![]() |
Ahmet Özhan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriBir Gönül Vardı Bende - Ahmet Özhan bir gönül vardı bende henüz aşkı tatmamış tertemiz hislerine günah nedir katmamış arzu duymuş güzele kollarında yatmamış tertemiz hislerine günah nedir katmamış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriBak Yeşil Yeşil - Ahmet Özhan Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Seni öyle sevdim ölürcesine tanrı'nın yazdığı şiircesine İçimden geçeni bilircesine Yalnız benim için bak yeşil yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAy Yüzlü - Ahmet Özhan Ay yüzlüm, apaçık sözlüm ruhum Sana kurban; Gönlüm Sana hayran! ![]() Nergis bakılarının tesiri ne de yaman! Sultânım el-amân ![]() ![]() Bak sînemde bir ok var, derûnumda bir acı, Sendedir ilâcı ![]() ![]() ![]() Ey varlığı nur, dünyası sürür, sözü Kur''ân! Her derdime derman ![]() ![]() ![]() Pür ateşim bırakma hicranda beni zinhar! Ruhumda âh u zar ![]() ![]() ![]() Hem mahzun, hem de perişan dertlerle kıvrandım; Kapına dayandım! Bilmem başka kor, başka ateş, ben Sana yandım; Seninle uyandım ![]() Ey dünyaya arştan gelen nûr, ey meh-i tâbân! Aydınlattı ziyan ![]() ![]() ![]() Bakıp da evsâfına hep dîdârını andım; Aşkınla kıvrandım ![]() Ey taptaze gül, kakülü amber, saçı reyhan! Caziben ne yaman! Görmemiştir cihanda gözler Sen gibi dilber ![]() ![]() ![]() Güneşlerden enver ![]() ![]() ![]() Aç lütufta bağrını aç ki kıtmîr kulundur! Dergâhın uludur ![]() ![]() ![]() Deryalara denk kereminden bir katre İhsan, Ey gönlüme Sultân! Üitfeyle ne olur bildiğim başka kapı yok! Derdim herkesten çok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAvare Gönül - Ahmet Özhan Gel artık aldanma divâne gönül; Pişman olup yoksa ağlayacaksın ![]() Oldun bir hayâle pervane gönül, Belkİ bu hayalie hep yanacaksın ![]() ![]() Bildim bileli her dem âvâresin, Yolların yoldaşı tam bîçâresin, Dertleri pek çok bir baht-ı karesin; Ah bilsem ne zaman anlayacaksın ![]() ![]() Her gün Ömrün mumlar gibi eriyor, Bak, feryadına kimse ses vermiyor! Hasretlerin, hicranların bitmiyor ![]() Acep sen ne zaman uyanacaksın! Arzuların hep ruhunu kanattı, Günahların ruh ufkunu kararttı; Gelen günler geçenleri arattı, Bilmem buna nasıl dayanacaksın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAşılamaz - Ahmet Özhan Ah edip ağlamadan, Sîneler dağlamadan, Su gibi çağlamadan, Koca dağlar aşılmaz! Canı cânânı vermeden, Fakr İle fahre ermeden, Yokluğa kanat germeden, Ne mümkün, yollar asılmaz! Ruhunda ajk u jevk, sînende iman, Elinde Kur''ân, tam tekmil heyecan, Ve bin bir ızdırap, bin bir hafakan, İçini sarmadan çöller ajılmaz! Doğru görüp gönül gözün açmadan, Pervaz edip dost eline uçmadan, Benliğine kor, kıvılcım saçnadan, Yolu kesen o '"dragon''lar yılmaz! Öliip ölüp dirilmeden, Her gün bin kez gerilmeden, Canda öze erilmeden, Hasretli anlar akılmaz! Sîne kebap olmadan, Vakit-mîat dolmadan, Sen, senden kurtulmadan Asla zanlar aşılmaz! Yolcu buruk baş gerek Gözde dâim yaş gerek, Huy biraz yavaş gerek, Yoksa yollar aşılmaz! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriArtık Bu Solan Bahçede - Ahmet Özhan artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok bi yerki sevenle sevilenlerden eser yok bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok bir yerki esvenle sevilenlerden eser yok --->: Ahmet Özhan Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Ahmet Özhan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriElbet Bir Gün Buluşacağız - Ahmet Özhan Elbet bir gün buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak İkimizin de saçları ak Öyle durup bakışacağız Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız Benim içimde yanan ateş var Sevgilim ne zaman buluşacağız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAçılır Gonca Gül Yar - Ahmet Özhan Açılır gonca gül yar seni sevse bülbül yar Seni mecnun görseydi düşüp ölmez miydi yar Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel Gelişin ceylan gibi boylusun fidan gibi Küçücüktün büyüdün dillere destan gibi Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel Seni kırda görmüşler saçına tel örmüşler Yedi gün düşünmüşler bana layık görmüşler Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAhmet Özhan Rüya Gibi Uçan Yıllar Şarkı Sözleri Rüya gibi uçan yıllar Biraz durun durun biraz Kaybolan günlerim için Hesap sorun sorun biraz Güzel bir kumral uğruna Küstüm esmer beyazlara Şu akılsız garip başa Şimdi vurun vurun biraz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAhmet Özhan Ravza İştiyakı ilahi Sözleri Ben bir garib ü âvâre, Oldu kalbim pare pare, Tutuldum o gülizâre Arz eyleyin bunu yâre, Dîvâne etti beni ![]() Böyle ağlattı beni ![]() Gönül yaslı, gözler çağlar, Bu hasret sînemi dağlar, Kederli bahçeler bağlar; İnliyor âhımla dağlar ![]() ![]() Perişan etti beni, Böyle ağlattı beni ![]() Bozup attı her fendimi, Bilmez oldum ben kendimi; Nâm u nişanı, erdemi Mecnûnların budur demi ![]() ![]() Dîvâne etti beni, Böyle ağlattı beni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAhmet Özhan Nar Tanem Şarkı Sözleri Ben her eylül o parkta O çamların altında Ne hayyaller kurarım Sanki varsın yanımda O günleri yılları Hasretle anıyorum Seni kaybettiğime Nar tanem, bir tanem Pişmanım yanıyorum Bilmedik kıymetini O mutlu günlerin Heder ettik herşeyi Herşeyi biz kendimiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Özhan Şarkı SözleriAhmet Özhan Açılır Gonca Gül Yar Şarkı Sözleri Açılır gonca gül yar seni sevse bülbül yar Seni mecnun görseydi düşüp ölmez miydi yar Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel Gelişin ceylan gibi boylusun fidan gibi Küçücüktün büyüdün dillere destan gibi Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel Seni kırda görmüşler saçına tel örmüşler Yedi gün düşünmüşler bana layık görmüşler Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel |
![]() |
![]() |
|