![]() |
İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Sevdim sevmedi gittim gelmedi Harcama bu askimi dedim dinlemedi Kiymetim yokmus yarin gözünde Elveda bile demedin beni terk etti Suyun sesiydi Gülün rendiydi Aski yüreyimde her seyin üstündeydi Ellere kandi Kalbimi yakti Ben mecnundum o benim leylam olamadi Bende insanim güler aglarim Yüregin den yüreginden koparma beni Bende insanim güler oynarim Yüreginden yüreginden koparma beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Ben hayat yumagini sustum sabirla ördüm; Oysa kisa ömrümde ben ne insanlar gördüm Gördüm ahlar cekeni gördüm boyun bükeni; Bir yandanda heryeri cennet sayanlar gördüm Gördüm ahlar cekeni gördüm boyun bükeni; Bir yandanda heryeri cennet sayanlar gördüm İsyanlarim sahipsiz acilarim tarifsiz; Serefini serefsize ben ne satanlar gördüm Gördüm sevgiye muhtac gördüm sefkate muhtac; Gözü doymaz gönlü ac ben ne yamyamlar gördüm Gördüm sevgiye muhtac gördüm sefkate muhtac; Gözü doymaz gönlü ac ben ne yamyamlar gördüm Hayat bir cark disinde herkes umut pesinde; İhtiras atesinde ben ne yananlar gördüm Oh cekilmez yaraya kursun düsmüs araya; Tanri diye paraya ben ne tapanlar gördüm Oh cekilmez yaraya kursun düsmüs araya; Tanri diye paraya ben ne tapanlar gördüm İsyanlarim sahipsiz acilarim tarifsiz; Serefini serefsize ben ne satanlar gördüm İsyanlarim sahipsiz acilarim tarifsiz; Serefini serefsize ben ne satanlar gördüm Gördüm sevgiye muhtac gördüm sefkate muhtac; Gözü doymaz gönlü ac ben ne yamyamlar gördüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Seni ben çok sevdim delicesine Seni ben çok sevdim ölürcesine Seni ben çok sevdim erkekçesine Seni ben ah seni ben Bebeğim sana gönlümü verdim Bebeğim sana ömrümü verdim Bebeğim seni senden çok sevdim bebeğim Bebeğim ah bebeğim Seninle son defa konuşabilsem Seninle son defal dertleşebilsem Seninle son defa ağlayabilsem Seninle ah seninle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Barışmam gözlerinle, Yalancı sözlerinle, Barışmam yüreğinle, Barışmam ![]() ![]() ![]() Barışmam yalancısın, Yüreğimde sancısın, Artık sen yabancısın, Barışmam ![]() ![]() ![]() Barışmam ağlasan da, Yüreğimi dağlasan da, Mesajlar yollasan da, Barışmam ![]() ![]() ![]() Barışmam ağlasan da, Yüreğimi dağlasan da, Mektuplar yollasan da, Barışmam ![]() ![]() ![]() Barışmam yalancısın, Yüreğimde sancısın, Arîık sen yabancısın, Barışmam ![]() ![]() ![]() Barışmam özlesen de ![]() Bir ömür beklesen de, Yollanma gül döksen de, Barışmam ![]() ![]() ![]() Barışmam yalancısın, Yüreğimde sancısın, Artık sen yabancısın, Barışmam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Kalbimde sevda gülümsün paylasamam tek benimsin herkez bunu böyle bilsin bu garip yolunda ölsün Aysem Aysem benim güzel Aysem ümidim hasretim herseyimsin Aysem Icimde hasretin seli deli eder beni deli cok özledim görmeyeli dönecegim bir gün geri Aysem Aysem benim güzel Aysem ümidim hasretim herseyimsin Aysem Zanetme askin yavaslar bu sevda biterken baslar duysun bunu daglar taslar yok byle ölümsüz asklar Aysem Aysem benim güzel Aysem ümidim hasretim herseyimsin Aysem Icimde hasretin seli deli eder beni deli cok özledim görmeyeli dönecegim bir gün geri Aysem Aysem benim güzel Aysem ümidim hasretim herseyimsin Aysem --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4 sayfa üç frmacil 3 --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz seni aramakla geciyor Günlerim yalniz seni aramakla geciyor Kader ayirdi bizi elimizden ne gelir sabrin sonu selamettir basa gelen cekilir Kader ayirdi bizi elimizden ne gelir sabrin sonu selamettir basa gelen cekilir Bahtiyar olamadim garibim su cihanda bahtiyar olamadim garibim su diyarda Bir gün bende ölürsem arkamdan sen aglama bir gün bende ölürsem arkamdan sen aglama Kader ayirdi bizi elimizden ne gelir sabrin sonu selamettir basa gelen cekilir Kader ayirdi bizi elimizden ne gelir sabrin sonu selamettir basa gelen cekilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Çağırırsın gelmezse Deli gibi sevmezse Ballı lokmam demezse Tut kolundan at gitsin At gitsin at gitsin Eskimişse at gitsin At gitsin at gitsin Yaramazsa at gitsin Sevmek nedir bilmezse Canım gülüm demezse Neşe huzur vermezse Tut kolundan at gitsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4çağırsaydın gelmez miydim yar senin için ölmez miydim yar dünyayı ters etmez miydim yar aramam, aramam, aramam aramam sormam bir daha yalvarsan bile allah'a çıkmasa gecem sabah'a aramam peşinden geldim kaç kere dünyamı yıktın bin kere kırıldım sana bir kere aramam ![]() ![]() ![]() seviyorsun, ben de seni yar çok özledim, ben de seni yar aramadım ben de seni yar aramam, aramam, aramam aramam sormam bir daha yalvarsan bile allah'a çıkmasa gecem sabah'a aramam peşinden geldim kaç kere dünyamı yıktın bin kere kırıldım sana bir kere aramam ![]() ![]() ![]() gözyaşlarım sele döndü yar ayrılanlar geri döndü yar leylek baba bile döndü yar aramam, aramam, aramam aramam sormam bir daha yalvarsan bile allah'a çıkmasa gecem sabah'a aramam peşinden geldim kaç kere dünyamı yıktın bin kere kırıldım sana bir kere aramam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 4Ağlarsa anam ağlar ardımdan Göklerden ağıt yağar yağmurla Dost yüzlü yalancılar kapımda Yalnızlık çırılçıplak koynumda Gül çiçek kokan yanakları Ninniyle umut veren dudakları Hiçbirşeyde yok ana sıcaklığı Anam anam anam garip anam Sen yoksun yanımda Kime dert yanam Dünya yaman eller yaman |
![]() |
![]() |
|