![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 2Gecmiste cekilen bir resim gibi seneler gecince silinip gittin kumlara yazilan bir isim gibi dalgalar vurunca silinip gittin gittin gittin gittin silinip gittin gönlümdeki cöle yagmur yaginca icimdeki huzur derdi bulunca kapkara bahtima günes dogunca kar tanesi gibi eriyip gittin gittin gittin gittin eriyip gittin kalmadi sevgimden geriye bir iz ömre deger askin simdi degersiz yenik bir kumandan gibi zafersiz bir gece kalbimden cekip gittin gittin gittin gittin cekip gittin |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 2Hasrete yar oLup gidemezsin sen olmaz olmaz ne olursun dur herseyi bir anda silemezsin sen olmaz olmaz ne olursun dur yikipta gönlümü yakipta ömrümü caresiz birakma ne olur aglatma dayanmam ben sensiz olamam dur dur dur dur ne olur ayrilmam ayrilamam yasamam yasayamam hasret sonum olur dertler beni bulur dur dur dur dur ne olur ne sana ne bana hasret yakismaz olmaz olmaz ne olursun dur insan sevdiginden ayri kalamaz olmaz olmaz ne olursun dur yikipta gönlümü yakipta ömrümü caresiz birakma ne olur aglatma dayanmam ben sensiz olamam dur dur dur ne olur ayrilmam ayrilamam yasamam yasayamam hasret sonum olur dertler beni bulur dur dur dur dur ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 2Birden bire çöktü hasret Sevdamızın üzerine Ayrılıgın koru düştü Senle dolu yüregime Doyamadım gözlerine Doyamadım sözlerine Umutlarım yarım kaldı Doyamadım ben sevgine Aşk yerine özlem doldu Soldu gülüm yaz gününde Varlıgına muhtac gönlüm Avunmuyor hayalinle Doyamadım gözlerine Doyamadım sözlerine Umutlarım yarım kaldı Doyamadım ben sevgine |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 2Seni sevdigim için naz edip kaçıyorsun sevgilim kalp yerine sen taşmı taşıyorsun gün senin devran senin bildigini et bana Sıra bana gelince gösterecegim ben sana Her seyin acısını senden cıkaracagım Bunların hesabını o zaman soracagım gün senin devran senin bildigini et bana Sıra bana gelince gösterecegim sana Simdi kozlar elinde birgün kaybedeceksin Zulüm etmek nasılmış o zaman göreceksin gün senin devran senin bildigini et bana Sıra bana gelince gösterecegim ben sana |
![]() |
![]() |
![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllü Şarkı Sözleri 2severken uzaktan yandım aşkına her gece ağladım yoksulluğuma seni defalarca başka kollarda görmekten usandım gidiyorum ben hep kıskandın benden güzel günleri tuttun mu elimden sevgili gibi artık yalvaramam eskisi gibi derdin ne bilemedim ki hakkından gelemedim ki sevseydin sevişmezdim ayrılığı çağırmazdın tekrar tutar mıyım o ellerini varlığım taşır mı güzelliğini sevilmek ayrı şey sevmek apayrı seni unutmadım gidiyorum ben |
![]() |
![]() |
|