![]() |
Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriOturup anlat desen; söyleyecek sözüm yok Nerelerdeydin desen; varolduğum bir yer yok Bana bir haller oldu sen gittiğinden beri Soğudum bu şehirden düşünüp o günleri Canım cancazım canım acıyor Canım cancazım seni düşününce Canım cancazım içim acıyor Canım cancazım seni düşününce Yanardağlar gibi kavruluyor içimde aşkın Yanardağlar gibi patlayacak, yüreğimden gözlerine Ne olur kızma bana, ne olur unut deme Yok olmaya razıyım anla, anla senin gözlerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı Sözleriİçimi kemiriyor, bir uyurken mutluyum Yalan da olsa, bir umut bırakmıştım Acil durumlar için minicik bir avuntu Belkide beni sevmişti gerçekten Has****** çekecek zaman değil En tutarlı olan ben olmalıyım Çünkü bütün suç sadece ve sadece benim Ne geçmiş ne gelecek Şu an bile hiç yok gibi Bu kadar mı büyüksün ey aşk Gerçekten bu kadar mı güçlüsün Her şeyin üstünde Her acının önüne geçecek kadar mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriUnutmamışsın, çok uzun zaman oldu Eski resimler sarardı soldu Senindim elbet Seni gördüğüm vakit Unutmamışsın, kaç sene oldu Gözüm dalardı uzak denizlere Her gece senin gözlerin Böyle mi olacaktık Biz hayat yolunda senle Böyle mi olacaktık Bu mu yazıldı kadere Unuttum desem yalan Acım hala yüreğimde Harcanıp geçti seneler Ayrı ayrı yerlerde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriAyda yılda bir merhaba, Bir kadehte anılara, Sımsıkı sarılıp sana, İçerim bazen ama yoksun sen, Aaahhh! Kırgınım sensiz yıllara, Her şey tamam soframızda, Aslan sütü beyaz peynir, Ve uzakta bir vefasız, Benim gibi o da çok yalnız, Aaahhh! Kırgınım sensiz yıllara, Bir hüzündür çöktü birden, Yudum yudum kadehimden, Tutamadım hasretimi, Aktı yaşlar gözlerimden, Ben ufaktan demlenirken, Bir şarkı eskilerden, Gece vurdu gözlerime, Seviyorum hala seni ben, Aaahhh! Kırgınım sensiz yıllara |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriTadım tuzum kalmadı senden sonra Sevmedim sevemedimhiç kimseyi Elim kolum bağlandı senden sonra Sevmedim sevilmedim senin gibi Acılarıma ağlayarak sığındım kadehlere Kaderimize lanetler edip yıkıldım meyhaneye Ay değil mevsim değil Bir ömür geçti sensiz Keşke böyle sevmeseydim ağlıyorum çaresiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriRüzgar dudaklarıma İki damla yağmur vurdu Bir çocuk aşkı ki Koca insanlar böyle sevmemiştir Akşamüstü arnavutköy'deydim 'Sevda' diyorum 'Sevda' dedin mi gizli olacak Ve çulsuz olacaksın ki Değerini bileceksin Hissedeceksin O zaman acısına da saygın olur İki damla yağmur Ardını bilmediğim karanlıktan Dudaklarıma Rüzgarın hediyesi Cebimde yumruk elim Yanıyor avucumda Yanıyor Verdiğin mektup Bütün bulutları seviyorum Bütün insanları seviyorum Yaşamayı seviyorum --->: Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Erhan Güleryüz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriNe hataların acısı Ne ayrılığın sancısı Bu sabah mutlu uyandım Bitti artık kendimle aşkın kavgası Bedeli ödenmiş sevdamın Acısı yamanmış dünyanın Yine de gelince aklıma Yagmurlarda bakışların Ah bu gönül Seni deli sevdi güzelim Seni hep sevdi Yagmurlarda solan yüzüne Tutuşur bulutlu gözlerine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz Şarkı SözleriHerkes susar saz kırılır türküm çalınca Göz yaşlarım yağmur olur seni anınca Dalga dalga deniz gibi Çırpınırım kuş misali Sela oldu aşk yemini sen gidince Sen yardım et Allah'ım Ağlamasın sevenler Sen sabır ver yarabbim Gariptir hasret çekenler Acı düştü ocağıma Gelemem yar mezarına Avuç açtım Allahım'a Sabır ver bana |
![]() |
![]() |
|