![]() |
Sinan Özen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBeni mi bulur, beni mi bulur Hep şımarık hep zor hatunlar Gece oturur, gündüz uyur Ayağına ister gelsin uşaklar Beni mi bulur, beni mi bulur Hep şımarık hep zor hatunlar İş bilmez bana buyurur Ateşte kararır çaydanlıklar Sultanlar sultanıymış haspam Dokununca kırırılmış yosmam Toymuş tomurcukmuş ben kulak asmam Gelecekse gelsin garip gönlüme Uyusunda büyüsün öyle gelsin Anasının kuzusu dize gelsin Nazla niyazla uğraşamam Allah gönlüme göre versin Uyusunda büyüsün öyle gelsin Anasının kuzusu dize gelsin Memlekette başka güzel mi yok Allah gönlüme göre versin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı Sözleriodamdayım yalnızım çılgın gibi deli gibi özlüyorum bir yanım sen bir canım sen yetim gibi garip gibi ağlıyorum ah bir inansan bir güvensem neler verirdim sana ah bir inansan bir güvensen kalbim durulur uğruna ben yine tek tek başına ben yine tek tek başına yarım kaldım aşkına ben yine tek tek başına ben yine tek tek başına mağlup oldum aşkına |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriSenden mektup aldım dün akşam üstü Postacı kapının altından atmış ellerin titremiş yazından belli bu bana yazdığın son mektup olmuş Benden ayrılmaya karar vermişsin Bütün resimleri gönder demişsin Seni sevdiğimi düşünmemişsin bu bana yazdığın son mektup olmuş Geçen günlerimiz hep hatırında Acılar zamanla unutulurmuş Özür dilemişsin son satırında Bu bana yazdığın son mektup olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBu Sene Kafayi Yemek Üzereyim Ask Degil Belliki Iskence Oldu Bos Laflar Bu La Fonten Masallariyla Seninle Bu Isin Sonu Yok Seni Sildim Gecmisine Gönderdim Artik Seni Sildim Allahima HAvale Ettim Yetti Bittim Adina Bir Cizgi Cektin Gözyaslarimi Sildim Sildim Bütün Anilarimi Bu Aska Sabir Dayandiramiyorum Hapsoldum Nefes Alamiyorum Artik Bos Laflar Bu La Fonten Masallariyla Seninle Bu Isin Sonu Yokki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriÖyle bir inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Nereden bagkandim Ah nasil inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Neden hep ben agladim Sensiz bir dakika Hata saniyeler bile zor Gittin Bitirdin bir nefeste Sigaramin dumani sen Atesi ben olayim Al beni buralardan Yalniz senle kalayim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı Sözlerikar yağarken sokaklarda öpüşürken parklarda gelmediğin o gün varya dünyam yıkıldı bir anda senin uğruna senin uğruna yaptıklarım hep senin uğruna yeter sevgilim gel artık bana her şey senin uğruna dokunduğun her yerim ellerini arıyor ah bedenim sensizliğin hesabını soruyor senin uğruna senin uğruna yaptıklarım hep senin uğruna yeter sevgilim gel artık bana her şey senin uğruna --->: Sinan Özen Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Sinan Özen Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBir güneş gibi doğdun sen ufuktan ufuktan Tereddüt etmedim teslim oldum ben çoktan ben çoktan Sensiz geçen günlerime yanarım yanarım Boş yere ömrümü harcamışım hiç yoktan hiç yoktan Senin ağzını yerim ben Bu zaman kadar nerelerdeydin sen Kimse inkar etmesin Güzel gördüm demesin, seni görmeden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriGözlerin kuşattı akşamlarımı Kalbimle yeniden barışmaktayım Hasretin gönlüme yaylım ateşte Galiba yeniden tutuşmaktayım Sevdim birilerini Hep sevildim sanarak Hepsi hayırsız çıktı Kül oldum yanarak Ben ne yangınlar gördüm Hiçbiri gözlerin değil Sen aşkıma iyi bak Gerisi mühim değil Seni öyle çok öyle çok seviyorum ki Artık gözü hiçbir şey