![]() |
Hakan Altun Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Gönlünü yeterince eğlendirdiysen Bana bir taksi çağır artık gideyim Sakın ola aldırma gözyaşlarıma Onları yolda ben hallededim Seni ilk gördüğüm bu yerden Gözlerine son kez bakarım Aşk ile girdiğim bu evden Hasret alır çıkarım Hoşçakal Allah'a emanet ol Tabiki Allahı'ın varsa Hoşçakal aşk sende kalsın Sanmam ama işine yararsa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Bİr güzeLin aşkı yaktı kül etti gönlümün limanında hüzün gemisi bir güzelin aşkı yaktı kül etti gönlümün limanında hüzün gemisi Kadehlerin tadı kalmadı artık efkarlı bu gönül ufku karanlık meglerden fayda yok yazıdır yalnızlık kader böyle yazmış öyle gidiyor bitmiyor hiç gönül dertleri bu aşk yüzünden yanıyordum sönmeyen bir ateştim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Unutmaya beş kala gözlerini Ve sana dair ne varsa bitmeye yakın İşte bugün ben herşeyimi sende bıraktım Sırf aşkımı aldım elinden Onuda kaybettim hükümsüzdür Sormadım kimseye unutmalıydım Çareyi kendimce bulurum sandım Giderken yanıma aşkımı aldım Her sevda bir ölümmüş Çok geç anladım Vazgeçmek değil bu Çaresiz kaldım Her sevda bir ölümmüş Çok geç anladım Zaten o şarkıyı ben sana yazmadım Farzet çok uzaklardaydım Söz verdim kendime ağlamak yok diye Dönülmez yollardayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Gözlerinde gördüm gördüm isigi Yoklugunda tattim kara siyahi Bana zehir etme anlik dünyayi (Bana haram etme anlik dünyayi) Neylesin bu gönül sensiz hayati Sucum sana asik olmak Cezam sensiz nefes almak Ya sen olursun yar ya sen olursun Sen bana bir hediye hemde soluksun Nefes almak senle basladi senle biter Gönlümde tek sen varsin sen son olursun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Güvenmiştim, inanmıştım, o güzel sözlerine Yanılmışım, aldanmışım, ağlıyorum halime Sende bir gün seversen, Allah'ından bulasın Sen benim aşkımı, sen duygularımı, çalan bir yalancısın Hani sen benimdin, hani gözbebegimdin Hani en çok beni sevmiştin Hani ben canındım, ekmiğin aşındım Nerde sözlerin yalancı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani nerde? Hani bekleyecektin bir ömür boyu Hani olmayacaktın başkalarının Sen yalancı çıktın vefasız çıktın Senin gibi biriyle işim olmaz ki --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 2 sayfa üç frmacil 3 --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Geceler düşmandır bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz İstanbul'da Hayaller kurardık günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensiz gecelerde Düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım Senden başka kimseyi yar sayamadım Derdime derman meyler Dilim ismin heceler Seni benden aldılar Hain geceler Güneşin doğduğu günler Yaşamaktan da beter Sana nasıl kıydılar Hain Geceler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Sevdim bir yar gözlerine Gül yüzüne bağlanmışım Vurulumuşum her haline Saçlarının her haline Açmaz gönlünü bana yarim Bakmıyor yüzüme Cilve eder, naz eder İnanmıyor sözüme Gül belalıdır, gülün gözü eladır Gülünden ayrı yerde gönül dardadır Yar bana dargındır, yarime ben sevdalı Yarimden başka yan sevenin Kalbi taştır Sevdim bir yar gözlerine Gül yüzüne bağlanmışım Açmaz gönlünü bana yarim Bakmıyor yüzüme Cilve eder, naz eder İnanmıyor sözüme Gül belalıdır, gülün gözü eladır Gülünden ayrı yerde gönül dardadır Yar bana dargındır, yarime ben sevdalı Yarimden başka yan sevenin Kalbi taştır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Günlerce bekledim boşuna onu Yokluğu getirdi benim sonumu Bu da bana kaderin bir oyunu Beni güldürmeye gelen olmadı Ağladım olmadı Sızladım olmadı Yalvardım Allah'ıma Gelen olmadı Gençliğim sayende Sonsuz kabusa döndü Allah'ım ne yaptım Benim hayatım söndü Tek dostum demiştim O da ansızın küstü Haykırdım sesimi duyan olmadı Bekledim yanıma gelen olmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Ben gönlümü koymuşum bu yana Sen yaptın ki söyle başka Yüreğim ayaklar altında Mutluysan bakma ardına Zavallı bir kalp, yorgun bir nefes Yolunu gözleyecek Belki hasret belki nefret Gecelerce sürecek x 2 Dur gitme dur ne olur Gidersen sonum olur Beni böyle kaderime mahkum edip terk etmek olur Bir şans versen ne olur Dur gitme dur ne olur Gidersen sonum olur Beni böyle kaderime mahkum edip terk etmek olur Bir daha denesek ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 2Asklar artik cok degisti Deme sakin deme bana Istedigin canim olsa veririm ben inan sana Benim gibi sevenin kiymetini bileceksin Ufak tefek hatalari görmezden geleceksin Gururu bir yana birak seviyorsan eger canim Ask her türlü cilginligi yasamaya deger canim (Ask her türlü cilginligi denemeye deger canim) |
![]() |
![]() |
|