![]() |
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 3Bir uçurum oldu hayat Dokunsan düşecekmiş gibiyim Gel de kurtar beni benden Sanki ölecekmiş gibiyim Sardı kollarımı dert çemberi Kader tuzağına düşmüş gibiyim Bir yanda hayat kavgası var Bir yanda aşkın ıstırabı Tek başıma nasıl yaşarım ben Dindirecek sensin bu azabı Gel beraber çıkalım bu yollara Yalnız çekilmiyor dünyanın kahrı Gülmek mi zor ağlamak mı Yoksa ıstıraptan zevk almak mı Ölmek desen kolay değil Bilmem benimkisi yasamak mı Bir ömürlük gözyaşı döktüm her gün Hayat acı çekip ağlamak mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 3Üzülme kahretme kaybettin onu diye Kendini yok etme artık yok diye Yazıktır canına ömrüne yazık Hediye tanrıdan bu can hediye Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor Üzülme kahretme ağlama Hayat devam ediyor Çıkmaz bir sokağa giripte kalsanda Pişmanlık duyduğun bir hata yapsanda Ümitler bizimdir çareler bizim Gönülden çok derin yaralar alsanda Baksana yaşamak tüm güzelliğiyle devam ediyor Herşeye ağlamak insana ömrü haram ediyor Üzülme kahretme ağlama Hayat devam ediyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 3Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni Dermansız dert olmaz, dermana sal beni Kaybettim kendimi, ne olur bul beni Yoruldum halim yok, sen gel de al beni ![]() Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni ![]() ![]() ![]() Bu feryat, bu hasret öldürür aşk beni Uzaktan olsa da, razıyım sev beni Razıyım sev beni ![]() ![]() ![]() Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi Can demek, sen demek, gelde gör bendemi Sözümde sitem var, kalptemi dildemi Tez elden haber ver, o gönlün eldemi Feryada gücüm yok, feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına, ne olur sev beni Sev beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 3Hasret rüzgarı,hasret rüzgarı, Hesret kıydı aşkımın nikahı, Kimi gün bir ümit, Kimi gün bir acı, Bir buruk teselli, hasret rüzgarı, Çılgınca esiyor, Hasret rüzgarı, Hasret rüzgarı,hasret rüzgarı,hasret rüzgarı, Hesret kıydı aşkımın nikahı, Esti gönlüme verdi efkarı, Yine kapandı aşkımın yolları, Araya sen koydun bu ayrılıkları, Aklıma sen koydun bu çılgınlıkları, Kimi gün bir ümit, Kimi gün bir acı, Bir buruk teselli, hasret rüzgarı, Çılgınca esiyor, Hasret rüzgarı, Hasret rüzgarı,hasret rüzgarı,hasret rüzgarı, Hesret kıydı aşkımın nikahı, Esti gönlüme verdi efkarı, Yine kapandı aşkımın yolları, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 3Hangi rüzgar attıysa seni benden uzağa Elbet yollarımızı bir eder dedim Düştüm bir tanem düştüm çile denilen ağa Belki kurtarır diye seni bekledim seni bekledim Sensiz kaçıncı gurbet akşamıdır bu Bu ne yalnızlıktır ki bu ne yalnızlıktır ki Kendim kendimi bulamadım Güneş kızıl grupla ışıkladıkça ufku Daldığım rüyadan doğrulamadım Güneş kızıl grupla ışıkladıkça ufku Daldığım rüyadan doğrulamadım doğrulamadım Şimdi görüyorum ki deli gönlüm yıpranmış Yıkılmış hicranınım yaşamaktan Kader bu ızdırabı gelip geçici sanmış Ölmek daha iyi mi kaybolmaktan kaybolmaktan |
![]() |
![]() |
|