![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriŞans yüzüme hiç gülmedi Dert üstüne dert eklendi Dost bildiğim herkes eldi Gücendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paramparça ümitlerim Yıkıldı, yıkıldı hayallerim Yere vurdu sevdiklerim Hayata, kadere, gücendim ![]() ![]() ![]() Bu dünyada düşmeye gör Kader sende ağını ör Gece sağır, yıldızlar kör Gücendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriYanlız kaldık odada Ateş yandı sobada Yine kapı çalındı Eremedik murada Farketmez farketmez Bu araba buraya park etmez Yine kaldım ortada Duman tütmez bacada Bana burun kıvıran Anan yansın sobada Farketmez farketmez Bu araba buraya park etmez |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriDuman duman başım duman, Nere gitsem halim yaman, Korkmuyorum sevmekten, Korkum seni kaybetmekten ![]() Yalan yalan yarim yalan Sensiz nasıl yaşar bu can? Korkmuyorum sevmekten, Korkum sensiz yaşamaktan ![]() Ben burada sen de orda, Bu canımdan canını alma ![]() Bu can senin canın, bir kurşun gibi Yardı gönlümü çıkaramam ki ![]() ![]() Sana yar sana sana yandım, Hem yıkıldım hem aldandım, Bu yaraları nasıl sardım biliyor musun? Aman yar hele hele yandım, Bu dünyada bir başıma kaldım Hem vuruldum hem dayandım Görüyor musun? Ben burada sen de orda, Bu canımdan canını alma ![]() Bu can senin canın, bir kurşun gibi Yardı gönlümü çıkaramam ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriAnla artık gerçeği Sevenler çile çeker Dök kadehe derdini Çivi çiviyi söker Seni hep unutmuşsa Aşkını kurutmuşsa Unut o unutmuşsa Çivi çiviyi söker Ellerle bayram eder Tutma sakin yasını Sende bul başkasını Çivi çiviyi söker |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriKanadi Kirilmiş Bir Marti Gibi Dalgalar Ile Ben Boğuşuyorum Rüzgara Kapilmiş Bir Sandal Gibi Bir Sağa Bir Solasavruluyorum Işte Ben Burada Bu Hallardeyim Artik Sensizliğin Son Demindeyim Bak ömür Bitiyor Son Nefesteyim Haydi Gel Dön Artik Can Veriyorum Içimde Sensizlik Firtinasi Var önünde Savrulup Sürünüyorum Vurdum Aşk Zinciri Iki Elime Yavaş Yavaş ölüp Can Veriyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriAnnesinin bir tanesi, tanrının bize o hediyesi, Evimizin neşesi doğan güneşli kızım ![]() Gülüm gülüm gülüm o benim Birgül�üm, Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm ![]() Canımızın bir parçası, yüreğimizin iki yarısı, Kurban olsun ona anası babası kölen olsun kızım ![]() ![]() Gülüm gülüm gülüm o benim Birgül�üm, Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm --->: Kibariye Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriRastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor ne acı çektim Kendimi ben sana emanet ettim Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Ne sevgiler geldi geçti kalbimden Kimse anlamadı garip halimden Senin hasretini duydum derinden Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem |
![]() |
![]() |
![]() |
Kibariye Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye Şarkı SözleriGittin bende gözlerin kaldı İki yağmur damlası,iki mavi ayrılık Gittin simdi yangınlar kaldı İki yaralı yürek,iki sevdalı çiğlik Simdi yoksun kime sığınırım Bir basıma sensiz ne yaparım Esirgeme benden gözlerini Hangi sucun bedeli yalnızlık Al Götür Beni ![]() ![]() ![]() Dolu dizgin sevdalar Al Götür Beni ![]() ![]() ![]() Aydınlık sabahlara Artık sensiz yaşayamam Al Götür beni ![]() ![]() ![]() O masum günahlara ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|