![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Dalgın Dalgın Bakıyorken Yollara Onumdem Bir Afet Geçti Mes Oldum Boyle Guzel Nasıp Olmaz Her Kula Yurusu Edasına Mest Oldum Mest Oldum Aman Buyulenmis Gibi Dustum Pesine Sacına Gul Takısına Mest Oldum Yetıstımde Gectım Baktım Yuzune Baygın Baygın Bakısına Mest Oldum Mest Oldum Aman Sankı Bırden Bırsey Oldu Dılıme Soylemeye Bulamadım Kelıme Gulumsedi Guldu Gecti Halime Su Mısalı Akısına Mest Oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Sen Benim Tek Ümidimsin Canımdan Çok Sevdiğimsin Yaşamamın Sebebisin Merhamete Gel Sevgilim Yeter Artık Dön Sevgilim Ne Olursun Artık Yeter Sen Olmazsan Bu Can Biter Sensiz Yüzüm Nasıl Güler Merhamete Gel Sevgilim Yeter Artık Dön Sevgilim Sensiz Günler Asır Gibi Seven Kalbim Esir Gibi Seviyorum Deli Gibi Merhamete Gel Sevgilim Yeter Artık Dön Sevgilim ------------------------- Senin Gibiler Seviyorum Diye Ümit Veripte Unutur İnsanı Senin Gibiler Birini Koluna Takı Veripte Çıldırtır İnsanı Senin Gibiler Sevmenin Zevkini Tadamazlar ki Kendini Birine Adamalar ki Ömür Sürer Ama Onlar Yaşamazlar ki Çıldırtır İnsanı Senin Gibiler Aldatır İnsanı Senin Gibiler Seven Yürekleri Taşa Döndürür Gözleri Sel Olmuş Yaşa Döndürür Kalplere Hançerle Vurur Öldürür Çıldırtır İnsanı Senin Gibiler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Merhaba yıllar sonra gelen sevgili Merhaba gözyaşıma en son teselli Kış içinde baharlar getirdin sanki Merhaba kalbe doğan aşkın müjdesi Merhaba yıllar sonra gelen sevgili Dönmeyecek sanmıştım güzel günlerim Ansızın geliverdi sevmenin vakti Bitti hasret,mutluluk bizimle şimdi Merhaba kalbe doğan aşkın müjdesi Merhaba yıllar sonra gelen sevgili Merhaba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3bir yerden tanıyor gibiyim sizi saçlarınız beyaz değilmiydi ne? gülen gözleriniz vardı eskiden gözleriniz yaşlı değil miydi ne? gençliğim yıllara boynunu bükmüş kader fırtınası yaprağım dökmüş yıkılmaz sandığın bu insan çökmüş bahtı böyle siyah değil miydi ne ne güzel günlerdi hayat doluydu çınlardı kahkaha neşe doluydu kimlere aldandın kimlere uydun iistediğin bunlar değil miydi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Bir garibim bu dünyada, Unuttun mu tanrım beni, Üstüme dertleri yıkıpta, Unuttun mu tanrım beni, Doğduğum kusurdu,yaşantım hata, Ben isyan ederim böyle hayata, Kimim var gelipte elimden tutan, Yarap unuttun mu mahsun kulunu, Perişan yaşarım şu yeryüzünde, Bütün arzularım kaldı gözümde, Şimdi çaresizlik var sözlerimde, Yarap unuttun mu mahsun kulunu, Bir garibim bu dünyada, Unuttun mu tanrım beni, Üstüme dertleri yıkıpta, Unuttun mu tanrım beni, Perişan yaşarım şu yeryüzünde, Bütün arzularım kaldı gözümde, Şimdi çaresizlik var sözlerimde, Yarap unuttun mu mahsun kulunu, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Bağlama Ömrünü Duygularına Bu Zamanda Aşk'a Bağlı Kalan Kim Derinden Duymaya Çalışma Aşk'ı Candan Sevilmeye Layık Olan Kim Başıma Taç Ettim Saçım Ağardı Işığımsın Dedim Gönlüm Karardı Her Umut Gönlümde Dert Olup Kaldı Kaybolan Ömrüme Layık Olan Kim O Büyük Sevgler Bir Zamanlardı Leylalar, Mecnunlar, Keremler Vardı Zaman İnsanların KAlbini Çaldı Candan Sevilmeye Layık Olan Kim --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3 sayfa üç frmacil 3 --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Aşka Değer Vermiyorsun Kıymet Nedir Bilmiyorsun Bir Yanıp Bir Sönüyorsun Sen Aşka Layık Değilsin Sevilmeye Ölünmeye Canım Gülümsün Demeye Seni Baştacı Etmeye Layık Değilsin Değilsin Ne Haldeyim