![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleriİçimden geçeni gözümden anla Ben sana demeden canım bilsene beni dumansız yangın bu yürekte yanar kül olup gitmeden görsene beni mevsimsiz açıldı sevda güllerim incitip kırmadan dersene beni hangi çılgınlıgı iste yapayım hangi imkansızı sana sunayım Ugrunda kölemi söyle kulun olayım Canıma kıymadan sevsene beni elde değil sevdim seni ister hor gör ister deli bu kalbimi sana verdim sevsene beni canım çok sevdim seni Bir bakış bir kalbe daha ne söyler Bir bakış aşkını söyle başka nasıl der Yanıyorum işte gel artık yeter tükenip gitmeden duysana beni |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriBulutlar karardi su gönlüm gibi agladi gökyüzü gözlerim gibi sevipte kaybeder asiklar gibi sevgiye yenildim yüzüm gülmedi umutlarim vardi bir bir yok oldu sevgim bir cicekti sararip soldu seni sevmem bana büyük ders oldu sevgiye yenildim yüzüm gülmedi hayata hicbirsey beni üzmezdi gönlüm kus kadardir yere düsmezdi sevmeseydi kalbim aci cekmezdi sevgiye yenildim yüzüm gülmedi |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriKara sevda basımızda yel gibi Alıp gitti ömrümüzü sel gibi Ayrı düştük biz seninle el gibi Ne sen güldün ne ben güldüm sevgilim ![]() ![]() Talih bize yaman oyun oynadı İkimizi bir arada koymadı Bu sevgide kimse mutlu olmadı Ne sen güldün ne ben güldüm sevgilim Göze geldik söze geldik ne çare Sen bir yanda ben bir yanda bi çare ah sevdigim derdimize yok çare ne sen güldün ne ben güldüm sevgilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözlerigüzel olan her ne varsa hep çat kapı seni bulsun benden bile sakladığım uykularım senin olsun canımdan da can yarim sevgin beni yıksın yorsun sensiz çoktan unuttuğum uykularım senin olsun senin olsun soluklarım senin olsun umutlarım varım yoğum can damarım uykularım senin olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriDün akşam yine benim yollarıma bakmışsın Gelmeyince üzülüp perdeyi kapatmışsın Kalbindeki derdine derman olmaya geldim Sakın artık üzülme sende kalmaya geldim Yıllar varki hasretim o güzel yüzüne kararlıyım bu gece senin olmaya geldim Benim için aglayıp gözyaşları dökmüşsün Yollarıma bakıpta hep boynunu bükmüşsün |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriKara sevda yuregimde kor gibi, eriyorum ellerimde kar gibi ![]() ![]() ![]() Ey vefasiz, ben ugrunda olurdum! Ne cikardi biraz sevsen sen beni! Dag tasa askim diye, seni yazdim ben her yere! Tas kalbini bile bile sana asik oldum, seni cok sevdim! Sevda degil gore gore olmek bu, ask yerine ucuruma itmek bu ![]() ![]() ![]() Ah belalim, beni kirsan ne cikar? Anlana elde degil, sevmek bu! Dag tasa askim diye, seni yazdim ben her yere! Tas kalbini bile bile sana asik oldum, seni cok sevdim --->: Güllü Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriSen yoksun ya dargın düştüm mutlulukla avutmadı resimlerin ![]() ![]() Sen yoksun ya hasret bela oldu başa içindeyim ateşlerin ![]() ![]() Günüm zehir ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılık denen bu bitmez isyan ![]() ![]() Her nefes yarım simdi sızlıyor canım simdi acıların içinde ben varım simdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriRüyamda gördüm seni bu gece hemen uyandım sabah olmadan gözyaşlarım birden boşalıverdi seni düşündüm sabah olmadan gözlerimde senin gözlerin kaldı ellerimde senin ellerin kaldı giden yıllarımda yılların kaldı seni düşündüm sabah olmadan seni düşündüm sabah olmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözlerisen beni hafife almasan iyi olur bilirsin her seven bir parça deli olur bir yangın içimde hem de başka biçimde çekip gitmeyi aklından geçirme aklını başına ay be güzelim kimseyi tanımam yemin ederim zannetme susarım ben her yanlışa bak seni ele güne rezil ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı SözleriSabah Kalktim Erkenden Gelmek Için Ben Sana Birden Dünyam Karardi Ceplerime Bakinca Yol Parasi çiksada Yemek Için Yetmezki Eşten Dostan Istedim Ay Ortasi Yok Dedi Param Yoktu Gelemedim Utandim Söyleyemedim Diyorsunki Sen Bana Gel Gel Gel Ne Yiyecez Ne Içecez Aç Karninami Gezecez Istersen Bizim Eve Gel Gel Gel |
![]() |
![]() |
|