Mustafa Sandal Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerimesela Öyle bir duruşunla bir tek bakışınla Al gönlümü al istersen Bir duruşunla bir tek bakışınla Çal ömürümü çal istersen Ben yeniden sever miyim Sen yeniden sever misin Birgün bir gül versem alır mısın Tekrar tekrar koklar mısın Mesela aa mesela oo Mesela aşık olur muyuz Tekrar mesela aa mesela oo Mesela aşık olur muyuz Tek duruşunla ömrümü al Tek bakışınla çal ömürümü çal Şimdi ben yeniden sever miyim Sen yeniden sever misin Birgün bir gül versem alır mısın Tekrar tekrar koklar mısın Mesela aa mesela oo Mesela aşık olur muyuz Tekrar mesela aa mesela oo Mesela aşık olur muyuz Ne şarkılar yazdım Basina gelecek elbet Adim gececek birgün Yillara mahkum edilmis hikayen olarak Basina gelecek ya elbet Adim gececek birgün Sonlara terkedilmis hikayen olarak Kalbim senden heseb soramaz ki Vazgecmedi hayalinden Su acim hic bir zaman dinmedi birtanem sakin sorma sorma sana ne sarkilar yazdim Hepsi senin icindi canim Kira kira kalbini bazen hayat gercegi yansitmiyor Ne sarkilar yazdim Hepsi senin icindi canim Cize cize kalbini bazen hayat gercegi anlatmiyor |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerineredesin Bakıp da güldüğün o anların Tutamaz yerini hiç kimse Yerini hiç kimse bilmez Usulca geçtiğin o yolların Bilemez yerini hiç kimse Yerini bilen de dönmez Yokluğunda çok kitap okudum Aradım neredesin nerede Ara sıra resmine dokunup ağladım Neredesin nerede pazara kadar Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Pazara kadar değil, mezara kadar Gelirim senle fizana kadar Ayrılmak yok en son gün bile Tarih bizi yazana kadar Sevmişim seni, vazgeçer miyim ? Yerini kimse alamaz, alamaz Sen kalbimdesin, dilimde değil Bu ömrüm senin, yoluna sereyim Canımı vereyim Sen kalbimdesin, dilimde değil Bu ömrüm senin, yoluna sereyim Canımı vereyim |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerisuç bende Dur dur bir dakika, dinle Ufak ufak benimle paylaş bu anı kaybetme Belki de yanlışım zaman zaman Belki de hasretim o sevgine Belki de doğruyum zaman zaman Öylesi yalnızım ben her gece Ama suç bende Sever gibiyim Gel benim ol da Rahat edeyim tek geçerim Bana inan bana inan Alevler söndü mü yakarım gönlümü Senin için iste her an Hiç ardıma bakmadan harcarım ömrümü Herşeye rağmen gelirim iste zaten Şu kalan aşkımla yenilmezsem Bütün dünyada bir tek sen Seni tek geçerim bu alemde Gönül hanemde ismin yazılı |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleriyamalı tövbeler Elveda ben sana sürüklenemem Kaybolup yılları feda edemem Çekip gittim mutlu ol diye Bir daha ateşi körükleyemem Yanarım külden öteye gidemem Sönüp gittim mutlu ol diye Ne yalancıyım ne de melek Sana dünyanın sonu gerek Unutulur elbet Sarmadıysa muhabbet O senin ruh halinle alakalı Bütün tövbelerin yamalı Bütün tövbelerin yamalı Seni tanrım en baştan yaratmalı Bütün tövbelerin yamalı Bütün tövbelerin yamalı yok gerekçem Elbet herkes cennete gitmek ister Öyleyse neden hiç ölmek isteyen yok Çünkü hayat tatlı ve çok kısa birtanem Anlamadıysan biraz daha açık da olabilirim Sanki, Ben mahkum,sen kelepçem Al kalemi yaz dilekçem Ah sıkı dur yok gerekçem Tanrı kulu olmaktan başka |
|