![]() |
Nostalji Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Moda Yolunda Söz : Fecri Ebcioğlu / Müzik : Marc Aryan Yayınlayan © 1966 Odeon Hikayeyi tekrar edeyim sana Gayret gayret hatırlasana İlk görüştük senle biz Moda’da Moda Moda Moda yolunda Bir kız vardı hatırla kolunda Ciklet çiğniyordun sen ağzında Kırmızı jaket ve pantolonla Rastlaştık biz Moda yolunda Ne tatlı bakıştı onlar Ama zamanla dert oldular Meğer genç kız haklıymış Desene onun için seni terkeylemiş Şimdi ben ah ne yapsam Seni kimlere satsam Başka saf bir kız bulup Seni başımdan atsam Ne anlaşılmaz erkeksin sen bak Dünyamı ettin haram yasak Dön yine eski kızın koluna Bırak bırak beni yoluma Bırak dedim hiç duymuyor musun Yavaş yavaş öldürüyorsun Çık benim de n'olursun kolumdan Çekil çekil çekil yolumdan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...İyi misin Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Ralph Bernet - Danyel Gerard Yayınlayan © 1974 İstanbul Tri lay lay li tri lay lay li Tri lay lay li tri lay lay la Nasılsın iyi misin Sorarsam söyler misin Yabancı sen kimsin Çağırsam gelir misin Tri lay lay li tri lay lay li Tri lay lay li tri lay lay la Sen başka ben başka Doğuştan nerelisin Saz başka söz başka Buradan değil misin Tri lay lay li tri lay lay li Tri lay lay li tri lay lay la Yerinden yurdundan olursan ister misin Aşkında çalarsam oynarsan sen bizdensin Tri lay lay li tri lay lay li Tri lay lay li tri lay lay la |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Kimler Geldi Kimler Geçti Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Tony Hatch Yayınlayan © 1973 İstanbul Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Hoşgör Sen Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Enrico Macias Yayınlayan © 1975 İstanbul Bilsen neler dönüyor şu garip dünyada Arkadaşlık düşmanlıkla yanyana Bazen sebep bir aşksa çoğu zaman da para Değiştirir insanları hep bir anda Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl o sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa Hangimiz uğramadık sanki haksızlıklara Dinle beni sakın uyma şeytana Pişman oluyor herkes sonra yaptıklarına Esir olma boş yere gururuna Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl ona sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Dile Kolay Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Faramarz Aslani Yayınlayan © 1979 Philips Ağlıyorsun derdin mi var Aşık mısın benim kadar Çaresini kimler arar Bu aşk neler neler yapar Delisin mecnun misali Ecel bu dinlemez mani Yalandır herşey bu sahi Yaratan bilir bu hali Bile bile düştünse sen O dinlemez canın versen Peşindedir kaçıp gitsen Bırakmaz ki öldürmeden Sonu yok bu sevgi böyle Kırılır bir tek sözünle Yaş olur akar gözünde Yaradır kanar gönlünde Unut demek dile kolay Ateş düştüğü yeri yakar Anlamaz ki o zalim yar Gezer gezer uzaktan bakar Seni ben ben işte böyle Severim böyle sevince Yaşarım güzelliğince Solarım seninle ben de |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Boşvermişim Dünyaya Söz : Fecri Ebcioğlu / Müzik : Fecri Ebcioğlu Yayınlayan © 1967 Regal Temmuz Ağustos Eylül Her mevsimde durma gül Hayat inan çok kısa Belki çıkmayız yaza Boşvermişim boşvermişim Boşvermişim dünyaya Ağlamak istemiyorsan Sen de boşver dünyaya Ahmet Mehmet Süreyya Hepsi boş hepsi hülya Bir gün hayat bitecek