![]() |
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Aşktan Ne Haber Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut burakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm Açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden korktum Ben anlamam toptan tüfekten Ben anlamam taştan yürekten Anlamam akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerinin arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum özgürce acısını |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Şu Saniye Yok senden başka bir dünya Yok senden başka bir alem Cenneti verseler almam Ben senden asla ayrılmam Belki bu gelir geçer Şu saniye esastır gel Geçse de beni unutma Hiçbir aşkını unutma Zira budur elimizde kalan Aşktan başka her şey yalan Ne yaptıysan yaptın kalk gel Affeder elbette hak gel Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Arka Sokaklar Doğrusu ben seni pek fazla tanımıyorum İçgüdüsel olarak kendimi savunuyorum Dolayısıyla bilemiyorum Dolayısıyla bilemiyorum Arka sokaklarda neler oluyor Sen beni istersen çok rahat kandırabilirsin Kendini şahane bir şey sandırabilirsin Dolayısıyla bilemiyorum Dolayısıyla bilemiyorum Arka sokaklarda neler oluyor Zorlama güzelim zorlama Kendiliğinden olmalı Davul dediğin davulcusuyla müsemma Horlama eziğiyiz doğustan Sende erkeklik sır, bende kadınlık muamma Dolayısıyla bilemiyorum Arka sokaklarda neler oluyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Oyalanma Hayrat ve şaheser Bir masala inanmak Her yeni güne İştahla uyanmak Yaşamak doyasıya Haylaz zamanın Aleyhine tartısında Can havliyle çizginin ortasında Yaşamak kıyasıya Gül söylemez gizini Güvercin kaybeder izini Akarsu bulur denizini Havai fişeklerle hayatı kutlarsın Bu ne yalnızlıktır Bu ne sonsuz bir çoğalmak Onca sınanmaya rağmen Akıl oyunlarıyla oyalanmak Ey aşk sen olmasan Ne kalır hikayeden Ey aşk sen var ya sen Her şey sana mağlum hükmen Bu ne yalnızlıktır Bu ne sonsuz bir çoğalmak Onca sınanmaya rağmen Akıl oyunlarıyla oyalanmak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleri 7Şarkı Söylemek Lazım Hayat zorlaşınca Çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan Seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Dert bitmeyince Bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanın da kendini yakalayınca Bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley Hayat boş Hay la la la la ley Hayat boş Hay la la la la ley Hayat boş |
![]() |
![]() |
|