Barış Akarsu Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriunutamadım Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni vazgeçme İşte her şey bitti Kapılar kilitlendi Asla açılmayabilir unutma Belki rüyam bitti Uyanmak senin elinde İstiyorsan devam etsene Ama vazgeçme Sevmekten vazgeçme İstemekten Umutları sönmez insanın Ama vazgeçme Gülmekten vazgeçme Direnmekten Anlamsız gelse de hayatın |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözlerivurdum en dibe kadar Büyülü gölgelerden Ruhuma akan zehir Kandırır Gözlerimi Sahte bir dünya Verir Ateşlerle uyandım Yangın her yeri sarar Gördüğüm acılarla Vurdum en dibe kadar Her yerde ölüm tutar saatler Kan kusmuş yaralanmış şehirler Alışılan zamanla dokunmayan Sıradan parçalanmış resimler Topladım avucumda kaderim Bir demet gülde arsız dikenim En yüksek dağların tepesinden Boşluğa savrulurda giderim yalan dünya Bugün içimde bir şey var Bulanık sularda boğuluyorum Bugün içimde boşluk var Boş şişelerde kayboluyorum Yalan dünya dönüyor Zaman akıp gidiyor Sende kendini kurtar Bu gün içimde bir şey var Karanlık sularda boğuluyorum Bugün içimde boşluk var Boş sokaklarda kayboldum Yalan dünya dönüyor Zaman akıp gidiyor Sende kendini kurtar |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriyaz demedim yeter bu defa bu iş bitiyor bana ettiklerin ağır geliyor yetti bu sefer bu iş bitiyor aşk dediğin tuzak canımı yakıyor sevmek nedir hiç bilmedin sevenede kıymet vermedin aşkı bize reva görmedin sensin benim felaketim oooooooooooooooooooooooo yaz demedim kış demedim sen istedin ben geldim nedir busenden çektiğim böyle ihanet görmedim |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriyazdan kalma Buz tutmuş saate bakmak Anıları söndürmez ki Bu yollarda yürümek zor Sanki sonu yokmuş gibi Sözler gümüş prangalarım Yağmur ılık göz yaşlarım Karanlık çökünce şehre Birden durur yalnızlığım Kapalı kapılar ardından Bir mavi ışık sızar Göremezsin yüreğini Bu o dersin kalbin kanar Yazdan kalma rakımsı Bir tat bıraktı bende Mezesi paraymış meğer Yaşadı bu leş şehirde |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriyeter be Kurulmuş saat gibi Çalışıyor bu dünya Kimler geldi kimler geçti Hala aynı rüya Yalan olmuş sözler yalan Bu düzeni bozuk dünya yalan Kelle koltuk altında Gidiyoruz bu yoldan Bırakın yeter be Hergün aynı şeyler Bu düzeni kim kurmuşsa Gün gelir elbet biter |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriyeter ki ellerin gözlerin kelepçelerde sevda zindanlarında geçiyor ayların,yılların,gecelerin sevda çöllerinde yeter ki sen sev beni yeter ki inan bana yeter ki sen sev beni yeter ki inan bana varlığın dilimde bir yudum su sevda çöllerinde hayalinin selamı yeterdi bana sevda zindanlarında yeter ki sen sev beni yeter ki inan bana yeter ki sen sev beni yeter ki inan bana --->: Barış Akarsu Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Barış Akarsu Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriyollarda bulurum seni Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Yaşarım doya doya Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözlerizor aşk Haber saldım dört bir yana karanfiller susuz kalmış muhabbete dost aradım bu şehri periler sarmış Haber saldım dört bir yana karanfiller susuz kalmış Muhabbete dost aradım bu şehiri periler sarmış Bitip tükenmez sigaram Cigerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel AŞK zor olanmış Bitip tükenmez sigaram Cigerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel AŞK zor olanmış Söyle bana güzel kadın Herşey yerli yerinde mi Bırakıp gittiğim gibi Deniz mavi gök yeşil mi ??? Söyle bana güzel kadın Herşey yerli yerinde mi Bırakıp gittiğim gibi Deniz mavi gök yeşil mi ??? Bitip tükenmez sigaram Cigerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel aşk zor olanmış Bitip tükenmez sigaram Cigerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel aşk zor olanmış |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözlerizümrüt-ü anka Evvel zaman değildi Kalbura döndü dünya Arpa boyu yol gittim Geriye dönemem ki Mutsuzum umutsuzum Geceler uykusuzum Acillerde doktorsuz Sokaklarda yalnızım Zümrüt-ü anka bir kara karga Çağırma gelmez kendisi darda |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözlerigel gör beni aşk neyledi Ben yürürüm yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus'u biçareyim Aşk elinden avareyim Baştan ayağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi |
10-14-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözlerigesi bağları Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç top gülüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var Ölüm varsa bu Dünyada zulüm var Atma garip atma beni dağlar ardına Kimseler yanmasın anam yansın derdime |
10-14-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Akarsu Şarkı Sözleriemeğine sağlık sağolasın |
|