Görmüyorsun Bana Hep Kör Bakıyorsun Kendin İçin Yaşıyorsun Sen Aşka Layık Değilsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Hani dal çiçeğe durduğum Suydum da nerde, aktım su muydum Yapraklar gibi savruldum da Kış oldum Her kim değdi geçtiyse cana Unuttum unutuldum Kim gelse Geçse artık Bu kırık kalbimden Can diye, dayan diye durdum Ey aşk ben senden Bahar umduydum Sen yine Kış oldun Uzun uzun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3giderem burdan artik bas acik yaka yirtik isterem gamsiz gidem gam gelir gamdan artik [Nakarat] kiz niye heyran niye öldüm yar diye diye geceler gel yanima türkü söylerem siye (hoyrat söylerem siye) giderem bende bende bir arzum kaldi sende ayva gibi sarardim din iman yokmu sende |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3yaşamak içinden gelmiyor artık öylesine dertli öyle üzgünüm bu dünya hiçbir tat vermiyor artık aldığım nefese cana küskünüm her şey boş anlamsız şimdi gözümde bin öfke bin nefret herbir sözümde yılların çilesi belli yüzümde aynada baktığım yüze küskünüm yalnızlık yaradır bende sarılmaz halimden derdimden kimse anlamaz nerde sevdiklerim neden aramaz en yakın dostuma bile küskünüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Konuşsana birtanem Neden hep susuyorsun Susmak neyi halleder Neden anlatmıyorsun Gizleme ne olursun Saklama hislerini Sende bana aşıksın Hemde deliler gibi Neden suskun gözlerin Neden mahsun bakıyor Gözlerin gözlerimden Sanki birşey saklıyor Gizleme ne olursun Saklama hislerini Sende bana aşıksın Hemde deliler gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3seninle aşk dolu mazimiz varken ayrılıp gitmeyi kolay mı sandın yürekten,gönülden,candan severken ayrılıp gitmeyi kolay mı sandın anılar kapını çalmaz olur mu gözlerin hasretle dolmaz olur mu şarkılar kalbini yakmaz olur mu ayrılıp gitmeyi kolay mı sandın kalbini kimlere götüreceksin bu aşkı sen nasıl bitireceksin mazini sorana ne diyeceksin ayrılıp gitmeyi kolay mı sandın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3kısmetse olur derler kısmet değilse olmaz karşılıksız sevgiye hiçbir gönül dayanmaz her şey senin elinde unutursun istersen yoksa iş işten geçer böyle devam ederse kahrolursun arkadaş tükenirsin bitersin yok olur inançların kimseyi sevemezsin kolayı var arkadaş sende ona gülersin onun yaptığı gibi başkasını seversin bulursan sakla derler kaybedersen arama o gelirse sende git aramazsa arama seninkisi delilik tek taraflı aşk olmaz başlamadan bittiyse o zaten aşk sayılmaz ne çıkar ki terk ettiyse bırakıpta gittiyse aşkınla alay edip başkasını sevdiyse kolayı var arkadaş sende ona gülersin onun yaptığı gibi başkasını seversin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Bir resim ![]() Ucundan ![]() Basini ![]() Güzel kiz ![]() Hüzünlü ![]() Ah, sakin! ![]() ![]() Gül biraz ![]() Bakayim ![]() Unutma ![]() Ölsem de ![]() Unutma ![]() Kalbimda ![]() Unutma ![]() Tut ne olur ![]() Unutma ![]() Kalbimda saklarim resmini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 3Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadınım Hatırla o günü karşıki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilkbahar sabahı Sen Sönmüş bak ışıklar ev nasıl karanlık O ılık aydınlık yuvamız soğumuş Geceler bitmiyor ağlıyorum artık Sen kadınım Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış her biri bir yerde Sanki hepsi hasret senin nefesine Sen Bana bıraktığın bütün bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam artık anlıyorum Sen kadınım |
![]() |
![]() |
|