Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6 |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Olmaz İlaç Olmaz ilaç sine-i sathareme Çare bulunmaz bilirim yareme Baksak hadi ban-u cihan çareler Çare bulunmaz bilirim yareme Kastediyor tir-i musen canıma Gözleri en son girecek kanıma Serh edem halime canıma Çare bulunmaz bilirim yareme |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Ölürsem Yazıktır Ölürsem yazıktır sana kanmadan Kolların boynumda halkalanmadan Bir günüm geçmiyor seni anmadan Derdine katlandım hiç usanmadan Diyorlar kul olmaz ateş yanmadan Denizler durulmaz dalgalanmadan |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Sen Sen yıllar önce kaybettiğim ümit Sen hayata pembe bakan gözlerim Sen yaşama sevincimdin Sen elimde bahar demetleri İçim ışık ışık kısaca sen gençliğimdin Yok dönemez geriye Seni seni seni arıyorum Seni seni seni özlüyorum |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Sızı Sızım sızım sızlar içim Gözümde akmayan yaşlar İçimde yıllardan kalma birikim Bilmem ne zaman patlar Bilirim sonu var bunun Bilirim sonu gelir her sorunun Bilirim sonu var bunun Çaresi bulunur bilirim her sorunun Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden niye kime bu özlem Sızım sızım sızlar içim Yüreğimde fırtınalar Ve suskun artık umutlarım Sanki benden hesap sorar |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 6Silemezler Gönlümden Dilimi bağlasalar anmasam hiç adını Gözümü dağlasalar görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar tutmasam ellerini Silemezler gönlümden ne aşkını ne seni Dünyamı karartsalar görmemem için seni Büyüler yaptırsalar sevmemem için seni Gurbete gönderseler kan doldursa içimi Silemezler gönlümden ne aşkını ne seni |
|