![]() |
İbrahim Erkal Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı Sözleria kuzum uykusuzum yorgun ve mutsuzum sen yoksun ya yanımda umutsuzum mutsuzum yalanım yok ben sensiz yaşayamam yalanım yok ben sensiz bu bedeni taşıyamam yokluğundan huzursuzum kalmadı tadım tuzum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriSen canımdan da candın Hiç bitmeyecek sandım Kapıldım birkere seyrine sevdanın Nefes bile almadım Bir sana yandım ben Bir sana kitapsız Bir sana aldandım Bir sana insafsız Bu sevda böyle gitmez Yarın düne kar emez İnceden inceye kavrulur savrulur Gönül sahillerinde Bir sana yandım ben Bir sana kitapsız Bir sana aldandım Bir sana insafsız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriHele dadaş hoşmusan Dolumusan boşmusan Ayakların yan basir Yoksa sen sarhoşmusan Bu derenin uzuni Kıramadım buzuni Aldım çerkez kızıni Çekemedim nazıni Kale kaleye bakar Kaleden toplar atar Bu zamane kızları Dadaş diye can atar Hele dadaş hoşmusan Dolumusan boşmusan Ayakların yan basir Yoksa sen sarhoşmusan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriGüllerede Küstüm Güllere de küstüm açmasınlar Kuşlara da küstüm uçmasınlar Selâmımı kestim dostlarımdan Aramasınlar Bu yüce dağların yolu var mıdır canım Eteğinde yağmur, dolu var mıdır canım Bu koskoca dünya sana dar geldi canım Bu feleğin sağı solu var mıdır canım Can canım cananım En güzel yanım Gitti dermanım Gitti dermanım Güllere de yazık sen kokacaklar Fallara da yazık sen çıkacaklar Dostlarıma yazık senin gibi olmayacaklar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı Sözlerionun o gözleri varya vatan millet sakarya insanın aklı kaçarya işte öyle birşey öyle birşey biliyor gavurun kızı ondan bu is ve bu nazı biliyor gavurun kızı sürüm sürüm süründürüyor ne ocaklar söndürüyor onun o gözleri derya hani gösterip çekerya insanın aklı giderya işte öyle birşey öyle bir şey |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı Sözleriseni terk ediyorum ne kadar cok sevsem de olumune istesem de bagrima tas basiyorum seni terk ediyorum yoklugunda varligini ozlemem gerekirken varliginda yokluguna hasret biraktin bu nasil paylasmak bu nasil hayat? kahrini, cilesini ben cekiyorum senin insafsizligina bu bir feryat hislerim omuzumda, ben gidiyorum donemem donemem sana gucum yok bir sevda ugruna cok cektim cok seni affetmiyorum aldin alacaklarini yaptin yapacaklarini supurdum artiklarini seni affetmiyorum --->: İbrahim Erkal Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: İbrahim Erkal Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriSalkım salkım üzümdür Dostum iki gözümdür Geçmem geçmem vaz geçmem Sevilecek neyin kaldı Sanki aşklar hep yalandı Neyine güveneyim De get yalan dünya Seni nasıl seveyim Ömrümü çalan dünya Aşk zehirli yılan imiş Genç ömrümü çalan imiş Yandım yandım aldandım Güzel olan neyin kaldı Sanki aşklar mazide kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriGidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini Tatmasam tenini Buna dayanamam canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriSahte gönüllerde sevgi aradım Olmadı bir türlü olmadı gitti Virane gönlümü dolduramadım Dolmadı bir türlü dolmadı gitti Bu büyük yalnızlık bitermi bilmem Bir daha bu gönül severmi bilmem Ziyan oldu gönlüm ihaneti gördüm Benim buna ömrüm yetermi bilmem Düşmedi dilimden mevlâma duam Hayırlısıyla gönlüme sultan Yıllardır ümitle beklenen o an Gelmedi bir türlü gelmedi gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal Şarkı SözleriCana bizim esrarımız imlalara sığmaz Yanılsada bende biri işalara sığmaz Gözlerimden ceyhun eden dane -i aşkın Bir katredir amma yedi deryalara sığmaz Aşıkta olan der-ü alem hicr ile gam Neşr olsa eğer dağlara sahralara sağmaz Bu hikmeti bilmez isen ey sofi-i salus Bir kalbe sığan var olan eşyalara sığmaz Allahı seversen beni yad etme gönülden Emrah beni sevdi deyu dünyalara sığmaz |
![]() |
![]() |
|