![]() |
Demet Akalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözlerisolundan mı kalktın SOLUNDAN MI KALKTIN NE ÖNÜMÜ KAPATIYORSUN ÇEKİLSENE GÖREMEDİM ÖNÜMÜ KORKTUM MU NE ÇEKEMEM SENİ AKŞAMA BEKLEME NE GÜZEL EĞLENİYORDUK NE OLDU YİNE HAVAN KAÇTI KOPUYORSUN MEVZULARDAN RÜYANDAN RÜYANDAN TAKMA KAFANI GEÇER BU DA OLMADI MI DEĞİŞTİR ORTAMI SANA EĞLENECEK ADAM MI YOK YALANDAN YALANDAN OLMADI CANIM KANDIRAMADIM UYKUDAN SENİ KALDIRAMADIM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleritamamdır Senden birşey bekliyor olsam Sıkıntıdan patlıyor olsam Kıskançlık mı ruhumda var Kaçar gibisin dur nereye Eskilerin tozunu attım Seni bir de kendime kattım Biraz rahat davrandım diye Sinirden kudurmuşsun Tamamdır olmuşsun Birazcık yorumsuzsun Tamamdır olmuşsun da Birazcık doyumsuzsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleritatil Seni tanımadan önce tatlı bir yabancıydın Keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın Eğer diğerlerinden farklı olsaydın Ee o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım Sayende yola geldi kalbim yanlışı doğruyu ayırıyor Sen eksileli hayatımdan yüzümde güller açıyor Acilen toparlanmalıyım Üstümden koca bir aşk geçti Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleriunut beni yüreğim perişan kanıyor gözyaşlarım dinmiyor içimde son bahar ayazlarım vuruyor can evimden geçmişin günahları sabahlar olmuyor kahretsin yalnızım bırak beni bırak öleyim sen mutlu ol ben giderim unut beni göz bebeğim unut beni unut kaderim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleriunuttum Ben sevdanın yollarında yürüdüm cok yürüdüm Aklım almadı ask oyununu Ûsüdüm cok üsüdüm Yeniden sevede bilirim Sözümden dönede bilirim Senin icin carpan kalbi Inan söndüre bilirim Unuttum boyunu, posunu, huyunu, suyunu Bu askın sonunu Dönersen yalanla, dolanla Utanma, sıkılma bu eski huyundu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleriyalan sevdan Verdiğin herşeyi Al götür sevgilim Bende kalmasın Eski bir resimde kayboldu gülüşlerim Soldu ümitlerim Sen ne acılar verdin neler götürdün Çık kalbimden Yalan Sevdan Bitmeyen cefam Ben vazgeçtim Senin aşkından Yalan Sevdan Bitmeyen cefam Yoruldu kalbim senin aşkından Senin aşkından --->: Demet Akalın Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Demet Akalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleriyalnızım Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleriyana yana Ararsan aşkını kapı önüne koydum Unuttum seni böyle mutluyum Geride kaldı bitmeyen günler İnanıp sözüne yandığım geceler Sen yana yana dolaşırken Güleceğim ardından Taş olayım eğer üzülürsem Bir kerecik ağlarsam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözleriyanılmışım seninle yeni bir baslangıc yaptıgımı sanmıstım yanılmısım yanılmısım oysa sen gecmisimin acı bir tekrarıymıssın yanılmısım yanılmısım savrulsada kalbimin sana ihtiyacı yok zaman denilen yol benim için cabuk geciyor gercekten sevmediysen kaderimi bilmediysen biraz üzülmediysen cek git konusma sus yorulma tanrıdan medet umma yavas yavas git artık ardına bakma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözlerigazete Sabaha kalmaz duyarım elbet Aleme nispet eyvah eyvah Kopsun kıyamet Sanma kahrederim Günümü gün ederim Aşk senin neyine Allah allah Zorlama güzelim Sana zehir ederim dünyayı Sana zehir ederim hayatı Başına belayım körolası İnat ettim seni yakacağım Geceleri dolaşıp Sağa sola bulaşıp Kahrolacaksın sen Gazeteleri açıp Başsayfalara bakıp Çatlayacaksın sen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Şarkı Sözlerizor sevda Yaşamaktan kaçmadım ki Sevdandan korkmadım Daha önce sevmedim ki Ölür gibi tapmadım Yüreğimin tam ortası Duraklı aşk vahası Değerini bilmedin ki sen Hakkım var, ah çare yok Ben sana sen ona deli yar Gitmek var, kalmak zor Ah bunu bir de bana sor Senle yansamda sönecek bu zor sevda Sonu yok anladım bu bir veda Senle yansamda sönecek bu zor sevda Sonu yok anladım bu bir veda |
![]() |
![]() |
|