeez 6,30 unun kıran varsa gelsin kırısın aw olmuyor yardımci olurmusn ltfnnnn Cevap: Deep Freezer şifresini kırma programı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...Amdlerde hernedense sorun yaratiyor büyük ihtimal amd kullanıcısınız ![]() ![]() Ctrl + shift + alt + f6 bu şekil deneyin pencere gelir inşallah ![]() ![]() formatsız çözersiniz umarım ![]() ![]() Şöyle bir bilgi verdiler bana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...kardeş allah razı olsun ben bunu 1 aydır arıyorum saol ya allah razı olsun tskler :d +1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...programı koymusun saol ama kullnışınıda soylesen ii olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...bu ne yawww paraylamı satıyorsunuz bunu yaww |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...bu ne yawww paraylamı satıyorsunuz bunu yaww Forumda ücretli program satılmaz, konuya alternatif ekledim ama bu program yeni sürümlerde işe yaramaz, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...linkte sorun var arkadaşlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...Linklerde sorun göremedim, hangi linkte sorun var buraya yazın gözden geçirelim, dosyalar arşivimizde var gerekirse değiştirelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deep Freezer Şifresini Kırma Programı...bu programı nerden indircez |
![]() |
![]() |