![]() |
Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözleriayrılığın adını kalbime yazdım neden içiyorsun diye sorma sen hiç aşık olmadınmı be kanka neden ağlıyorsun diye sorma boşver gitsin be ağlıyorsun yine içiyorsun yine ne oldu ne oldu ne oldu söyle oldunmu oldunmu sen hiç aşık oldunmu bir zalim uğruna şaçlarını yoldunmu ne zaman dinecek gözlerimin bu yaşı yüreğimin her yeri oldu yine bin acı dalıyorsun yine ağlıyorsun yine üzülme üzülme boşver üzülme ağlıyorsun yine içiyorsun yine üzülme üzülme boşver üzülme onu unutmak için başka birini sevmedim onu unutmak için başkasını görmedim ben onu unutmak için bana yaptıklarını günlerce sayıkladım yinede ama yinede unutamadım ve şu an yemin ediyorum ben bu aşkımı ondan başkasına yar etmem nerden sevdim yarabbim beter olsun böyle aşkı beter olsun bu sevgisi bir daha dönmesin kendisi hep sorardım neden işte bu yüzden ağlarım be kanka |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriKopartdın gonca gülümü Soldurdun ümidimi Sende kalsın tüm anılar Geri ver yeter kalbimi Kalmadı hiç bir şey Ne sevgin ne de aşkın Kalmadı hiç bir şey Ne sen ne de adın Kalmadı hiç bir şey Ne sabrım ne de tadım kalmadı hiç bir şey Ne ben ne de canım Ulaşamıyorum ben sana Yetmiyorsun anlasana Tükettin tükettin artık Ne haldeyim sorsana Adadım sana ömrümü Unuttun bozduğun sözünü Bende kalsın veremem Harcadığın gönlümü Kalmadı hiç bir şey Ne sevgin ne de aşkın Kalmadı hiç bir şey Ne sen ne de adın Kalmadı hiç bir şey Ne sabrım ne de tadım kalmadı hiç bir şey Ne ben ne de canım Ulaşamıyorum ben sana Yetmiyorsun anlasana Tükettin tükettin artık Ne haldeyim sorsana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriGözü korkmus yavru ceylan gibisin Kim yanassa sana cekip gidersin Azicik konussak inan ölmezsin Huyun batsin ya ne korkak bir seysin Gözü korkmus yavru ceylan gibisin Kim yanassa sana cekip gidersin Azicik birseyler icsek ölmezsin Huyun batsin ya ne korkak bir seysin Bazi erkekler gibi gibi Beni ne zannediyorsun Herkezten kacar gibi Kacma benden yar Gel gel kacma yar Gel birseyler icelim Hadi gel gel korkma yar Senin bildigin gibi degilim O zalimler gibi hain degilim Hain sana inanacak kadar saf degilim Zalim hepiniz aynisiniz bunu ben bilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözleriicim yanar kalbim aglar zor gelir bu ayrilik henuz erken daha erken doyamadim cok severken ben seni bir günlük sevmedimki ben seni bir ömur sevdim sen benim umudum herseyimsin aldigim nefesimsin canimin icisin isterim seni daha sana doymadimki özlerim seni henuz senden kopmadimki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriAğlıyorsam, sebebi var Gülmüyorsam, nedeni var Acı dolu yıllarımın Hesabını soran var Kolaymıdır çekip gitmek insafsızlığın günahı var ![]() Canın çıksın, insafsız Beni vurdun zamansız Ben sana ne yaptım ki Beni yaktın amansız Yıllar geçti, çok kırgınım Yollar bitti çok yorgunum Ne haldeyim, gelip görsen Çöle düşmüş bir mecnunum Senle dolu seraplarla Ağlayarak avunurum Canın çıksın, insafsız Beni vurdun zamansız Ben sana ne yaptımki Beni yaktın amansız Kasırgalar yağdırdın üzerime Umutsuzluğu ektin yüreğime Canın çıksın insafsız Acımadın hayallerime Hani hayallerimiz gerçek olacaktı Hani aşkımız ebedi ![]() ![]() Canın çıksın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriGelin halay çekelim Hep el ele verelim Halayımız bitmesin Eğlenelim dönelim Çalsın davul zurnalar Oynasın bütün dostlar Sevincimiz bitmesin Gönlümüzde halaylar