Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5 |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Bin Dokuzyüz Kırkbeş Gel asırlardan uzanda tut ellerimi sımsıcak Yoksa bendeki çocukda böyle çaresiz kalacak Öfke ile beslenen çocuklar yalnızdırlar Ve ümitleri çiçeklerden acıları tarihlerden Senin gibi benim gibi onlarda hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi benim gibi Onlar biraz terkedilmiş biraz küskün çocuktular Sanki biraz önce bilmiş Sanki yetersiz sevilmiş Sanki utandılar kavgadan ve sustular Öp incilenen göz yaşları kurusun inançlarında Sene bin dokuzyüz kırkbeş onlarda hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi benim gibi |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Bir Başka Aşklar İçimdeki umutlar bir bir yitip gidiyorken Hayatı sırça bir köşk gibi diye tanıyordum Dahası ne bebektin bir tanem Her aşkla biraz büyüyordun ve bir anda Bir başka aşklar hep alev Tutuşupta birden yeni baştan oldun Kendi canımda İçimde kavga eden senler bir bir barışıyor Ömrüme sendende önemli bir şey karışıyor Daha dün bebektin bir tanem Kendini birşey sanıyordun ve bir anda |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Bu Gece Albeni götür kanatlarında Bu gece uçurup diyar diyar Sev beni sevilmediğim kadar Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle Gel gör beni boğuk karanlıklarda Sar biraz ki doğmasın sabahlar Al sevgim hiç vermediğim kadar Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel Sev iste yeminler edeyim aşka Belki bir daha hiç tutulmazlar İnanmasan bile gel İnandığım ne var ne yoksa Hiç vermediğim kadar |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Çocuklar Gibi Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilk bahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım bir gün gülelim Sevişen yaramaz çocuklar gibi Hissedince sana vurulduğumu Anladım ne kadar yorulduğumu Sakinleştiğimi durulduğumu Denize dökülen bir pınar gibi Sözün şiirlerin mükemmelidir Senden başkasını seven delidir Hüzün çiçeklerin en güzelidir Gözlerin bilinmez bir diyar gibi |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 5Dağlar Dağlar Başımda saçlarım karlı Deli rüzgarlarım vardı Ovalar bana çok dardı Benim meskenim dağlardır dağlar Şehirler bana bir tuzak İnsan sohbetleri yasak Uzak olun benden uzak Benim meskenim dağlardIr dağlar Kalbime benzer taşları Heybetli öter kuşları Göğe yakındır başları Benim meskenim dağlardır dağlar Yarimi ellere verin Sevdamı yellere verin Yelleri bana gönderin Benim meskenim dağlardır dağlar Bir gün kadrim bilinirse İsmim ağza alınırsa Yerim soran bulunursa Benim meskenim dağlardır dağlar |
|