![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Kısmet değilmiş mutluluk Unutmaya çalışırım Bir sevenim olur elbet Sevmesende alışırım Sende açsamda gözümü Yoktu bu aşkın çözümü Zaman avutur gönlümü Hasretine alışırım Hep aynı kalsa acılar İnsanoğlu nasıl yaşar Birgün küllenir anılar Yanmayada alışırım Sende açsamda gözümü Yoktu bu aşkın çözümü Zaman avutur gönlümü Hasretine alışırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5adın düşmesede benim dilimde seni unutmaya çalışacağım kalbim titresede hep hasretinle sensiz yaşamaya alışacağım kolay olmayacak seni unutmak belki gece gündüz ağlayacağım ne olursa olsun artık sevgilim sensiz yaşamaya alışacağım nasıl olsa senle birleşemeyiz ben bu ayrılığa katlanacağım ayrılık derdine mahkum bu kalbim sensiz yaşamaya alışacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Gözlerime ceza ver artık seni sevmesin Çektiğm bu çileyi günler geri dönmesin Senden haber getiren selamların gelmesin Hayatıma girecek dünyada bir senmisin Aşkıma bir ceza ver Kalbim seni sevmesin Senin yalan aşkına Allah muhtaç etmesin Bende kalsın hayaller ümitlerim sönmesin Bu hayatın tadını ızdırabım bölmesin Ellerimi istemem ellerime değimesin İçimdeki bu acı daha fazla sürmesin Aşkıma bir ceza ver Kalbim seni sevmesin Senin yalan aşkına Allah muhtaç etmesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzelşey aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna herşeyini adayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Gülen çehreleri sahte dostları Aldana aldana öğrendim artık Ne seven isterim ne vefalı bir dost Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık Kim bilir daha neler günler gelecek Kim bilir bu gözler neler görecek Aynadaki çehre en acı gerçek Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık İyi günde herşey iyi oluyor Kötü günde herşey kötü oluyor Can ciğer olanlar artık olmuyor Aldana aldana öğrendim artık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Evimizin güneşiydi gülüşün Fotoğraflar yerini tutmuyor oğlum Ah oğlum, ah oğlum Yıkanmadı gömleklerin Kokun gitmesin diye Montun asılı duruyor Duvarda hala Dönersen bir gün giyersin diye Ah oğlum, ah oğlum Varsa bir ayıbın, günahın Paylaşırız, buradayız oğlum Babalar eksik gösterse de çok sever Dönmesen de bunu bil oğlum Ah oğlum, ah oğlum --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 sayfa üç frmacil 3 --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet beni gece vakti Ay doğmuş süzülürken Sabaha kalmadan affet Tam ayrılık derken Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Özlerim ben seni seninle bile Vuslat mı hasret mi adını sen koy Aşkınla yakıp da düşürdün dile Sevgi mi nefret mi adını sen koy İlk ve son aşkımdın gençlik çağımda Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Öyle yer etmiştin kalp odağımda Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy Aşkın ateşi yakar kavurur Rüzgarın oğlusun aşkla savur Bağır delersin bakınca durur Nazar mı hiddet mi adını sen koy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Ağlıyor gözlerim sevdim seveli Geçiyor günlerim dertli çileli Gençliğim zından oldu ümitler hüsran oldu Ne kötü şansım varmış ayrılık beni buldu Ağlıyor gözlerim sevdim seveli Geçiyor günlerim dertli çileli Yürekten sevmiştim yazık el aldı İÇimde kanayan yaralar kaldı Benim kalbim taş değil ağladığım boş değil Neden ayırdı felek candan sevmek suç değil Yürekten sevmiştim yazık el aldı İçimde kanayan yaralar kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5gözlerimde duman duman yaş arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim yüreğimi sancılar sardı ağlattı kader ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader mutluluk sır oldu ben bilemedim gülmek istedikçe aşlattı kader doğduğuma pişman olmuşum hayat yolunda yorulmuşum yaşamayı ümit ederken ah bir aşk için ziyan olmmuşum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5bir haberin bile gelmiyor artık gelemedim senin senin gittiğin yere ne küstük seninle nede darıldık ağlanmaz mı sensiz geçen günlere toz pembeydi dünyam karardı birden ayrılık getirdi rüzgar bir yerden şimdi gözyaşımın farkı yok selden ağlanmaz mı sensiz geçen günlere fedadır uğruna çektiğim çile gözyaşım aşkına az gelir bile bu dünyada değil değil mahşerde bile ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Bir haberin bile gelmiyor artık Gelemedim senin gittiğin yere Ne küstüm seninle nede darıldım Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Tospembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok sende Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Fedadır uğruna çektiğim çile Gözyaşım aşkına az gelir bile Bu dünyada değil mahşerde bile Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Tospembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok sende Ağlanmazmı sensiz geçen günlere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Bu dünyada cekecek derdım varmıs Tanrım benım anlıma böyle yazmıs 2x Sonumuz sevgılım ayrılmakmıs Bos yere aglamanın faydası yok 2x Isterdımkı ömrüm senınle gecsın Bu tatlı rüya sürsün bıtmesın Sonu hüsranmıs bu beraberlıgın Bosyere aglamanın faydası yok Sonumuz sevgılım ayrılmakmıs Bos yere aglamanın faydası yok 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Bu ayrılık beni derinden vurdu Acılar içinde ağlamaklıyım Umutlarım uzak diyara göçtü Çıkmazlara düştüm ağlamaklıyım Yaralı şu gönlüm yüzüm gülmüyor Yıllar geçti hala çilem bitmiyor Hasretin dünyamı yakıp yıkıyor Hicranlar içinde ağlamaklıyım Avunurum senin hayallerinle Mutlu olurum belki günün birinde Bana bıraktığın zor günlerimle Boğuşur yüreğim ağlamaklıyım Çaresiz yüreğim ağlamaklıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 5Bir gençlik rüzgarıdır,eser deli deli başımda, Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma, Nerdeyim ben nerdeyim gökte mi yerde miyim? Gönlüm hasret vurgunu şafak sayar gözlerim ![]() Ağlama ağlama sus ağlama gözlerim ![]() Bir görsem yeşili umut dolar içime, Sazım türkü eller çalar sevinirim kendimce ![]() Nerdeyim ben nerdeyim gökte mi yerde miyim? Gönlüm hasret vurgunu şafak sayar gözlerim ![]() Ağlama ağlama sus ağlama gözlerim |
![]() |
![]() |
|