Çalsın davul zurnalar Oynasın bütün dostlar Halayımız bitmesin Gönlümüzde halaylar Yana sıra adımlar Hiç susmasın çığlıklar --->: Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriBen Böyle Birşey Görmedim Etmedim, Nerdeyim Neredeyim Anlamadim Bilemedim, Yuh Bana Tuh Bana Kafamiza Vura Vura, Adim Adim Gittim Varamadim Ben Yanina, Ah Be öyle Güzel öyle Fistik Oynamasi, Kivirmasi Yok Ben çildiracam, Ah Ben Için Için Yaniyorum, Başka Yere Baksam Da Gözüm Ona Kayiyor, Sağ Sol Gözlerim Onda, Parlak Dudaklari Yok Ben Fittiracam, Ah A Tam Benlik Bu, Kafaya Da Koydum Ben Bunu Kapacam, Dj Girdi Halaya Artik Başladi Oyun Herkes Yan Yana, Dj Helal Olsun Be Sana, Halayi Taktin şansimi Açtin, Parlak Dudaklim Halayi çekiyor, Bakin Bakin Dikkat Edin Oradan Dönüyor, çeke çeke Halayi Adim Adim Yaklaşiyor, (gir Gir Hadi Gir Gir Eline) şap Diye Koştum Girdim Eline, Siki Siki Tuttum Güldü Yüzüme,oh Beee şim şim Hadi şim şim şimdi, şimdi Halay Zamani, Salla Salla Kafayi, çal çal çal Dj, Kesme Sakin Halayi, Halayimiz Başladi Adim Adim Ilerle, Ayağini Vur Vur Olsun Artik Zerzere, çal çal çal Dj, çal çal çal Dj, şim şim Hadi şim şim şimdi, şimdi Halay Zamani, Salla Salla Kafayi, çal çal çal Dj, Kesme Sakin Halayi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriGitme turnam bizim evden Dön gel allahın seversen Ayrılık ölümden beter Dön gel allahın seversen Gitme turnam vuracaklar Kanadını kıracaklar Seni yarsız koyacaklar İkrar verdim dönülür mü Kalbim hain görülür mü Yarsız devran sürülür mü Dön gel allahın seversen Gitme turnam vuracaklar Kanadını kıracaklar Seni yarsız koyacaklar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözleribu ayrılık seni seni yıkacak sanmaki beni mutlu yapacak öylese sevdiğim bırakma beni ne olu ne olur ağlatma beni gitme canım gitme çok pişman olursun bir kötüye düşer beni çok ararsın gitme gülüm gitme çok pişman olursun düşersin kötüye başına vurursun bu ayrılık seni seni yıkacak sanmaki beni mutlu yapacak öylese sevdiğim bırakma beni ne olu ne olur ağlatma beni gitme canım gitme çok pişman olursun bir kötüye düşer beni çok ararsın gitme gülüm gitme çok pişman olursun düşersin kötüye başına vurursun gitme gülüm gitme çıkmazlara düşersin ne olur beni terk etme yanlışlara girersin ben sensiz yaşayamam solarım bir gül gibi bana bu acıyı verme sende ürkersin paraları başınamı bağlayacaksın belkide hıçkırarak ağlıyacaksın sende düşersen bir gün çıkmaza işte o zaman gülüm işte o zaman beni çok arayacaksın son nefesini alıyorken halin ismin dilimde gülüm karanlığa yol alırkenbedenim kalbim seninle kaldı sende kal be gülüm gitme gitme gülüm çok pişman olursun düşersin kötüye başını vurursun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriÇok değiştin ![]() ![]() Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben Herşey bitti ![]() Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor Elveda ![]() Yıllar boyu aramıştım Seviyorsun çok sanmıştım Çok değiştin sen sevgilim Bilsen nasıl bağlanmıştım Karar verdim ben Herşey bitti ![]() Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem bir daha ![]() Yüreğim sızlıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriElimde degil Elimde degil Seni unutamiyorum Hic kolay degil Elimde degil Elimde degil Seni unutamiyorum gülüm Hic kolay degil O tatli bakisin O tatli gülüsün Ararim seni ben Her yerde Olmuyor canim Sensiz hic olmuyor Yoklugun cok aci Yalnizim Elimde degil Elimde degil Seni unutamiyorum Hic kolay degil Hic kolay degil