![]() |
Çeşit Çeşit Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...Yaşacağız ![]() ![]() ![]() Konuşacak ne çok şeyimiz var, paylaşacak ne çok şeyimiz var…Tanrım ömrümüz yetecek mi hepsini yapmaya¿ Sana ne söylesem, yüreğimin sesiyle konuşuyorum inan ![]() ![]() Sen olduğundan beri hayata ve insanlara dair bütün kırgınlıklarımı kaldırıp attım bir tarafa ![]() tek kelimelik cümleleri kullanmıyorum artık ![]() gelebilecek her şey mutlu ediyor beni ![]() ![]() perdeyi çekip camdan bembeyaz karın yağışını izledim ![]() umurumda değil ![]() Meğer ne çok şarkı bilirmişim ben, ne çok şarkı ’en çok sevdiğim şarkı’ymış… Nereye gitti hüzün şarkıları¿ Yoksa ben mi duymuyorum¿ Her şarkı içimi okşuyor, her şarkı aşkı anlatıyor ![]() ![]() Senin yanında nasılsam sen yokken de öyleyim ![]() Hiçbir şey yok bize ![]() ![]() mama engel değil ![]() rum, ne güzel… Bir iddiam var bu aşkta ![]() ![]() hüznün, aldırmazlığın, çocukluğun, yalnızlığın, yorgunluğun, enerjin, gözyaşın, gülüşün, korkuların, cesaretin, alınganlığın…Ben sana ait olmayan ne varsa çıkardım hayatımdan ![]() ![]() gelecek her şeye sonuna kadar açık ![]() Bak yine bastırdı kar, mucize boyanıyor gökyüzünden ![]() ortalık ![]() ![]() ![]() Yaşayacak öyle çok yaz öyle çok bahar var ki…Dedim ya, ömrümüz yetecek mi bunları yaşamaya¿ |
![]() |
![]() |
![]() |
Çeşit Çeşit Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşit Çeşit Mektuplar...GİDİSİNDEN SONRA ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman seni bana unuttururmus ![]() Hep oyle dediler ![]() Zamana birak muhakkak unutursun dediler ![]() O kadar uzun zaman gecti ki,gidisinden bu yana ![]() ![]() ![]() Eger zaman gercekten unutturuyorsa gideni, bu kadar uzun zaman gecmesine ragman, neden hala aklımdasın ![]() ![]() Neden seninle ilgili her seyi hatirliyorum ![]() ![]() Her ayritisina kadar ![]() ![]() ![]() Zaman zaman kendimi inandirmaya calisiyorum, seni unuttuguma ![]() ![]() ![]() Soruyorlar, yakinlarim ![]() ![]() ![]() Arkadaslarim ![]() ![]() ![]() Dostlarim ![]() ![]() ![]() "Unutabildin mi" diye ![]() "Evet unuttum"diyorum ![]() "onun hakkinda en ufak bir seyi bile,artik hatirlamiyorum"diyorum ![]() "Biz sana soylemistik"diyorlar ![]() "Zaman herseyin ilacidir,unutturuyor"diyorlar ![]() Icten ice guluyorum onlara ![]() Ve merak ediyorum, onlar unuttuklarini iddia ettikleri asklarini,gercekten unutabildiler mi ![]() ![]() Yoksa acilarini azda olsa hafifletebilmek icin "unuttum" numarasi mi yapiyorlar ![]() ![]() Benim gibi ![]() ![]() ![]() Sen gittikten sonra, cektigim acilarimi, uykusuz gecelerimi kimseyle paylasmadim ![]() Belkide paylasamadim ![]() ![]() ![]() Kimsenin bilmesini istemedim ![]() En yakinimdakilerin bile ![]() ![]() ![]() Cunku ne kadar cok kisi bilirse, acim o kadar buyuyecekmis gibi hissediyorum ![]() Hep mutlu gorunmeye calistim ![]() Hic etkilenmemis gibi davrandim ![]() Hatirliyormusun bitanem ![]() ![]() Sen bana her zaman,cok guclu bir yapiya sahip oldugumu soylerdin ![]() Kendimi her gucsuz hişssedisimde, senin bu sozlerini aklima getiriyorum ![]() Ve kendimi daha iyi hissediyorum ![]() Ama sen gittikte sonra anladim ki, ben senin sandigin kadar guclu bir yapiya sahip degilmisim ![]() Aslinda ben gucsuzmus,sadece guclu gorunuyormusum ![]() Halada oyleyim ![]() ![]() ![]() Gucsuzum ama guclu gorunuyorum ![]() Gorenler cok sasiriyorlar ![]() Bu olaydan nasil hic etkilenmemis oldugumu merak edip,soruyorlar ![]() Onlara"demek ki sandigim kadar cok sevmemisim ![]() ![]() Ama bunlarin sadece buyuk bir yalan oldugunu, sende,benim kadar iyi biliyorsun ![]() Gidisini beni inanilmaz sekilde etkiledigini, acilarimin inanilamayacak kadar derin oldugunu sende biliyorsun ![]() Zaten su koca dunyada bunlari bir sen,birde ben biliyorum ![]() Beni terkettigin,birakip gittigin icin sana kizabilmeyi isterdim ![]() Ama bunu bile basaramiyorum ![]() Her ne kadar bana yapmamis olsanda, gecerli bir aciklaman vardir diyorum ![]() Zaten ben seni hala sevmeye devam ederken,sana nasıl kizabilirim ki ![]() ![]() Eger bir gun,gittigine pisman olup, geri donmeyi dusunur de,reddedilme korkusu duyarsan, sakin korkma hayatım ![]() ![]() Cunku ben; seni hala bekliyor olacagim ![]() Ne kadar zaman gecmis olursa olsun ![]() Cunku ben; Senin geri donecegin gunun umudu ile yasiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|