![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözlerisusma deli deli fikirler dönüyor başımda sen hiç kimseyi yanındayken özledinmi yak diyen yık diyen yanlış yıllar aklımda sen hiç sevdiğini uykudayken izledinmi yanıyor avuçlarım çılgınlık bu vuruyor yokluğun haksızlık bu gelde bana hatta ölde bana bu sessizlik neyin nesi birşeyler söyle susma |
![]() |
![]() |
![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözlerişehirde ayrılık var merhaba dediğin kadar kolay elveda denilmiyor anlattım anladım deli kalbime sözüm geçmiyor bağışla gözyaşlarımı elimde değil yerinde durmuyor bağışla zayıflığımı bağışla bu yalvartan duygularımı yağ yağmurum kop fırtınam kapansın yollar şehirde ayrılık var dur zaman dur dur dünya yan yüreğim dayan yalnızlığa |
![]() |
![]() |
![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözleriucuz rüyalardaki gibi kolay olmuyor durmuyor insan karanlığından uyanıp kurtulmuyor filimlerdeki gibi önceden yazılmıyor ve ordakiler gibi mutlu sonla bitmiyor ikimiz gibi sen ve ben gibi elimden düşen camdan kalp misali aşk dediğin benim için çocuksu bir tebessüm gibi dizlerinde uykuya dalmak masum melekler gibi böylesi bir an için kollarında avunmak gibi yazık canım sende bulamadım bu ucuz zenginliği |
![]() |
![]() |
![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözleriunutamam hatirlarmisin yagmur yagardi sen toprak kokusuna bayilirdin damlalar kiskandirir beni tutardim pamuk ellerini aşk dolu kalbimi isitirdim hatirlarmisin bir şarkimiz vardi sen dans etmekten utanirdin bildigin tum ateşli sozleri fisildar yakar beni her defasinda kandirirdin guneş dogmaktan vazgecerse dunya yok donmem derse belki o zaman yok yok unutamam ben hic unutmadim unutamam icimdeki seni durduramam ben hic unutmadim unutamam yok yok icimdeki aciyi anlatamam |
![]() |
![]() |
![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözleriyağlı boya eski bir valiz gibi şu kalbim doldurmuş tıkıştırmışım yollarda yarıştırmışım aşkın en baharatlı kısmından ısırmış koparmışım ne çıksa yakıştırmışım tam buldum sanıyorum en başa dönüyorum kimin elini tutsam kolunun kırıyorum vazgeçtim istemedim gönlümü yenemedim ah şu aşkın elinden kendime gelemedim kördüğümmüyüm karabüyümüyüm sakın yaklaşma bana bulaşır karışmam ha demedi deme ama değmesin yağlı boya |
![]() |
![]() |
![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözleriyalancı yaz sende git ben bile bende değilken kırılmam sana uzun oldu bu veda gözlerin dudaklarından ayrı söylüyor sende git düşünme bu ne ilk ne son içimde bilirim gönülde bitince akıldaki unutulur kaç yalancı yaz geçirdi buz kesti gönlüm kaç rızasız söz verdim bin defa öldüm iyidir hoştur demek alışkanlık olmuş bende durum sorma anlatamam uzun olur --->: Berksan Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Berksan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berksan Şarkı Sözleriyalnız gezen Yine kırgın yine geride kalan ben Bir ömür akıp giderken Kendi dünyamda yaşıyorum artık Yalnız geziyorum güneş batarken Adım yalnızgezen Kırılganlığım senin yüzünden Kaçıyorum tüm gerçeklerden Kendimden aşktan ve senden Ben bir yalnızgezen Ümitsizliğim senin yüzünden Korkuyorum tekrar sevmekten İnsanlardan bu şehirden Ben bir yalnızgezen Yine suskun yine içine atan ben Vazgeçtim tüm kelimelerden Kendi dünyamda yaşıyorum artık Yalnız geziyorum güneş doğarken |
![]() |
![]() |
|