![]() |
Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2ruzgar gıbı geldı gectı yıllarım, aynada kendımı tanıyamadım ![]() son bulacak bır gun benımde hayatım, bu fanı dunyada misafirim ben ![]() basroldeyım her sahnede, yanımdakı dostlar nerede?(hic dostum yok hepsi sahte ![]() dunya denen bu alemde, yalnızları oynuyorum ![]() bir anam var bir cocugum, bir mechule gidiyorum ![]() hayat denen bu oyunda, yalnızları oynuyorum ![]() nice feryat gizli suskunlugumda , savastım cırpındım can pazarında ![]() bir can borcum kaldı oda allah'a! kiralık dünyada misafirim ben ![]() basroldeyım her sahnede , cok sevdıgım dostlar nerede?(hic dostum yok hepsi sahte ![]() dunya denen bu alemde, yalnızları oynuyorum ![]() bir anam var bir cocugum, bir mechule gidiyorum ![]() hayat denen bu oyunda, mutlulugu oynuyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Leylayi aratan benim Askim adim asktir benim Sevdayi yaratan benim Askim adim asktir benim Ferhata dagi deldiren Yunusu dere dagdiran Gah aglatip gah güldüren Askim adim asktir benim Bülbül olup gülde öten Mecnun olup çölde yatan Gah aglatip gah güldüren Askim adim asktir benim Yusufla zindana düsen Ceburla firinda pisen Nice güzeli perisan eden Adim asktir benim Kutsal olan aska dair Ver içeyim elde zehir Sakin etme aska kusur Askim adim asktir benim Hem sagim hem solum zulüm Terketmedi beni ölüm Yaz adimi göge gülüm Askim adim asktir benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Bi ruzgarda kirilacak dagmiydim Ben aglarim ben yanarim kime ne Ahh cekmeden yikilacak dagmiydim Yaz gelmeden kislar dustu gönlume Kader örmus aglarini azar azar Calmis bir bir yillarimi azar azar Yandi gönlum yuz yerinden azar azar Tuketmisler hayatimi azar azar Dört yanima vefasizlar sarilmis Umutlarim gupe gunduz calinmis Bilmiyorum kime hesap sorayim Garip gönlum bana bile darilmis |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Bu gurbetin geceleri Soğuk olur çekilmez Yalnızların ne derdi var Yaşamayan bilemez Annem annem Ben ne günler gördüm Annem annem Ben ne acılar çektim Annem annem Çok yalnız üzgünüm Annem annem Üşüyorum kimler sarsın beni Özlüyorum kimler sevsin beni Arıyorum şimdi nerelerdesin Annem annem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri 2Yeller gibi estim durdum Gül gibi soldum Yalnızlıgın türküsünü Ben senden çaldım ![]() ![]() Aglama sen,aglama sen Haydi biraz gül Geleceksen yollarına Gül dökeyim gül ![]() ![]() Sevdaların duragında Hep yalnız kaldım Yalnızlıgın korkusuna Hep sensiz daldım Aglama sen,aglama sen Haydi biraz gül Geleceksen yollarına Gül dökeyim gül ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|