![]() |
İsmail Yk Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriVur, hadi vur hadi birkere daha vur Ne anlar,yarali can istersen iki vur Birzamanlar bebegimdin, sevdigimdin her şeyimdin En cok baglandigim, inandigim ah sendin Gönderdigin mesajlarin meger hep yalanmis Yasadigimiz o güzel günler hepsi rüyaymis Inanilmaz doyulmaz, anlatilmaz, kanılmaz Hepsi biranda yok oldu yok bidaha bulunmaz Kac kere kostum pesinden hayirsiz Yalvardim, yakardim, yikildim sensiz kan kusturdun bana yazik ettin sevene Sevilmeden sevmenin cezasi budur iste Noldu bize cok yazik Beraber olamadik Sen beni istesende Ben istemiyorum artik Refrain: Artik istemiyorum seni Artik sevmiyorum yar seni Lanet olsun sana Girsin bu ask mezara Birgün pisman olsanda Istemem dönme bana Dönme bana dönme bana Hicran doluyum affetmem gelme bir daha O sözlerin hala beni yikiyor Yaptiklarin kursun gibi kalbime giriyor Karsiliksız sevenlerin alın yazisi cok acı Sevilmeden sevenlere felek böyle vuruyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı Sözlerivur hadi vur bikere daha vur ne anlar yarali can istersen iki vur bir zamanlar bebegimdin sevdigimdin herseyimdin en cok baglandigim inandigim ask sendin gönderdigin mesajlar meger hep yalanmis yasadigigmiz o güzel günler hepsi rüyaymis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inanilmaz,doyulmaz,anlatilmaz,kanilmaz hepsi bir anda yok oldu yok birdaha bulanmaz kac kere kostum pesinden hayirsiz yalvardim yakardim yikildim SENSIZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kan kusturdun bana yazik ettin sevene sevilmeden sevenin cezasi budur iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne oldu bíze cok yazik beraber olamadik oooo sen beni istesende ben istemiyorum artik refrain: artik istemiyorum seni artik sevmiyorum ya seni lanet olsun sana girsin bu ask mezara bir gün pisman olsanda istemem dönme bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dönme bana dönme bana hicran doluyum affetmem gelme birdaha o sözlerin hala beni yikiyor yaptiklarin kursun gibi kalbime giriyor karsiliksiz sevenlerin alin yazisi cok aci sevilmeden sevenlere felek böyle vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artik istemiyorum seni artik sevmiyorum ya seni lanet olsun sana girsin bu ask mezara bir gün pisman olsanda istemem dönme bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriAğlıyorsam Sebebi Var Gülmüyorsam Nedeni Var Acı Dolu Yıllarımın Hesabını Soran Mı Var? Kolay Mıdır Çekip Gitmek İnsafsızın Günahı Var Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Yıllar Geçti Çok Kırgınım Yollar Bitti Çok Yorgunum Hayaldeyim Gelip Görsen Çöle Düşmüş Mecnunum Senle Dolu Seraplarla Ağlayarak Kahroldum Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım ki? Beni Yaktın Amansız Şiir: Kasırgalar Yağdırdın Üzerime Umutsuzluğu Ektin Yüreğime Canın Çıksın İnsafsız Acımadın Hayallerime Hani Hayallerimiz Gerçek Olacaktı? Hani Aşkımız Ebedi Ebedi Olacaktı? Canın Çıksın Canın Çıksın İnsafsız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptımki? Beni Yaktın Amansız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriGünden güne eriyorum Sonum geldi biliyorum Yaraladın beni parçaladın beni Artık sonumu bekliyorum Lanet olsun allahsız sana Senin yüzünden bak bitiyorum Terk edip beni gittin Bana neler çektirdin Allah canını alsın Hayatımı mahvettin Terk edip beni gittin Bana neler çektirdin Allah canını alsın Hayatımı mahvettin Neler çektim neler çektim Senin yüzünden senin yüzünden Yaraladın beni parçaladın beni Neyin yünden kimin yüzünden Lanet olsun allahsız sana Gençliğim gitti ettiklerinden Terk edip beni gittin Bana neler çektirdin Allah canını alsın Hayatımı mahvettin Canım acıyor yüreğim kanıyor Ben napacam şimdi