![]() |
Muazzez Abacı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Abacı Şarkı SözleriDargınım - Muazzez Abacı Yıllarımı çaldın yorgunum Işığımı aldın solgunum Fırtınalar öncesi canım Sessizim ve durgunum ![]() ![]() ![]() Dargınım sana kırgınım Dargınım sana çılgınım Yokluğun ya da varlığın canım Herbirinden yılgınım ![]() ![]() ![]() Dargınım kırgınım yılgınım Dargınım çılgınım yılgınım Kurşun yemiş gibi ölgünüm Yarınlar gelmez gibi hergünüm Yokluğuna mahkumum canım Sensizliğe sürgünüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Abacı Şarkı SözleriÇok Yanlızım - Muazzez Abacı Hayatta bu ilk aşkım kaderle ilk oyunum Kırılmış bir dal gibi büküldü kaldı boynum Çok yalnızım ama çok nasıl şey anlayamam Öldünmü hiç soran yok ben böyle yaşayamam Dünyada sanki bir ben birde bitmeyen çilem Gözyaşı seli basmış hala dolmuyor neden Çok yalnızım ama çok nasıl şey anlayamam Öldünmü hiç soran yok ben böyle yaşayamam Bu perişan halimden yalnız bulutlar anlar Bulutlar yapayalnız gökte gezerken ağlar Çok yalnızım ama çok nasıl şey anlayamam Öldünmü hiç soran yok ben böyle yaşayamam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzez Abacı Şarkı SözleriEN fazla dinlediğim sanatçıların arasında güzel sözler |
![]() |
![]() |
|