görmeyenlerdenim Senden öyle çok öyle çok etkilendim ki Gözlerini deliler gibi özleyenlerdenim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı Sözleriicimde sakladim kendi külümde kalbim yasamaya zor dayaniyor ben ona aitim kendime degil onu ugurlarken icim yaniyor o gidiyor ardimdan öbür yarim gidiyor o gidiyor birtanem benim canim gidiyor sabahlara cikamam o sevgimi bilmiyor gidiyor yar gidiyor canim gidiyor ona canim dedim baska sey demem gözlerimin ona soracagi var ben bir baskasini asla sevemem yüregimin ondan alacagi var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBende insanım istiyor canım Yeter be güzelim bekletme Kaynıyor kanım istiyor canım Gönülsün inkar etme Yaptığın şu halime bak yakışmıyor inadı bırak Dilimi damağımı kuruttun Gel ıslak ıslak, ıslak ıslak [Nakarat] x 2 Tut kulağımdan öp beni Gıdıkla beni Hoşnut kalayım Hadi bana gel bi güzellik yapta yaşamaktan zevk alayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriBaşka tene bulaşmış kirli sabahların var Senin boyunu aşmış büyük günahların var Koptuğu yerde bırak bu masal böyle bitsin Bir zaman herşeyimdin artık hiç birşeyimsin Bir leke gibi kalsın alnında ihanetin Mahşere dek sürecek içimdeki nefretim Bir leke gibi kalsın alnında ihanetin Mahşere dek sürecek bendeki bu nefretin Koptuğu yerde bırak bu masal böyle bitsin Bir zaman herşeyimdin artık hiç birşeyimsin Ne bulduysan ihanette sen sen devam et oyununa Dağlarında sesi çıkmaz bakma suskun durduğuma Bakma suskun durduğuma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriHep ağladım biraz gülmek istedim Ne yaptıysam duyulmadıki sesim Hergün feryat ettim ölmek istedim Çağırsamda gelmediki ecelim Her gün isyanım var benim kadere Ne güldürdü ne öldürdü bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Dertler çaldı her gün benim kapımı Kapanmadan deşti yine yaramı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allahım baştan yaz benim yazımı Her gün isyanım var benim kadere Ne güldürdün ne öldürdün bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriYok elimi tutan baş ucunda Yaz başıma vurup Zor kolay olan kapandı Uzağım olma dur ne olur Yalvarırım ne olur, sızlanırım ne olur Almayaz adınım nur yüzlüm dur ne olur [Nakarat] Hazalım düştüm derde ölürüm ölürüm Vur su göllerde ne yazık bende hüzün Hazalım düştüm derde ölürüm ölürüm Bakarım yok bir çare ölürüm ölürüm Yok sana kıyamam bana vurda Hiç tanıyamadım Bak beni üşüten ayazın var Yine kar etmiyor ki canım Yalvarırım ne olur, sızlanırım ne olur Almayaz adınım nur yüzlüm dur ne olur [Nakarat] x 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriAyrılalı nice oldu, gözlerim hep arar oldu Sevda nedir bilmez idim, yaşananlar ders oldu x 2 Sevmeseydim seni keşke, ağlıyorum gündüz gece Nerden düştüm ben bu derde, sen benim solan gülüm oldun [Nakarat] x 2 Gülüm, gülüm, gülümsün Uğruna öldüğümsün Seni benden ayıran eller Sürüm, sürüm, sürünsün Sen benimdin ben de senin El eleydik biz ikimiz Sevmek miydi tek suçumuz Kim ah etti ne istedi x 2 Sevmeseydim seni keşke, ağlıyorum gündüz gece Nerden düştüm ben bu derde, sen benim solan gülüm oldun [Nakarat] x 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinan Özen Şarkı SözleriO günlere dönmeyi inan ne çok isterim x 2 Seninle olmak için bilsen neler vermezdim x 2 Gittiğimiz yerlere, ben yine gidiyorum olur da gelirsin ya ben hep orada bekliyorum x 2 O günlere dönmeyi inan ne çok isterim x 2 Seninle olmak için bilsen neler vermezdim x 2 Gittiğimiz yerlere, ben yine gidiyorum olur da gelirsin ya ben hep orada bekliyorum x 4 |
![]() |
![]() |
|