![]() |
Pinhani Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pinhani Şarkı Sözlerisırası değil Sakın bana naz etme Usanır kalbim sana yenilmeye Suçum seni sevmekse Yüzünü asma Ceza gelir bana Bugün bugün benim değil Güzel;senin gibi Hiç vaktin olmadı senin Gelemezsin Sırası değil! |
![]() |
![]() |
![]() |
Pinhani Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pinhani Şarkı SözleriPinhani Yalnızlık Şarkı Sözleri Tesadüfen tanıştık seninle Uzun zamanda alıştık birbirimize Beni benden alırsın istersen Ama yanlızlığım sürer hep derinden Bu yanlızlık içime işlemiş Çıkartamazsın Çünkü o senden eski Çünkü o benden biri Çocukken ben oynardım kendimle Yanlızlıkla hayaller peşinde Şimdi senle beraber olsak da Ben yanlızım yanlızlık özümde Bu yanlızlık içime işlemiş Çıkartamazsın çünkü o senden eski Bu yanlızlık içime işlemiş Çıkartamazsın çünkü o benden biri O senden biri |
![]() |
![]() |
![]() |
Pinhani Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pinhani Şarkı SözleriPinhani Unutuldular Şarkı Sözleri Su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz Seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz İnandığın masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular Masamdaki resimler bir eski filme döndüler Hergün aynı sahneler, içinde kendimiz Küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz Sevildiğim zamanlar birer öykü oldular Meraklı çocuklara anlatıldılar Aynı olduğu gibi, yaşandığı gibi unutuldular |
![]() |
![]() |
![]() |
Pinhani Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pinhani Şarkı SözleriPinhani Seni Bana Anlatırlar Şarkı Sözleri Yaşandığından farklıdır, keyif içinde saklıdır O her zaman gülen yüzü, bazen hüzünlü bi şarkıdır ![]() Karşımda geç kalmış yıllar, arkamda bir çok aşkım var Rastgeldiğim tüm insanlar seni bana anlatırlar ![]() Göründüğünden de güzelsin, niye dışımda gezersin İçindeki sensizliği sen başlatır sen bitirirsin ![]() Aklımda kör başlangıçlar, hepsinde senden birşey var Geç yattığım bütün akşamlar seni bana anlatırlar ![]() Küçük sitemler ettin bazen Bazen kelimelerle af diledim senden O kadar memnunum ki bana gelmelerinden Belki hiç belli etmem ama Dünyanın en mutlu erkeğiyim ben Yanındayken, Yaşandığından farklıdır Tadı baldan da tatlıdır O her zaman gülen yüzü Bazen hüzünlü bi şarkıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|