Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı SözleriGözlerime Bakta Söyle - Muazzez Ersoy nasil bir ask yasadik biz oturda bir dusun artik ayrilalim diye gozlerime bakta soyle artik ayrilalim diye gozlerime bakta soyle kacip gitmek cagre degil hicbirsey cozulmez boyle seni unuturum diye gozlerime bakta soyle kurdugumuz hayallerin dualari yeminleri nasil unutursun beni gozlerime bakta soyle bir neden bir sebep yokken bu zamansiz gitids niye bu ask nasil biter boyle gozlerime bakta soyle gozlerime bakta soyle senin yerin benim yanim kalbine yaz bunu boyle sensiz yasayamam diye gozlerime bakta soyle aaaaaaaaaaah sensiz yasayamam diye gozlerime bakta soyle kacip gitmek cagre degil hcibirsey cozulmez boyle seni unuturum diye gozlerime bakta soyle kurdugumuz hayalleri dualari yeminleri nasil unutursun beni gozlerime bakta soyle bir neden bir sebep yokken bu zamansiz gidis niye bu ask nasil biter boyle gozlerime bakta soyle gozlerime bakta soyle |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı SözleriEskidendi O - Muazzez Ersoy yüzümde tebessüm arama dostum ![]() ![]() mazîdeki büyük sevgidendi o![]() ![]() ![]() ağlıyorum diye hor görme beni, mutluluk mu kaldı; eskidendi o ![]() ![]() ![]() dostlar oldu birer yabancı gibi, hasret çöküverdi bir sancı gibi ![]() ![]() ![]() yollarda dolaştım kimsesiz gibi, bir daha sevmek yok eskidendi o ![]() ![]() ![]() sevdanın yerini dertler doldurmuş, ayrılık gönlümü yaktı soldurdu ![]() ![]() ![]() herkes bu mecnuna vurdu, öldürdü ![]() ![]() yaşıyor sanmayın, eskidendi o![]() ![]() ![]() dostlar oldu birer yabancı gibi, hasret çöküverdi bir sancı gibi ![]() ![]() ![]() yollarda dolaştım kimsesiz gibi, bir daha sevmek yok eskidendi o ![]() |
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı SözleriElbet Bir Gün Buluşacağız - Muazzez Ersoy Elbet bir gün buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak İkimizin de saçları ak Öyle durup bakışacağız Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız Benim içimde yanan ateş var Sevgilim ne zaman buluşacağız Benim içimde yanar ateş var Sevgilim ne zaman kavuşacağız Sevgilim ne zaman buluşacağız Sevgilim ne zaman kavuşacağız |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı SözleriDuydum ki Unutmuşsun - Muazzez Ersoy Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin geceler ruyan idim Demek ki senin icin ask degil yalan idim Acirim heder olan o en guzel yillara |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı SözleriDert Ortağım Benim - Muazzez Ersoy Aşk kadehiyle içtiğim sensin Sevgili diye seçtiğim sensin Bütün dünyayı gezdim dolaştım Anladım ki tek sevdiğim sensin Dert ortağım benim Biricik sevdiğim Söyle senden başka Kimim var benim Senden uzakta geçmez günlerim Bir gün görmezsem seni özlerim Başka birini sevemem artık Gelmezsen bile seni özlerim |
|
|
|