İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı Sözlericekmedigim dertler cile kalmadi feryatsiz gunduzum gecem olmadi cekmedigim dertler cile kalmadi feryatsiz gunduzum gecem olmadi aglamadik sokak kose kalmadi yalnizim dostlarim yalnizim yalniz aglamadik sokak kose kalmadi yalnizim dostlarim yalnizim yalniz o eski halimden eser yok simdi izdirap icinde yorgunum simdi o eski halimden eser yok simdi izdirap icinde yorgunum simdi tutun kollarimdan duserim simdi yalnizim dostlarim yalnizim yalniz tutun kollarimdan duserim simdi yalnizim dostlarim yalnizim yalniz neler gordum neler geldi basima duse kalka geldim ben bu yasima neler gordum neler geldi basima duse kalka geldim ben bu yasima tutup da kaldirin allah askina yalnizim dostlarim yalnizim yalniz tutup da kaldirin allah askina yalnizim dostlarim yalnizim yalniz |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriŞu koskoca dünya alem İçindeki neşe elem Yazımızı yazan kalem Anladımki hepsi yalan Yalan yalan yalan yalan Şu yaşama hevesinin İnsanların cümlesinin Aldığımız nefeslerin Anladımki hepsi yalan yalan Hayat rüya dünya yalan yalan Çok sevipte taptığımız Başlara taç yaptığımız Gerçek olan bir tanrımız Gerisinin hepsi yalan Yalan yalan yalan yalan Bitmeyecek sandığımız Rüyasına daldığımız Bile bile kandığımız Ölüm gerçek ömür yalan yalan Hayat rüya dünya yalan yalan |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriGel otur yanıma, derdimi dinle, Canım dediklerim, yordular Ustam, Göz yaşin kaldıysa, ağla benimle, Dostum bildiklerim, vurdu be Ustam Göz yaşin kaldıysa, ağla benimle, Dostum bildiklerim, vurdu be Ustam Kimseler halim sormadı, Eyvahsız Günüm olmadi, Tükendim, bir şey kalmadı! Bu nasıl yaşamak Ustam? Bu nasıl yaşamak Ustam? Elveda gençliğim, elveda derde, Perdeler kapandı, Ömür Sahnemde, Vakit doldu artık, bana Müsade! Hakkını helal et, helal et Ustam! Vakit doldu artık, bana Müsade, Hakkını helal et, helal et Ustam! Çağreler icinde, Çağresiz kaldım, ben bıktim, bu çilem bitmedi Ustam, Cefadan Payıma, düşeni aldım, Ben bıktım, o benden bıkmadı Ustam Cefadan Payıma, düşeni aldım, Ben bıktım, o benden bıkmadı Ustam Kimseler halim sormadı, Eyvahsız Günüm olmadi, Tükendim, bir şey kalmadı! Bu nasıl yaşamak Ustam? Bu nasıl yaşamak Ustam? Elveda gençliğim, elveda derde, Perdeler kapandı, Ömür Sahnemde, Vakit doldu artık, bana Müsade! Hakkını helal et, helal et Ustam! Vakit doldu artık, bana Müsade, Hakkını helal et, helal et Ustam! |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriDüstüm senin askina döndüm bak bir saskina Düstüm senin askina döndüm bak bir saskina Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun Aski böyle bilmezdim bilseydim hic sevmezdim Aski böyle bilmezdim bilseydim hic sevmezdim Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriKüçüksün Küçücüksün Açmamiş Tomurcuksun Sevda Senin Neyine Daha Sen Bir çocuksun Tomurcuk Tomurcuk Gözleri Boncuk Boncuk Yaşitim Değilsin Sen Sevimli Tatli çocuk Gözlerime Dalmişsin Aşktan Nasip Almişsin Ya Ben Erken Doğmuşum Ya Sen Geç Kalmişsin Tomurcuk Tomurcuk Gözleri Boncuk Boncuk Yaşitim Değilsin Sen Sevimli Tatli çocuk Canimsin Cananimsin ömrümün Fermanisin Aşkin Yaşi Sorulmaz Sen Benim Belalimsin |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriTek tek ağardı bak saçlarım tek tek Tek tek damlıyor göz yaşlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Birde yavrumun hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Tek tek uçtu gönül kuşlarım tek tek Tek tek terketti tüm dostlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Birde yavrumun hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Tek tek çaldım dost kapısını tek tek Tek tek tanıdım hepsini tek tek Tek tek bıraktılar beni tek Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Birde yavrumun hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Bıraktılar beni tek Bıraktılar beni tek --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriBirgün yolda giderken Biriyle konuşurken Bir şarkı duyduğunda Aklına geldiğim oluyor mu hiç Uzanmış düşünürken Denizi seyrederken En olmadık bir şeyden Gözünün dolduğu oluyor mu hiç Üzüldüğünü görmek ister miyim Dayanabilir miyim Ne sanıyorsun beni Ah aşkım aman (yaman) aşkım Sen ne dersen tamam aşkım Çok acılar içinde kaldın Ne istersen söyle aşkım Bu senin farkın Bir şeyler karalarken Kahveni yudumlarken Perdeyi aralarken Aklına geldiğim oluyor mu hiç Böyle güzel bir günden Şu deniz şu gülden İkimizin resminden Gözünün dolduğu oluyor mu hiç Ah taş mıyım duvar mıyım Ben sana kıyar mıyım |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriSeni benden çalsalar Saray yatırsalar Unutur musun beni Kraliçe yapsınlar, kraliçe yapsalar Tak, tak, tak, tak, tak, tak, Tak beni takmam seni Yak beni yakmam seni Dünyada bir sen kalsan Bakarım görmem seni Kız aso, kız aso, kız aso Nedir ettiğin aso Eğer böyle giderse Bu aşk''a benden paso Artık beni arama Başkasını sarama Kara kediler girdi Senle benim arama Senle benim arama |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriBulmadı kalbim dengine dengi Belki sende bulur gel yakına Eskide kalmış köle efendi Kölelerde aldatır sen sakın ha Yanıyorum söndürelim mi tabii tabi Çıktı ateşim indirelim mi tabi tabi Bak bu sözlerin lafta kalırsa Senin o tabini tabini yerim |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriGece gündüz arıyorum Uçcan kuştan soruyorum Aşkın ile ateş oldum Su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Aşkın ile ateş oldum Aşkın ile ateş oldum Su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Beyaz giydim karelendi Ciğer parem parenledi Deli gönlüm alevlendi Su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Deli gönlüm alevlendi Deli gönlüm alevlendi Su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Yar elinden bade içtim Görünmez dertlere düştüm Vallahi ben benden geçtim Su ver leylam yanıyorum Su ver leylam yanıyorum Billahi ben benden geçtim Vallahi ben benden geçtim Su ver leylam yanıyorum Ah su ver leylam yanıyorum |
10-14-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tatlıses Şarkı SözleriAh yine akşam oldu güneş batıyor Çekilmez dertlerle hasret başlıyor Nerden bileceksin ne hallerdeyim Ah yağmurlar yağdı yine taşdı gözüm hep Şimdi sensiz sokaklarda köşelerdeyim Başbaşa kalmışım yine hayallerimle Nerden bileceksin beni ne hallerdeyim Bir gün merak edip bulmadın beni Bir gün arayıpta sormadın beni Sormadın beni ne hallerdeyim Ah bir gittin dönmedin bir daha geri Bu nasıl sevgi ah öldürdü beni Ah yağmurlar yağdı yine taştı gözüm hep Şimdi sensiz sokaklarda köşelerdeyim Başbaşa kalmışım yine hayallerimle Nerden bileceksin beni ne hallerdeyim |
|