![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriAşk tehlikeli bir oyundur Sevişmeler yetmez gönül almaya Her gittiğin yerde bir yarın kalmış Kendini bulmadan beni arama ![]() ![]() Hem varlığın üşütür Hem yokluğun acıtır,gece nemi ![]() ![]() Sana kanmamak için Tekrar yanmamak için,sakladım hislerimi ![]() ![]() Gitmelerin korkutmuyor artık, Kokunu sök duvarlardan, Bütün eşyalarını topla, Kapıyı hızlı çarp,kararlı olsun Yalın ayak kaldı bir sevdam daha Kederim bana ders olsun ![]() ![]() ![]() Hem varlığın üşütür Hem yokluğun acıtır,gece nemi ![]() ![]() Sana kanmamak için Tekrar yanmamak için,sakladım hislerimi |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriKollarinda erit dizinde uyut bunlari sana diyemiyorum arzularin deli tay gibi oldu yanina gelince utaniyorum Kollarinda erit dizinde uyut bunlari sana diyemiyorum arzularin deli tay gibi oldu yanina gelince utaniyorum Içimden geçenleri anlarsin diye gözlerine bakmaya çok korkuyorum Bu yürek başimi belalara koydu bu hakki kendimde bulamiyorum aşkin tuzaginda kayboldum yine gözümü senden alamiyorum alamiyorum Sende seviyorsun söylemiyorsun neden bunu benden esirgiyorsun kalbimin sesini aşkina yükle nolur gittigin her yerde özleniyorsun bütün günahlari aşklara yükle nolur gittigin her yerde özleniyorsun Alingan utangaç kalbim çok yorgun uzanip elini tutamiyorum yikip da geçtin aşk duvarini ne yapsam tenine varamiyorum basip da geçtim aşk duvarini ne yapsam tenine varamiyorum Bu yürek başimi belalara koydu bu hakki kendimde bulamiyorum aşkin tuzaginda kayboldum yine gözümü senden alamiyorum alamiyorum Sende seviyorsun söylemiyorsun neden bunu benden esirgiriyosun kalbimin sesini aşkina yükle nolur gittigin her yerde özleniyorsun bütün günahlari aşklara yükle nolur gittigin her yerde özleniyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleriözgür birak sözlerimi dilsiz yüreğim ne iyidir ne kötüdür bende diyeyim dogrular incitir diyorsun ama icime atarsam nasil güleyim nerelerde ölmüsüm ben nerelerde gömülmüsüm kac askla sinadiysam bu kalbi birtek seni sevmisim nerelerde ölmüsüm ben nerelerde gömülmüsüm kac askla sinadiysam bu kalbi yenmisim yenilmisim bir degil bin defa canim alirsin askim yoluna cikar yakalanirsin sanmaki sensiz yüzüm güldü yar ellerim kalbinde dogrulamazsin |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriGül bülbüle hasret gider intizar derler Sensiz neler cekiyorum derman vermezler Ben ismimin kaderini sende yasadim, Yasak askim kollarinda hergün cirpindin hergün cirpindim Dermanin ellere derdin bana yar Gülüsün ellere nazin bana yar Seni sevdim diye, dünya oldu dar Inan sensiz bir tas su icemiyorum Vallahi sonumu bilemiyorum Seni ayriliga kapatmadimki Bir gözüm disarda aldatmadimki Her kosulda canimi belaya attim Üsümeyeyim diye sen yanmadinki sen yanmadinki Dermanin ellere derdin bana yar Gülüsün ellere nazin bana yar Seni sevdim diye, dünya oldu dar Inan sensiz bir tas su icemiyorum Vallahi sonumu bilemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriYanan Yuregimekar Olamadin Askin Yoklugundaydi Var Olmadin Inandigimyürekler Yine Tuzla Buz Oldu Cikmaz Sokagima Yol Olmadin Yol Olamadin Gel Dokunma Gönlümün Gam Teline Varimi Yogumu Verdim Eline Ne Bir Laf Ne Bir Söz Bir Tek Kelime Etme Sevip Sevip Sirt Cevirdin Yalanmii Daglarimi Kis Incitti Gözlerimi Yas Incitti Aramadin Sormadinki Kalbim Senden öyle öyle Incindi |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleriagir gitsin biraz zaman üzülüyorum yorgun kuslar gibi oldum züzülüyorum hesabini kim verecek yüzümdeki cizgilerin ciglik ciglik yillarim yoruluyorum beni yipratma canimin ici beni aglatma yillar zaten böyle gecer bari sen yikma ne can alir nede canan yük kervanim var herkez gider ayni yere sürdevranini yorul kalbim yorul böyle maphusdan sürgünden söyle gücenmeden gecen güne sor yarinimi --->: İntizar Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriBu benim ilk askimkir ilk asik olusum Basimi yatirip uzaklara ilk yalniz kalisim Yollarina cicek serdim gelirde sever diye Kim canini vermez gulum boyle icten sevgiye Beni boyle sensiz Beni boyle yarsiz Beni boyle yarinsiz koyma yar Ne demek ayrilalim ne demek inanmiyorum Benim sevgim daglardanda yuce denizlerde demli Tek senmi aci cektin bi ayriliktan tek senmi hasret cektin Sabret diyorum kendi kendime sende sabret sabret birtanem Beni boyle sensiz Beni boyle yarsiz Beni boyle yarinsiz koyma yar |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı Sözleriyanasım gelir boğazımdan gözlerine duman duman bulut bulut eriyesim seni görünce hiç biri aç hiçbiri uykusuz ve onursuz kalamaz baktığın gördüğünkimse sana benim kadar yanamaz gözüm bebeğim tut kollarımdan bırakma beni canım birtanem inanki herşeyden cok sevdim seni gözüm bebeğim tut kollarımdan bırakma beni canım birtanem inanki herşeyden cok sevdim seni bazen öfkeli anında kandırırsın usul usul sessiz sessiz yok olur uzaklaşırsın hiç biri aç hiçbiri uykusuz ve onursuz kalamaz baktığın gördüğün şu insanların sevdimi delice gözüm bebeğim tut kollarımdan bırakma beni canım birtanem inanki herşeyden cok sevdim seni gözüm bebeğim tut kollarımdan bırakma beni canım birtanem inanki herşeyden cok sevdim seni |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriHaksizsam gönLünüzü helal etmeyin yalansam dilime sehir ekleyin dünya kapisini bana kitleyin basmayin bagriniza yerim yok ise Biktim yalan asklardan biktim bos bakislardan usul usul yanasir kalp calan hirsizlardan Biktim yalan asklardan biktim bos bakislardan buglanik akan sudan iki yüzlü dostlardan Aska yalan katiysam affet beni dar günlerde kactiysam yol ver beni dünya kapisini bana kitleyin basmayin bagriniza yerim yok ise Ugrasamam kimseyle herkez kendi basina Ugrasamam inanki derdim yeter bu basa hic sikilmaz utanmaz kirli yüzler etrafda tanrim masum tut beni bu karanlik batakta |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizar Şarkı SözleriGittigin Yoldaki Taslar Gül Olsun Daglar Sana Omuz Versin Can Olsun Güzel Gözlüm Gurbet Bize Yar Olsun Beni Mektupsuz Koyma Beni Hasrete Bogma Arada Bir Ararsam Seni Neolur Kötü Konusma Gücüm Yetmez Seni Alirlar Benden Korkuyorum Uzaktasin Yeniden Senden Baska Topragindir Bu Beden Beni Mektupsuz Koyma Beni Hasrete Bogma Arada Bir Ararsam Seni Neolur Kötü Konusma |
![]() |
![]() |
|