![]() |
Hakan Taşıyan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriHesabım Bitmedi Daha Seninle - Hakan Taşıyan Öyle kolay değil benden kurtulman Hesabım bitmedi daha seninle Öcümü almazsam haram yaşamak Hesabım bitmedi daha seninle Dünyanı tersine döndüreceğim Senide canından bezdireceğim Yaktığın ateşi söndüreceğim Hesabım bitmedi daha seninle İçimdeki öfke her gün çoğalır Nefretime dağmı taşmı dayanır İkimize birden dünya daralır Hesabım bitmedi daha seninle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriHasret Bana Dertler Bana - Hakan Taşıyan Çok şey geldi şu başıma Dost çıkmadı hiç karşıma Pişman oldum doğduma Hasret bana dertler Şansım gülmez yüzüm gülmez Dertlerime derman gelmez Mutluluk hiç beni bilmez Hasret bana dertler bana Eller aldı muradımı Mutlulukdan aşktan yana Benim kalbim hala sana Hasret bana dertler bana Şansım gülmez yüzüm gülmez Dertlerime derman gelmez Mutluluk hiç beni bilmez Hasret bana dertler bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriGözünü Toprak Doyursun - Hakan Taşıyan Gözünü toprak doyursun Ne buldun gittin ellere Bir gün çok pişman olursun Vururlar yerden yerlere Ben sana yar demedim mi Yanımda kal demedim mi Canımı al demedim mi Gözünü toprak doyursun Canım fedadır canına Gel girme benim kanıma Sultanım ol mekanıma Gözünü toprak doyursun Güneş doğmuyor yüzüme Dünya karanlık gözüme Kıymet vermedin sözüme Gözünü toprak doyursun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriGeze Geze - Hakan Taşıyan Aman geze geze yüreğime dert oldu Kurban dert oldu dert olduu Aman ağlaya ağlayada iki gözlerime kan doldu Kurban kan doldu kan doldu Aman ben seni sevmiştimde yine yetmiyesice zalım Anan önümüze bend oldu kurban bend oldu bend oldu Aman gelsene gelsene gelsene Kulun kurban olum nolur gelsene Aman yine cenazem yolda kaldı aman gel götürsene Ben öldüm anam zalımsın oy oy Dertli doğdum anamdan Zevk almadım dünyamdan Koştum kurtulamadım şu feleğin elinden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriGelin Olduğun Gece - Hakan Taşıyan Düşün seni sevdiğimi Gelin olduğu gece Bana ait kalbinle Elin olduğun gece Çıldırırım kahrederim Hayatımı mahvederim Buralarda durmaz giderim Gelin olduğun gece Sığınırım anılara Dayanamam acılara Katlanamam sancılara Gelin olduğun gece Çıldırırım kahrederim Hayatımı mahvederim Bu şehirde durmaz giderim Gelin olduğun gece |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriEskici - Hakan Taşıyan Çekinme eskici içeri buyur Burada bir aşkın ateşi uyur Baktıkça içimin yangını büyür Al götür eskici topla ne varsa Kalmasın bu aşktan hiçbir hatıra Onundu şu masa şu kalem kağıt İster sat istersen hayrına dağıt Bitsin bu hıçkırık dinsin gözyaşım Al götür eskici topla ne varsa Kalmasın bu aşktan hiçbir hatıra Hepsinde yaşanan bin bir anım var Hepsinin bir şeyler söyler yanı var İçimde bu aşkın hatırası var Al götür eskici topla ne varsa Kalmasın bu aşktan hiçbir hatıra Onundu şu masa şu kalem kağıt İster sat istersen hayrına dağıt Bitsin bu hıçkırık dinsin gözyaşım Al götür eskici topla ne varsa Kalmasın bu aşktan hiçbir hatıra Burada ne varsa hepsi senindir Önce duvardan tabloyu indir Hiç sorma resmini gördüğün kimdir Al götür eskici topla ne varsa Al götür eskici topla ne varsa --->: Hakan Taşıyan Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Hakan Taşıyan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriDavacıyım - Hakan Taşıyan Kalmadı gönlümde taş üstünde taş Toz duman olmuşum yıkılmışım ben Girde bak gönlüme sanki bir savaş Tanrım bu kulundan davacıyım ben Ben böyle ağlarken o şimdi mutlu Ben yapa yalnızken o sevda dolu Delice sevmenin bedeli bu mu Tanrım bu kulundan davacıyım ben! Baharda çiçeksiz bıraktın beni Yağmurda kurutup sararttın beni Cezasız bırakma böyle zalimi Tanrım bu kulundan davacıyım ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriBeyaz Gülüm - Hakan Taşıyan Ah gülüm, beyaz gülüm, beyaz gülüm Ayriligi yok etmez ölüm Kirpime ruzgar degse baktigim yere kan damlar gulum Kirpime ruzgar degse baktigim yere kan damlar gulum Baksam hazirim Tutsam ucarim Öpsen ölurum ölurum Yoklugundan gayri bana ne etsin ölum Yoklugundan gayri bana ne etsin ölum Sana gelmedigim gun öldugum gundur gulum Sana gelmedigim gun öldugum gundur gulum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriAğlama - Hakan Taşıyan Özledim diyorsun yazdığın mektubuna Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmurunda Göz yaşının izi var yazdığın her satırda Diyorsun ki yangınvar hasret dolu bağrım Ağlama sus ağlama Ağlama daynamam Ağlama sus ağlama Kağrolur yaşayamam Ayrılık kolay değil Çekmeden bilinmez ki Gözyaşın yürekteki Yangınım sönmez ki Bu günler yaşanacak Nekadar zor olsa da Seven gönül uslanmaz Dertlere yol olsa da Ayrılık kolay değil Özlerken uzaklarda Her zalim gül dikeni Katlanmak zor olsa da |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Taşıyan Şarkı SözleriA Canım - Hakan Taşıyan Dön artık ne olur Gel artık ne olur Nerdesin A canım Sensiz yaşanmıyor Sensiz yaşanmıyor Nerdesin A canım Sabah olmaz gecelerin Sen gittiğin günden beri Sonu gelmez dertlerimin Hasret kesti nefesimi Taş değdi bak dizlerime Yaş doldu bak gözlerime Yazık etme gel bu sevgiye A canım dayanmam buna yapma A canım yeter ağlatma A canım ölürüm sana yapma Bahtıma acılar yazma Aşkın bana sürpriz yaptı Hasret oldu armağanın Kalbim büyük yara aldı Umutlarım darmadağın |
![]() |
![]() |
|