Hic kolay degil Yüregimden atamadim Hic kolay degil Seni özleyen o gözlerim Hergün sana agliyor Seni tutmayan o ellerim Bos kaldi seni ariyor O tatli bakisin O tatli gülüsün Ararim seni ben Her yerde Olmuyor canim Sensiz hic olmuyor Yoklugun cok aci Yalnizim Elimde degil Elimde degil Seni unutamiyorum Hic kolay degil Hic kolay degil Hic kolay degil Yüregimden atamadim Hic kolay degil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriBir zamanlar sevdigim biri vardi O ama ne yazikki bana bakmazdi Ne zaman ona birseyler sorsaydim Duymazdin gelir beni hic takmazdi Kaslarimi aldim Artik kirpikler Rimel'li O kadar cok degistim Taninmaz bir hale geldim Hoppa hic bir derdim yok Artik ona muhtac degilim Numaram da degisti Artik eskisi degilim Yillar sonra karsindayim Tanimadinmi yoksa Oh oldu iste canima deysin Ben istedim sen istemedin Bak karsinda kimi buldun Dilini mi yuttun? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı Sözlerialo buyrun bunuda mı yapacaktın bana hiç ummazdım senden bunu yazıklar olsun sana bir değil iki değil üç değil dört bıktım yalanlardan böyle masallardan bitmeden önce her şeyimdin sen benim güzel günler yaşadık seninle sevdiğim benimle iki yıl önce çektirdiğin mestres hatırlarmısın senin için canımı verirdim bu aldatılma duygusu beni sarıyor ihanetin beynime kurşun gibi geliyor kanlarımda damarlarımda birden donup kalıyor kalıyor kalıyor yeter artık aşkımız mezara giriyor giriyor giriyor artık çek git hayatımdan artık çek git git hayatımdan çek gittttt bir değil iki değil üç değil dört bıktım yalanlardan böyle masallardan bitmeden önce her şeyimdin sen benim güzel günler yaşadık seninle sevdiğim inan ki ben seni deliler gibi sevmiştim sevgim karşılıksız olsa bile mutlu ediyordu beni ama ihanetin beynimi kurşun gibi deldi ben ne yaptım diye sorma suçunu bilirsin sen git git çek git artık çek git hayatımdan artık çek git git hayatımdan git artık bir de kendimi serbest hissediyorum büyük kederden bugün evveli kurtuluyorum gel meyhaneci çok neşeli bir kaset koy kendimden geçercesine oynamak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriGel Dedim Gelmedin Yüzümü Güldürmedin Gel Dedim Gelmedin Yüzümü Güldürmedin Senin Gibi Birini Hayatimda Görmedim Senin Gibi Birini Hayatimda Görmedim Ayrilmayalim Cankiz Birakma Beni Yanliz Söz Veripte Gelmedin Söyle Kiz Neden Kiz Ayrilmayalim Cankiz Birakma Beni Yanliz Söz Veripte Gelmedin Söyle Kiz Neden Kiz Güzelsin Gülden Güzel Gülüsün ömre Bedel Güzelsin Gülden Güzel Gülüsün ömre Bedel Baka Baka Kör Oldum Döktürdüm Sana Gaye Baka Baka Kör Oldum Döktürdüm Sana Gaye Ayrilmayalim Cankiz Birakma Beni Yanliz Söz Veripte Gelmedin Söyle Kiz Neden Kiz Ayrilmayalim Cankiz Birakma Beni Yanliz Söz Veripte Gelmedin Söyle Kiz Neden Kiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtseven Kardeşler Şarkı SözleriBosver salla Bosver salla ![]() ![]() Of Oofff of of of of Oh dedi ah sana yok dedi Sana gelmedi Cekip gitti baska biriyle Oh dedi ah sana yok dedi Sana pas vermedi Cekip gitti baska biriyle Gelmeyin üstüme Bak zaten sinirliyim Fazla kizdirmayin Yoksa cekip giderim Bu benim kaderim Sansima küserim Gitti gitti gitti güzelim ![]() ![]() Bosver salla Bosver salla Gitti ama ![]() ![]() Bosver salla gitsin bee Artik uslu ol dinle Bosver solla gitsin bee Sen bunu amma kafaya taktin Bosver salla Bosver salla Gitti ama ![]() ![]() Bosver salla gitsin bee Artik uslu ol dinle Bosver solla gitsin bee Sen bunu amma kafaya taktin |
![]() |
![]() |
|