Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriYorgunum Baharı beklerken ömrüm kış oldu Gözümde her zaman biraz yaş oldu En güzel duygular bana düş oldu Yorgunum dostlarım yorgunum artık Vefasız yıllara dargınım artık Tutmadı ellerim sıcak elleri Duymadım aşk denen tatlı sözleri Taşıdım ömrümce acı izleri Yorgunum dostlarım yorgunum artık Vefasız yıllara dargınım artık İçimde ateşler söndü kül oldu Aşk bahçem kurudu sanki çöl oldu Yar bildim o bile bana el oldu Yorgunum dostlarım yorgunum artık Vefasız yıllara dargınım artık Güfte: Sami Derin Tuna Beste: Selçuk Tekay |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriAGORA MEYHANESİ Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En divanesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni hatırlıyorum Ve sena susuzluğumu Bu aksam ümitlerimi Meze yapıp içiyorum İçiyor içiyorum ^^MÜZEYYEN SENAR^^ |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriKalbe Dolan O İlk Bakış Nihâvend / Semâî Güfte: Mehmet Gökkaya Beste: Erol Sayan Kalbe dolan o ilk bakış Unutulmaz unutulmaz Sevda ile ilk uyanış Unutulmaz unutulmaz İlkbahar yaz mevsim mevsim Bir kaç mektup bir kaç resim Yıllar geçse o bir isim Unutulmaz unutulmaz Sahil boyu boş yamaçlar İsim yazılan ağaçlar Öpülen koklanan saçlar Unutulmaz unutulmaz İlkbahar yaz mevsim mevsim Bir kaç mektup bir kaç resim Yıllar geçse o bir isim Unutulmaz unutulmaz Kah gülünür kah ağlanır Yollar gurbete bağlanır İnsan unuturum sanır Unutulmaz unutulmaz İlkbahar yaz mevsim mevsim Bir kaç mektup bir kaç resim Yıllar geçse o bir isim Unutulmaz unutulmaz |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriDuydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gündüz hayalin geceler rüyan idim Demek ki senin için aşk değil yalan idim Acırım heder olan o en güzel yıllara Söz: hturgut yarkent Müzik : selahattin altınbaş Seslendirenler: Coşkun Demir, Emel Sayın, Muazzez Ersoy, Müzeyyen Senar |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriGÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR Makam: Nihâvend Usûl : Düyek Beste: Teoman Alpay Güfte: Hikmet Münir Ebcioğlu Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Kaderim bu, böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şarkısı söyler sazım Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Tatmadığım zevk kalmadı dünyada Hangi kalbe girdimse kaldı izim Taşa geçer, kendime geçmez sözüm Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriUNUTTURAMAZ SENİ HİÇ BİR ŞEY Nihâvend Bestekâr : Ekrem Güyer Unutturamaz seni hiç bir şey unutulsam da ben Her yer sen, her yerde sen, bilmem ki nasıl söylesem Bir sisli hazan kesilir ruhum eğer görmesem Neşem de sen, hüznüm de sen, bilmem ki nasıl söylesem müzeyyen senar YEŞİL ÖRDEK GİBİ Muazzez Ersoy yesil ordek gibi daldim gollere sen dusurdun beni basim alip gidem gurbet ellere ne sen beni unut ne ben seni sevdigim cemalim gunesim ayim seni seven asik ceker bu nazi getir el basayim kelam allah'i ne sen beni unut ne ben seni --->: Türk Sanat Müziği Şarkı sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Türk Sanat Müziği Şarkı sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriKaDeR DiYeMeZsIn Kader diyemezsin sen kendin ettin Aşkıma sevgime ihanet ettin Yalvarışın çok geç beni kaybettin Dönme artık seni bende terk ettim Hani mutluluktu bu aşkın sonu Hani sürecekti bir ömir boyu Nasıl yaptın zalim sen bana bunu Kader diyemezsin sen kendin ettin Şimdi gözlerimde boş bir anısın Sen gerçek aşkımın sahte yanısın