![]() |
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 5 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 5Bırak dedim, bırak felek Sevenlerin yakasını Duymadın mı bunca yıldır Aşkımızın duasını Sen mi dedin sevgiliye Böyle zalim olmasını Nasıl taktın boynumuza Bu felaket halkasını Her gönlün bir köşesinde Yaralanmış bir yer vardır Benim gibi çilekeşin Yaşaması ızdıraptır Nice ümitlerle bakarken yarına Şimdi biz de düştük kader tuzağına Bize mutluluğu vadeden ümitler Şimdi terk ettiler bizi birer birer Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm Ben sabahsız gecelerin kucağında bir çilekeş Sen ümitler ülkesinin karanlığında bir güneş Artık güneş doğsa doğmasa ne olur Artık kader gülse gülmese ne olur Ben şimdi bir aşkın ümit kurbanıyım Gönül parça parça yaşamak zor olur Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 5Param olmasada beni sevebilirmisin Ben açken sen tok gezebilirmisin Benden daha güzel ve yakışıklı birisi Beni sana unutturabilirmi Paylaşmanın asaletini bencilliğin çirkinliğine Tercih edebilirmisin Cevap ver Ey gözümün nuru gönlümün varı Yaradan aşkı için cevap ver Gururunu kandırma cevap ver İnsanlık onurun ile cevap ver Cevap ver ki zaman kalsın Sanma sakın bir sen varsın Sen şifasız yaramısın Cevap ver Sence susmak çaremidir Dilinde iki engel nedir Herşey senin elindedir Cevap ver Çırpınırken sen sen diye Ah bir gelsen gülsen diye Umrundamı sevsem diye Cevap ver Sevsen de sevmesen de Dost desende demesende Sevmeyi hiç sevmesen de Bilmesende bana cevap ver Cevap ver Para belki çok şey ama Herşey para değildir ki Aşkın daha büyük Para nedir ki Diyorlar ki mutluluğun Sırrı yalnız paradadır Zengin olan daha Mutlumudur ki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 5Of of aman ey Cennet gözlüm sev beni Yavrum cennetine al Cennet gözlüm bul beni Yavrum cennetine al Bıktım vefasızlardan aman aman Vefalara sar beni Bıktım günah çekmekten aman aman Sevabına sar beni Ey seni yaratana kurban olayım Yar sana bakan gözler bir ben olayım Cennet cennet gözlüm Benim melek yüzlüm Canım kurban ölümsüzüm Cennet cennet gözlüm Benim doğru sözlüm Kurban olam melek yüzlüm Of of aman ey Kimini dert söyletir Yavrum kimini aşk ağlatır Bırakma şu feleğe aman aman inim inim inletir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 5Elimde değil, elimde değil Seni sevmemek benim elimde değil Sevmiyorsan geri ver şu çilekeş gönlümü Yaşamaya alıştım çilelerle her günü Sevmiyorsan geri ver şu çilekeş gönlümü Nasıl olsa dertlerle yaşıyorum her günü Aşkım ecelim olsun Ömrüm bedelin olsun Sevmesen de sevsen de Canın sağ olsun Aşkın kaderim olsun Yıllar şahidim olsun Sevmesen de sevsen de Canın sağ olsun Benimle değil, benimle değil Bu can seninle yaşar benimle değil Vazgeçilmez bir duygu sarmış dört bir yanımı Senden başka kim anlar benim şu feryadımı Vazgeçilmez bir tutku sarmış dört bir yanımı Senden başka kim duyar şu garip feryadımı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 5Dolu dizgin koşar yollar Sana doğru sana doğru Aramızda engeller var Bana doğru bana doğru Aramızda engeller var Bana doğru bana doğru Cana doğru vay Sevdim desem sevmek değil Seviyorum demek değil Sevdim desem sevmek değil Sevmiyorum demek değil Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Cana doğru bana doğru Cana doğru vay Çekip gitmekse maksadın Ne bu kararsız feryadın Anlaşılmaz oldu tadın Zehre doğru zehre doğru Anlaşılmaz oldu tadın Zehre doğru cana doğru Bana doğru vay Sevdim desem sevmek değil Sevmiyorum demek değil Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Her bakışın bir bilmece Çözülmeyen zora doğru Cana doğru bana doğru Zora doğru vay |
![]() |
![]() |
|