Hakan Altun Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriNasıl geldik buralara Bir ben bilirim birde sen Neler çektik bu yollarda Şimdi sensin giden Yüzüme gülerken arkamdan vurdunda Kime güveneyim kaldım ortada Dostum dediklerim düşmanımmış meğer Kuyumu kazdılar Vurmayın vurmayın Bende bir insanım Çok derde ortak oldum Yaralı bir canım Sormayın derdimi halimi sormayın Anlatsam ömrüm biter Sebebim olmayın |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriBen ne yaptim yanliz kaldim Anlamadim neden Parcalandim hirpalandim Cok yoruldu bu beden Hayatimdan cikmanin bir anlami yok hemen Duyduguna inanma sen birazcik bana güven Seni severim yemin ederim affederim diyorsan gelirim Kiymetini artik bilirim uslandim sevgilim |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözlerisus konuşma artık seni dinlemem verdigim sevgiyi yok ettin ellerinle git başımdan daha çok üzme beni kararımı verdim olmayacak dönüşü olmaz aşkın yıkarken düşünseydin pişmanlık fayda etmez sen istedin unuttum seni ben günahlar boynuna yazılmış yazıyı çevirdin sen tersine sevgimi kaybettin mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben aylardır bekledim haberin gelmedi ansızın karşıma çıkmışsın nafile sevgimi kaybettin mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben bebegim günahlar tek senin boynuna yazılmış yazıyı çevirdin sen tersine hani sen benimdin durmadın sözünde istediğin yere git unuttum seni ben |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriKaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kimbilir kimler var kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım o eski günlerde Ne yaptımsa seni seni unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım Bu aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriGözlerim doluyor utanıyorum Gözlerim doluyor utanıyorum ağlamaya Sen dururken karşımda Gözlerim doluyor utanıyorum ağlamaya Eski günlerin hatırına Uçup gitti masalımız Geriye kaldı acılarımız Senden sonra tövbekarım Boynu bükük duruşumla Doğrularla yanlışlarla Senden sonra tövbekarım Şu hayatta ağlamak Ve gülmek çok zor bana Duygularım kayıplara karıştı Bu baharda Uçup gitti masalımız Geriye kaldı acılarımız Senden sonra tövbekarım Boynu bükük duruşumla Doğrularla yanlışlarla Senden sonra tövbekarım |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriTeklif ediyorum, benimle evlenir misin? Çok düşündüm son kararım, kendimden eminim x2 An kaldı mutluluğa, tez davranalım Yaza olsa düğünümüz, kışa kalmayalım Gel evet de mutlu olalım, bir yuvada buluşalım Seni benim için beni senin için yaratmış güzel Allahım x 2 --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriNerde canim ask nerde Eser kalmadi sevgimden Sana karsi rahatsam Inanki bu yüzden Bitti diyorsam bitti Beni arayip durma Sonra kalbin kirilir Nedenini hic sorma Anlasana güzelim yari yolda kaldin sen Yaklasik bir senedir tedavülden kalktin sen |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriBir Karar Ver Artik Ne Olursun, Yoruldum Beklemekten Ya Evet De Bana Yada Hayir, Usandim Sevmekten Sevmiyor Muydun Söyle,, Bir Heves Miydi?benle Ne Olur Bunlar Yalan De Canim, Dayanamam Ki Sormuyorum Bu Defa Arar Misin Diye Soruyorum Seni Yildizlara,gecelere Sormuyorum Bu Defa Gelir Misin Diye Bekliyorum çaresizce |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı SözleriYıllar yılı sana gönül verdim de ne oldu? Kadir kıymet bilmez şu var beni mi buldu? Kalbimdeki pencereyi kapattım sandım Çıkagel apansızın yine karıştım Gözlerini unuturken duydum sözlerini Madem ki bir daha çıktın sen karşıma Al beni koynuna İşte son şans sana verdiğim gülüm Sabrım taştı ne olur etme zulüm Dünya kalmaz kalmadı hiç kimseye Vurdumduymaz olma, inat etme gülüm |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun Şarkı Sözlerison vedaLardı en zor olan iz bırakan kapanmayan bir yaradır ömür boyu içimde yanar senle dogmuştu senle soldu bu yüreğim çok acıtıyor gitmelerin senle gülmüştü hep ağlayan bu gözlerim dönmesende bekleyecegim sen unutupta gideceksen son bir defa öpeyim ben bu hayata küseceksem seninle küseyim son vedada canıma sımsıkı sarıl vereyim tek dilegim allahımdan aşkınla öleyim genellikle dostlar vesile olur son bir görüşmeye baş başa kaldıgımızda sessizce bakışmalar ufak tefek tebessümler sen haklısın ben haklıyım kaçamak bakışlar ama asla sonu yoktur bu aşkın olmaz diye kalktıgında içimden akan yaşları hiç bir zaman bilemeyeceksin herşeye evet dedim ama o son buseyi çok gördün ya o çok zoruma gitti be o çok zoruma gitti sen unutupta gideceksen son bir defa öpeyim ben bu hayata küseceksem seninle küseyim son vedada canıma sımsıkı sarıl vereyim tek dilegim allahımdan aşkınla öleyim sen unutupta gideceksen son bir defa öpeyim ben bu hayata küseceksem seninle küseyim son vedada canıma sımsıkı sarıl vereyim tek dilegim allahımdan aşkınla öleyim |
|