![]() |
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3Kaçın Kurası Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni çıtır çıtır yemeli Anam babam aman Kaçın kurası bu Ne baş belası bu Gönül kirası ahh Aman bize nasip olur inşallah Boyuna da posuna bin maşallah Senden gelecek cefalara Nazlara sözlere sazlara eyvallah Le le le Gözümün içine baka baka Oynaşıyor ellerle Cehennemde yanarsın sen Bu dillerle Kanından mı sütünden mi Sülalenden mi bilmem Yarışırsın çapkınlıkta Deli ellerle Nerelere gideyim Nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Le le le le la aaa Le le le le la aaa Le le le le la aaa Le le le le la havle Seni bana dediler de Ben inanmadım Ateşlerde korlarda Böyle yanmadım Ne günah ettim ne ah aldım Ne de ruhumu sattım Kader böyle Para pul mal yok avuçta elde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3Onursuz Olmasın Aşk Bak yüreğime bak Ateşimi gör içimi hisset Hadi hazırım yeter ki Onursuz olmasın aşk Gel sokağıma gel Pencerimi aç yatağıma gel Hadi hazırım yeter ki Onursuz olmasın aşk Ölürüm yoluna ölürüm de Yine boyun eğmem Yakarım dünayayı uğruna Ama sana eğilmem Öyle sınırsız öyle derin Öyle çok severim ki Korkarsın Kuruyup çöle dönsem de Pare pare olsam da yenilmem Rakkas (Remix) Rakkas geldi meydane Al bastı ak gerdane Ay ay ay ay ay ay canlar Böyle dilber gördün mü Ey meclis-i şahane Ay ay ay ay ay ay canlar Aşk ile Allah Allah Vur tefe vur zile yallah Cihan da böyle yanıyor yansın Yosmam salla Salla salla gül memeler çağlasın Salla salla yer yerinden oynasın Bu dem talan çağıdır Yer ki meram bağıdır Ay ay ay ay ay ay canlar Sen kıvır çevir rakkas Bu hal dünya halidir Ay ay ay ay ay ay canlar Seni Yerler Sen bizim mahalleye Geldin geleli canım Bizde ne akıl kaldı Ne de fikir bittik O endam eda Nedir öyle hey yavrum Kaç yıllık arkadaşlar Birbirimizi sattık Ben sokak kedisi gibi Sürtünüp yerde Komşumun kızı kampta sporda stepte Terzi mukadder satıp savmış malı mülkü Gizlisi saklısı kalmadı Topumuz niyette Ye ye ye çıtır çıtır Ye ye ye kıtır kıtır Ye ye ye ye ye Hey seni yerler yerler Seni ham yapar bu zilliler Yaylanmadan yürü Yoksa günah bizden gider Bu kadar cilvelisi Olur mu be erkeğim Delikanlı mısın kız mısın Anlıyalım artık hop usta Sen başımıza bela mısın Yalnızlık Senfonisi Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla Kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp Yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma Pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü Ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu Yaralı kuşum hazan güneşim Güz ayazında kor ateşim Bir sözün uçur göğüm gün açsın Yadeller aldı bizi Haberini sal kara bahtlım Beni yanına al yarası saklım Üzerime hatıran yağıyor Bu yokluk yaktı bizi Zalim Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mubarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsiz mecnuna Yüce Mevlana'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Zalim senin Allah'ın yok mu Yarın gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim senin Allah'ın yok mu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3Ayrılıklar Bitmez Gün ağarınca kalkamaz birden O yattığın sert kuru yerinden Bir baş ağrısı ense kökünden Acır kendine başlar yeniden Her kadehde bir isyan şahlanır Bir isim bir aşk daha silinir yine gönlünden Her tüketilmis sarhoş geceden Tek şey anımsar eski günlerden Bir çift mahsun göz uysal hüzünlü Biraz kaderci ürkek çekingen Her anı yaşardı can-ı yürekten Ne zaman isteyip arasam en uzak yerlerden Ve ayrılıklar bitmez öğütür Ve gölgeler siner ömrüne kaçarlar kendinden Yıllardan beri hep yapa yalnız Taşır sırtında bir yük misali Sarar pişmanlık söyle inceden Yorgun utançlı başlar yeniden Her kadehde bir isyan şahlanır Bir isim bir aşk daha silinir yaralı gönlünden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3Bazen Yanardağ mı içimdeki alevlenir soner Nedir bu öfkeli saplantılar gelir gelir gider Bazen bir duygu beni gök yüzüne çeker Bazen bir tutku gelir toprakla bir eder Bu karmaşanın adı nedir düğümlenir çözdükçe Yalanlar mı gizlidir yoksa gerçeklerin içinde Bu karanlığın sonsuzluğun yolu nerde kim bilir Zaman derin bir kuyu sanki kaybolasım gelir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3Bir Zamanlar Deli Gönlüm Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar neredeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni yağmurum ol at beni Aklım başka duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Umutluk tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni yağmurum ol at beni Zincirledi yureğimi artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha güçlü bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni yağmurum ol at beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3GEÇER Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş Geçer geçer daha öncekiler gibi Buda geçer neler neler geçmedi ki Yine düşer deli divane gönlüm aşka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşka vurgunum ben Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal Nasıl olsa geçer ![]() ![]() ![]() --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3 sayfa üç frmacil 3 --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
|