![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerikalamadım İçim sızlıyor doğru Ama sana git demekten başka yol mu var Onların doğrularıyla büyürken İçine hayat çekmek değil kolay Sesim çıkmıyor doğru Ama bağırsam kime ne faydası var Bedelli mutluluklar düzeninde Yüreğe güvenmek değil kolay Gerçeğin kenarından hayatın düzenine Bir yol bulup ben akamadım Bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince Çok üzgünüm kalamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerikaybettim her gece biraz daha bir parçam daha eksiliyor yıldızları sayıp uyuyorum seni düşünmek yerine tüm hatalar benim tüm yanlışlar benim tüm cezalar benim sevgimizi tek başıma tükettim kaybettim bir gurur uğruna seni,sevgimi,hevesimi getiremez asla hiçbirşey o eski günleri geri tüm hatalar benim tüm yanlışlar benim tüm cezalar benim sevgimizi tek başıma tükettim |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerikeşke Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar Bırak sevginden şüphem yok Arkadaş kalıyorsak ben yapamam bırak Sessiz kalmaya ihtiyacım var Yanlızlığı senle özledim,uzak dur bana yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerikoyver Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu Off ooffff koyver gitsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözleriküçücüğüm Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama ben sadece senle mutluyum Ah şu gönül gözünden görmek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak,bütün gün sarılsak Bana yetmez,o ana dünyaları değişmem Küçücüğüm her şeyim Ne olur çok uzaklara gitme Gidersen öleceğim Karanlığa döneceğim ooo oooo |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı SözleriMeleklerin sözü var Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korurmuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var --->: Yalın Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerisahte Siyahına pembe inandırılmış birliktelik Gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk yenik Ben ki sıcaklığın heveslisi Ben ki gözyaşımın katili Terk edip gururumu ağlıyorum şimdi Sahte sahte Herşey sahte Kalp yenik akıl kanmıyor sözler sahte Bir küçük oda Sevgilerim içinde Kilit vurmuşum kapısına Çaresiz aşk eli kolu bağlanmış Nöbete duruyor dışarda |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerisakın arama ben sana asırlardan gün yaptım ama saymadım sen bize ne oyunlar ettiysen ben uyumadım duy diye şarkılar söyledim yine de duymadın ben hancıyım bunla kurtulduğuma duacıyım sen yolcusun adı sütünde unutulur yokluğun sakın arama yine deneme(NAKARAT) bundan böyle selam bile verme iki gün olur üç gün olur elbet taş yerini bulur SAKIN ARAMA |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerisen dönmeden uyumam bu gece uygun bir gökyüzü bulup parlamalıyım yangın bir aşka atılıp kor olmalıyım mutluluk yürekli olana yakışır ben sevdiysem buna kim karışır onlar buna dümdüz delilik diyorlar deli kalp sesinin izinde bilmiyorlar yorulmadan hangi tepe aşılır ben sevdiysem buna kim karışır isteyipte söyleyemediğim çok şey var sen dönmeden uyumam bu gece düşün bi benden başka gerçeğin mi var sen dönmeden uyumam bu gece sen dön ben uyumam bu gece |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözleriseni buralarda bir özleyen var Ben taptıkça o hepten kaçar gider Küçücük dertleri dev yapar küser İşte böyle bir aşık canından bezer Ve böyle bir kuş sürüden uçar gider Niye canım yansın niye Yarım mı kalsın birinde Sarılırım bırakmam yuvaya dönse Seni buralarda bir özleyen var Kalp denilen yerinde yeller eser Seni buralarda bir bekleyen var Hiç anlamaz üzülmez o taştan beter Bugünü ılıksa yarını soğuk eser Çiçek bile bazen toprağına küser Unutma geri gelmez eskiyen saatler |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerisensiz olmaz bir dokun bin ağ işit bugünlerde böyleyim ister kal ister git talihsiz kederdeyim gösterdin aşkın ucunu öyle bıraktn gittin bana attın sucunu davayı ben kaybettim ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaaaz ask tanımaz gece gündüz birbirine katar gider ne bahar dinler ne güz güze bahar katar gider ben böyle ask görmedim e daha neler görmek var ne istedinde vermedim baska nasıl sevmek var ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz ahh olmaaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz ah olmaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaaaaz ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz ahhhhh olmaaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmazz |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözleriseviyorum Resim resim hayatın her anı Yastığa değdiğinden beri başım Gözümün önünde her kare ve sen Yalan yanlış kavgalar isyanım Elime değdiğinden beri tenin Aklımın bir yanı hep senle Yüzümü elinle silmene muhtacım Deyip önünde küçük düşsem de ben böyleyim Sesini kaç gündür duyamadım niye hala aramadın Deyip önünde küçük düşsem de Seviyorum deyip yalvarmam lazım Ölüyorum deyip ağlamam lazım Hemen gel seni geri almam lazım |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerison aşkım Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da ömrümü sana tükettim Seveceğini bilseydim Yalvarır sana ne olur dön derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burdan çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yok ettim Sana anlatamasam da Gururumu hapsettim |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı Sözlerisonsuz ol Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala dargınsın Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Sonsuz ol diye Unutulsan mı? Unutmasam mı? Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı? Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın |
![]() |
![]() |
![]() |
Yalın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın Şarkı SözleriTek gecelik aşk masalı Yemin ettim sevmemeye Aşka son bir şans veremem Bağlar hala ellerimi O geceden sonra hepsi Tek gecelik aşk masalı Sonuna kadar yalancıyım Tek gecelik aşk masalı Ölene kadar aşkınlayım Başka koku başka ten Alışık değil buna bu beden |
![]() |
![]() |
|