Bana değil tanrım sana acısın Bu kötü günlere sen sebep oldun Veda Busesi hani o bırakıp giderken seni bu öksüz tavrını takmayacaktın? alnına koyarken veda busemi yüzüme bu türlü bakmayacaktın? hani ey gözlerim bu son vedada, yolunu kaybeden yolcunun dağda birini çağırmak için imdada yaktığı ateşi yakmayacaktın? gelse de en acı sözler dilime uçacak sanırdım birkaç kelime bir alev halinde düştün elime hani ey gözyaşım akmayacaktın? |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBENİ KÖR KUYULARDA MERDİVENSİZ BIRAKTIN Kürdîli Hicâzkâr (Düyek) Bestekâr : Münir Nurettin Selçuk Güftekâr : Ümit Yaşar Oğuzcan Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın Öylesine yıktınki bütün inançlarımı Beni sensiz bıraktın, beni bensiz bıraktın |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriSarı Gelin Erzurum çarşı pazar leylim aman İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün Sarı gelin aman Elinde divit kalem leylim aman Dertlere derman yazar oy nenen Ölsün sarı gelin Erzurumda bir kuş var leylim aman Kanadında gümüş var oy nenen ölsün sarı gelin Yarim gitti gelmedi leylim aman Elbet bunda bir iş var oy nenen ölsün sarı gelin |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriEllerim Böyle Boşmu Kalacaktı? Makam: Nihâvend Usûl : Düyek Beste: Şekip Ayhan Özışık Güfte: Şekip Ayhan Özışık Ellerim böyle boş, boş mu kalacaktı? Gözümde hep böyle yaş, yaş mı kalacaktı? Aramızda sıra dağlar, dağlar mı olacaktı? Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz Biz de mi böyle, böyle olacaktık? Bu en güzel çağda yas mı tutacaktık? Aramızda sıra dağlar, dağlar mı olacaktı? Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz |
10-14-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriMakam: Nihâvend Usûl : Düyek Beste: Teoman Alpay Güfte: Hikmet Münir Ebcioğlu Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Kaderim bu, böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şarkısı söyler sazım Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Tatmadığım zvek kalmadı dünyada Hangi kalbe girdimse kaldı izim Taşa geçer, kendime geçmez sözüm Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım |
10-14-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriUNUTMADIM SENİ BEN Karcığar (Düyek) Bestekâr : Şekip Ayhan Özışık Güftekâr : Müzehher Güyer Unutmadım seni ben unutmadım her zaman kalbimdesin Aylar yıllar geçti söyle sen nerdesin Anlaşıldı sen geri dönülmeyen yerdesin Anlaşıldı sen geri dönmeyeceksin Unutmadım unutamadım seni ben her zaman bendesin |
10-14-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriBiR RÜZGARDIR GELiR GEÇER SANMIŞTIM Bir rüzgardır, gelir geçer sanmıştım Meğer başımda esen kasırgaymış sevgilim Gönül oyunudur bunun izi kalmaz demiştin Meğer içimde yanan bir volkanmış sevgilim Birgün gelir unutursun demiştin Hicranını uyutursun demiştin Unutmadım unutmadım Aşka hasret sana hasret Bekliyorum sevgilim Gönül oyunudur bunun izi kalmaz demiştin Meğer içimde yanan bir volkanmış sevgilim Güfte: Anonim, Beste: Sadettin Kaynak |
10-14-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Sanat Müziği Şarkı SözleriEski Dostlar Unutulmuş birer birer Eski dostlar, eski dostlar Ne bir selâm, ne bir haber Eski dostlar, eski dostlar Hayâl meyâl düşler gibi Uçup giden kuşlar gibi Yosun tutan taşlar gibi Eski dostlar, eski dostlar Unutulmuş isimlerde Bilinmez ki nasıl, nerde Şimdi yalnız resimlerde Eski dostlar, eski dostlar Makam: Rast Usûl : Semâi Beste: Gültekin Çeki Güfte: Hayri Mumcu |
|