Tüm dünya gözümde ağlıyor Bir canı allah alır bilirdim Ama sen sen canımı aldın Hayatımı çaldın Gençliğimi gençliğimi her şeyimi çaldın Lanet olsun allahsız sana Bahtıma da kara yazıma da Beni sana kul köle yapan kaderime Lanet olsun lanet olsun Lanet lanet Terk edip beni gittin Bana neler çektirin Allah'ından bul zalim Hayatımı mahvettin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı Sözleribebegim,nefesinle biteyim,biraz dur stop daha neler yaparim bak simdi bebegim, sana deli sana asik sana yanginim ya anlasana birgün birisine bin yil gecsede kosarim sana ben asik oldum sende olsana nasibimi kismetimi kaptirmam ben kacmasana ben asik oldum sende olsana nasibimi kismetimi kaptirmam ben kacmasana taviz vermem ben kendimden lafimdan dönecek adammiyim ki ben alismisim sensiz durmaz benim isim hic bir zaman belli olmaz seni oksarim kediler gibi seni beslerim yavru gibi kapatirim ben kafese göz göze neler neler yaparim bak simdi hap gibi icerim ben seni vay vay vay vay kaptim seni kafeste fistik gibi yar yar yar yar daha neler yaparim bak simdi taviz vermem ben kendimden lafimdan dönecek adammiyim ki ben alismisim sensiz durmaz benim isim hic bir zaman belli olmaz seni oksarim kediler gibi seni beslerim yavru gibi kapatirim ben kafese göz göze neler neler yaparim bak simdi hap gibi icerim ben seni vay vay vay kaptim seni kafeste fistik gibi ya ya ya daha neler yaparim bak simdi hap gibi icerim ben seni vay vay vay kaptim seni kafeste fistik gibi ya ya ya daha neler yaparim bak simdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı Sözleribir değil bu son değil bu yaptığın on dört değil hem suçlu hem güçlü aklın başında değil acılar sana tatlı gelir buda bana zor gelir sen yıkıcı ben yapıcı ah seni gıcık şey (2x) nedensiz kaçıyorsun bile bile yapıyorsun yok sakalım batıyormuş yok makyajın akıyormuş ya öptürmüyorsun (öp öp öp öp) amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadina yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey seni ben buldum tiryakin oldum ah bir kere öpsen çok mutlu olurum o elma yanak şeftali dudak vazgeçilmez inan oldum ben manyak salı salı sallanırmış çarşafa dolanırmış perşembe perişanlık hele cuma hiç olmazmış ya öptürmüyorsun (öp öp öp öp) amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadına yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey amman amman amman aman amman amman amman amman aman amman amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadına yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey --->: İsmail Yk Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: İsmail Yk Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriSon bir kez yanima gel Nasil gideceksin insafa gel Gözümde yaslar var Silmeye kiyamadim Akan yaslar senden kaldi canim Herseyimsin derdin simdi ne oldun Demek baskasini yerime koydun Söyle onla gülüm mutlumusun Hadi git sana lanet olsun Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederle her günüm iskence (2x) Bana sen uzaksin bana sen mezarsın Bir baskasiyla yasarsin Buna nasil dayansin Sen coktan kararlisin Gideceksen durma simdi git Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederle her günüm iskence (2x) Siir: Bilmiyordum bilmiyordum Beni birgün terk edecegini Bilmiyordum bu yüregime cekilmez acilar verecegini Peki giderken azicikta olsa Hic düsündün mü Bu bensiz ne yapar Bu bensiz nasil yasar Ama yok acimadan vurdun sen Var mi be Beni bir anda terk edip gitmek Var mi be Bana böyle acilar vermek Var mi be Seven bu cani ezip gecmek Söyle var mi Peki bu kalp nasil dayansin Bu can sensiz nasil yasasin Yasamak mi gülmek mi Sanma yasarim sanma gülerim Yikilmisim zaten Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederle her günüm