Dersin görmüşüm rüya Boşvermişim boşvermişim Boşvermişim dünyaya Ağlamak istemiyorsan Sen de boşver dünyaya Aldatırlar aç gözünü Unut artık geçmiş dünü Her akşam ayrı güzelle Sen de geçir her gününü Boşvermişim boşvermişim Dünyaya ben boşvermiş Vallahi aldırmıyorum Elalem ne söylermiş --->: NostaLji Şarkı SözLeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Boş Sokak Söz : Fecri Ebcioğlu / Müzik : Udo Jürgens Yayınlayan © 1968 Regal Hiç niyetim yoktu ben maziye Dönüp seni anıp düşünmeye Eski bir şarkının o an birden Geldiğini duydum penceremden Koştum birden koştum baktım hemen Seni aradım hep penceremden Gözlerimde yaşlar birden coştu Fakat ne yazık ki sokak boştu Gözlerim dolaştı bir bir bu yollarda Aradım seni her köşe başında Kalbim ağlarken ah ne yazık ki Belki de sen, sen başka kollarda Kapandi pencerem şarkın sustu Artık o kalbimde çalıyordu O eski hislerim tekrar coştu Fakat ne yazık ki sokak boştu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Olanlar Oldu Bana Kendim anladım kimselere soramadım Onu bulup sarmak ister canım Çare aradım aşkına doyamadım Onu bulup kaçmak ister canım Hayırsız amma düştüm ağına Olanlar oldu bana Yalancı amma tadı da başka Olanlar oldu bana Zalim bilmiyor sabah olmuyor Derdim bitmiyor aman Taştan mı sandın beni sen Tanrım garibim, aldandın Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Stevo Teodosievski Yayınlayan © 1972 İstanbul |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Palavra Palavra Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Giovanni Ferrio Yayınlayan © 1973 İstanbul - Ne oldu bana bu akşam Ne garip seni sanki ilk defa görüyorum Aynı sözler söylediğin hep boş sözler - Sana nasıl anlatsam bilmem ki Kolay sözler - Okumaya doyamadığım bir aşk öyküsü gibisin Bu hergünkü sudan sözler boş vaatler - Dünüm bugünüm geleceğim tek gerçeğimsin Daha neler Artık bitsin sus hiç konuşma Anlamam hiç kendini yorma boşuna - Sen bana aşk şarkıları çalan Gül kokuları getiren ılık rüzgârlar gibi Belki tatlı tatlı bu yalanlar - Bir dakika seni anlamıyorum Gül kokan rüzgârla nasıl geçermiş gelecek yıllar Yere iner mi gökteki yıldızlar Dinleyemem bunlar hep boş laflar Aşk bitince sözler neye yarar - İnan bana n'olur Palavra palavra palavra - Dinle beni Palavra palavra palavra - Yalvarırım Palavra palavra palavra - Yemin ederim Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana - İşte kaderim Sanki seninle ilk defa konuşuyor gibiyim Ne romantik bu sözleri çok dinledim - Duyguların en güzeli ümidim Çok dinledim - Ne olur dinle beni Hepinizde aynı taktik aynı yalan - Yasak rüyalarımın kadını Beğenmedim - Istırabım, ümitsizliğim Başlayınca sen susmaz mısın Gülüyorum haline anlamaz mısın - Yıldızları yer yüzüne indiren şarkım Belki tatlı tatlı bu yalanlar - Sen olmasaydın kimbilir belki ben de olmazdım Gül kokan rüzgârla nasıl geçermiş gelecek yıllar Yere iner mi gökteki yıldızlar Dinleyemem bunlar hep boş laflar Aşk bitince sözler neye yarar - Yüreğim bu söylüyor sözleri inan Palavra palavra palavra - Dinle beni Palavra palavra palavra - Ne olur Palavra palavra palavra - Yemin ederim Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana Palavra palavra palavra - Güzelsin Palavra palavra palavra - Ne güzelsin Palavra palavra palavra - Çok çok güzelsin Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Sana