![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözleriisyankar Gittiğinde ruhum sanki kuş olup uçtu Nerede olsan seni buldu yanında oldu Hiç benzemiyor başka acı senin yokluğuna Ne savaşlar başka aşklar giden dostlar Sor yağmura sor rüzgara Ne soğuklar ne ayaz kışlar Yalnızlığı da gördüm Birtek hasretinle başedemedim Sor yağmura sor rüzgara Ne soğuklar ne ayaz kışlar Yalnızlığı da gördüm Meydan okudum hayata Hasret vuruyor canevimden Çığlık çığlığa bedenim isyankar |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerikan kırmızı Hala bulut yine hazan Kırık dökük ne çok zaman Bir ah sesi yalnızlığım Biraz umut geç olmadan Kan kırmızı ah gözlerim Unutmadım çok özledim Dur yüreğim Daha çok günler var Susar karanlık diner acılar Son birkaç yaprak Takvimlerde geri kalan |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerimasum Ne sanır bizi bu kem gözler Ne yazık ne boş gayret Kördüğüm değil dünya Çözülür iyiysen hala Yok olur gider kabus Gün doğar kuşlar sevinir Kalbini güneşle yıka Ruhuna izin ver kuş olusun Uçsun sevinsin çoşsun Dağlara kavuşsun Aşkı tanısın Yüzler masum Sözler masum Alma mazlumun ahını Sonran malum Bir dön bak |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerinafile Nafile gitmiyor hasretin Yerleşir derinlere Özledim acıyor gözlerim Sevdiğim dönülmezim Ah neden neden bu ayrılık Dargınım talihime Yorgunum kaldırmaz yüreğim Bakmayın gözlerime Şarkılar ağlatırlar Öldürür beni ayrılık Anılar terketmez Götürür eski günlere Çalmayın susturun şarkıyı Dargınım talihime Yorgunum kaldırmaz yüreğim Bakmayın gözlerime |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerineyleyim Çekilmez oldum bu ara Belimi büküyor hasret Diyorlar sabret Her yalnız uyandığımda Alıyor bir telaş beni Gittiğinden beri Issız gelir bu şehirler Uzaklıklar artık bana bana yeter Birde sen böyle yapma yar Yalnızlık bana çok ağır Çok zor geliyor Neyleyim yarim olmayınca Yalnızlık bana fermandır Neyleyim yarim olmayınca Sevdaya düşmek haramdır Neyleyim yarim olmayınca Ölürüm vakit tamamdır Neyleyim yarim olmayınca Yaşayamamki |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözleriolmadı yar Günler sessiz mahsun sensiz Günler herzamanki gibi telaşlı Yanlış nerde aklım sende Suçum neydi kimdi suçlu sormadım Çektin gittin dinlemeden Bana bir şey söylemeden Yıllar sonra dönsen de boş Son pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var Olmadı yar Son pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var Buraya kadar Firar eder aklım başımdan Uçar gider Ziyan olmuş yıllarım Varsın olsun beter --->: Asya Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerioyalama beni Bir oyun bu deli Ayrılık sürmez Susmaz dilim Seni sayıklar Sevmenin bak zamanı Geldi geçti Durma gönlüm Seni seçti Gel dayanamam Sensiz yaşayamam Gel gitme Dur gitme Gel yorulmadan Aşka kırılmadan Gel gitme Dur gitme Oyalama beni Üzme yaralama Kulun olayım Bana gel bu gece |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözleriseve seve Bu sabah uyurken yanımda Bensizdin rüyalarda Bambaşka bir isim buldum dudaklarında Al bu aşık gönülden Çaldığın büyük aşkı At yerlere kırılsın Bas üstüne canın yansın Boş ver bu kalbin kıranı çok Öğrendim artık seni Sen boş ver aşkın çilesi çok Ben razıyım hem de seve seve |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerison gece Biliyorum bu son gecen Biliyorum gideceksin Ne kadar uğraşsam faydasız Yenik düştüm çaresizim Hiç umut yok Of Allahım bu son Bu son olsun artık Gidiyorsun sanmaki Beni unutarak Gidiyorsun için burkularak Sevgi yetmez çok yalnızız Çok mutsuzuz Of Allahım bu son Bu son olsun artık Aldırma ağlıyorsam Zamanla küllenir acılarım Yok yaşanmaz aynı çılgınlık Senle olmaz asla olmaz artık |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözleriuçtum seninle Kalbime gel ateş sar Göğsümde bir telaş var Uçalım bulutlarda buluşalım Kumlarda pırıltılar Dalgada yakamozlar Seninle ışıklar yıkanalım Gel gece kor kırmızı Bu yangın sarsın bizi Sarıl hissedelim tenimizi Sonsuzu gel bulalım Renklerden gül olalım Sabaha öpüşerek uyanalım Uçtum seninle Gölgen tenimde Sevişelim gel yine Dur nefes alma Deprem fırtına Bu yangın sönsün burda |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerivazgeçmedim Sana bu haykırışlarım Duyurabilsem Hep istedim bekledim Görmedin sevgimi Bu aşkta yaşadıklarım Bir görebilsen Her günümde gecemde Özledim sevgini Birgün olmazsa Elbet birgün olur ya Boş yere bu naz Ne yapsan sevgilim olmaz Bu gün olmazsa Elbet yarın olur ya Kendini yorma İnan vazgeçmedim hala Aynı aşk hep aynı umutla Beklerim ne çare Hep peşinde bunca zamandır Derdime bir çare |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözlerivurulmuşum sana Vurulmuşum sana Yüreğim bin parça Ben deli divane Peşinde bir pervane Aman aman Yalnızlık çok zor aman çok yaman Aman aman Kavuşmamız ne zaman Allahım Allahım Bu sevda bir yangın Cehennem misali yandım |
![]() |
![]() |
![]() |
Asya Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Şarkı Sözleriyoksun sen Yine sonbahar Yine yağmurlu akşamlar Yine sensiz o parklar Yine bomboş ıslak sokaklar Ardımızda yıllar Düne sarılmış Düne bağlanmış arzular Bize küskün anılar Yine aramızada çaresiz Tükenmez yasaklar Yoksun sen Esen rüzgarlarda Ezilmiş çiçek kaldırımlarda Yalnızlık şimdi kollarımda Sensiz yürüyoruz biz bulutlara Belki biz seneler sonra Belkide ömür boyunca Yazık çok zaman geçti Başka sonbahar yok asla |
![]() |
![]() |
|