iskence Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederler her günüm iskence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriDüsün düsün öyle düsün Sana mi kalacak bu dünya Herseyin bir zamani var Ya öyle camini sikma Bir of cekersin gecer Belkide gelip gider Kader sana gülmese Bu gece bize yerter bize yeter Öyle geceler var ki Eglenmeden olmaz Öyle geceler var ki Insanda akil kalmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriÇok değiştin sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben ![]() ![]() ![]() Gideceğim buralardan artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum seni ama dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor elveda Yıllar boyu aramıştım Seviyorsun çok sanmıştım Çok değiştin sen sevgilim Bilsen nasıl bağlanmıştım Karar verdim ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriCanım ister birisini Fıkır fıkır çiftetelli Deli dolu olması lazım Şıkır şıkır döktürmesi lazım Döktür döktür şimdi eller havaya Döktür döktür parmaklar şıplatmaya Döktür döktür elleri dizlere vurmaya Olmadı şimdi hep beraber bir daha Döktür döktür şimdi eller havaya Döktür döktür parmaklar şıplatmaya Döktür döktür elleri dizlere vurmaya Şimdi oldu devamı da az sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriHani gitmeyecektin Bana sözler vermistin Nerde o verdigin sözler yar Beni terk edipte gittin Hayatimi sen mahvettin Bilseydim severmiydim yar Simdi ben yana yana aglarim Karalari baglarim Duydun mu yar (2x) Beni birakipta gittin bana neler cektirdin Sevseydin ölürmüydün yar (2x) Simdi ben yana yana aglarim Karalari baglarim Duydun mu yar (2x) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriYanina varmisim ne yapcam bilemedim Uyustum titredim iki laf edemedim Ah kafa ah kafa nereye halin böyle Ah kafa ah kafa bu is yürürmü böyle Ah kafa ah kafa nereye halin böyle Ah kafa ah kafa benim isim hep böyle Seni isin hep öyle Ya bir ileri bir geri Döner döner dururum Tatli dilin cebeli ben buna deli olurum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı Sözleriseker bu kiz tatli tatli bakar korkmaz bu yar tüm canlari yakar capkin bu kiz bugünde beni yazar korkarim yar ve beni de ![]() ![]() ![]() sekerim gelme kal durdugun yerde hic korkmaz misin utanmazmisin görenler olur bakanlar olur cakanlar olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sag sol dur yaklasma citi piti seker gibi(bunlar) bal lokma yanima gelip durma aman yapma sakin yapma abin kizar bak sonra 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriKücükken cok yaramazmisim Agaclara cikarmisim Pencereyi acipta Kiza pişt pişt ben yaparmisim (2x) Nerde nerde kaldin Benim fistigim geç kaldin Beklemekten agac oldum Ya bunu bana yapmazdin (2x) Hadi kaldir kaldir ellerini Göster göster cicilerini Eger göstermiyeceksen Ya niye niye geldin söyle niye (2x) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Şarkı SözleriKarşımdakine bak geçmiş oynuyor Aklıma takıldı girmiş çıkmıyor Oğlum söyle bana bana neler oluyor Tam onikiden vuruyor ![]() ![]() ![]() vuruyor beni yakıyor beni Anlattığın bu mu-Yutuyor beni Ooo ooo bir kırabilsem şu cevizi Ooo ooo dediğin gibi çok zor biri biri Ooo ooo lastik gibi oynatıyor beni Ooo ooo bana inat ıhh yapılır mı bana inat ıhh yapılırmı bana inat bana inat bana inat ıhh yapma ![]() ![]() ![]() Karşımdakine bak geçmiş oynuyor Aklıma takıldı girmiş çıkmıyor Oğlum söyle bana nerden geldik buraya Tam onikiden vuruyor ![]() ![]() ![]() vuruyor beni yakıyor beni Anlattığın bu mu-Yutuyor beni Ooo ooo bir kırabilsem şu cevizi Ooo ooo dediğin gibi çok zor biri biri Ooo ooo lastik gibi oynatıyor beni Ooo ooo bana inat ıhh yapılır mı bana inat ıhh yapılırmı bana inat bana inat bana inat ıhh yapma |
![]() |
![]() |
|