Ne Kime Ne Söz : Ülkü Aker / Müzik : Philippos Nikolaou Yayınlayan © 1975 İstanbul Hiç rahat yok mu bana şu yalancı dünyada Kimin ne hakkı var ki karışır hayatıma Hesap soramaz bana kim çıkarsa karşıma Kimin ne hakkı var ki karışır hayatıma Hür doğdum hür yaşarım kime ne kime ne Köle miyim sana ben sana ne sana ne Zararım kendime kime ne kime ne Sen bak kendi derdine sana ne sana ne Bu kalp benim değil mi severim severim Canım nasıl isterse gezer eğlenirim Her günüm mutlu benim kim ne derse desin Canım nasıl isterse gezer eğlenirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Sen Bir Yana Dünya Bir Yana Söz : Ülkü Aker / Müzik : Norayr Demirci Yayınlayan © 1971 Regal Artık inandım ben şansıma Seni çıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dünya bir yana Çalsın artık durmadan çalsın sazlar Gelin dostlar, gelin dostlar Kalbimizde düğün var Sonunda erdik biz murada Darısı başkalarına Hayatımı veririm ben sana Sen bir yana bu dünya bir yana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Onu Bana Bırak Söz : Fecri Ebcioğlu / Müzik : Patricia Carli Yayınlayan © 1968 Regal Kaçıncı macerasıdır bu Hiçbirinin gelmez sonu Sevdim derse seni Düşünür hep beni Sakın aldanma sen ona Her sefer döner sen o bana Belki demiştir ki sana Yalnız seni sevdim onun için geldim İnanma sakın hiç sen ona Onu bana bırak Onu bana bırak Onu bana bırak bırak onu Yazık oldu bir çok kadına Ümit verdin bir bir onlara Umulmadık bir an bakarım yanımda Döner koşup gelir o bana Bekleme tekrar gelir diye Kanma ondaki sevgiye Bir gün çok ağlarsın Dersin bu deliye Gönül verdim kaçtı o niye Onu bana bırak Onu bana bırak Onu bana bırak bırak onu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Sen Mutlu Ol Söz : Tahir Dökme / Müzik : Tahir Dökme Yayınlayan © 1981 Yaşar Nasıl bir kalp bıraktın Bilir misin ardında Bilir misin kırılan Kalpler düzelmez asla Dönüp de hiç baktın mı Merak edip arkana Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Bir gün olsun gülmesem Hep ağlasam da olur Karanlığın içinde Yalnız kalsam ne olur İnim inim inlesem Acı çeksem de olur Benim için farketmez Sen mutlu ol ne olur Geçmişteki günleri Bir an olsun hatırla Yırtmadıysan resmimi Ona bakıp da ağla Mutlu günlerimizi Sen vaad etmiştin bana Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Saklanbaç Söz : Fecri Ebcioğlu / Müzik : Henry Mancini - Johnny Mercer Yayınlayan © 1967 Regal Saklanbaç oynarken beraberdik seninle Biz ikimiz saklanırdık mesuttuk elele Yıllar sona yine saklanbaç oynuyorsun Benden ayrı kimselerle hep saklanıyorsun Sen istemiyorsan vazgeç bu oyundan Ben yalvarmıyorsam inan bu gururdan Saklanma ne olursun bıktım olmaktan ebe Başka aşkın varmış artık biliyorum sobe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nostalji Şarkı Sözleri...Seninleyim Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Lucio Battisti Yayınlayan © 1973 İstanbul Burada seninleyim Sokaklarda seninleyim Rüyalarda uykumda seninleyim Telefon çalsa bile Konuşurum sen diye Kapım açık bak yine seninleyim Başkası kollarımda Sen varsın yanımda Öptüğüm dudaklarda seni özlerim Söylenen sözler senin Aşk şarkımsın benim Gözlerim kapalı seni dinlerim beklerim Bakarlar deli diye Sevişirim seninle Göremezler ben içimden gülerim Sen sağımda solumda Sigaramda odamda Yaşıyorsun bak yanımda |
![]() |
![]() |
|