![]() |
Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Sahilden (Dance Versiyon) Ayrılmak zor şey Özlemek kolay mı Dedim ayrılık olmasın Canımız yanmasın Dinlesen duyardın Son bir kaç gündür Bende özlüyorum Sana ait her şeyi Evdeki resmini Yaktım ağlıyorum Her şeyi göze al geleceksen Bir daha yaparsan affetmem Arkana bak da düşün yeniden Gururumuzdu bizi deviren İçime dolan tüm korkuları Denize bıraktım sahilden Arkana bak da düşün yeniden Ne fark eder ki sen yada ben İçime dolan tüm korkuları Denize bıraktım sahilden Ayrılmak zor şey Özlemek kolay mı Dedim ayrılık olmasın Canımız yanmasın Dinlesen duyardın Son bir kaç gündür Bende özlüyorum Sana ait her şeyi Evdeki resmini Yaktım ağlıyorum Her şeyi göze al geleceksen Bir daha yaparsan affetmem [Ceza:] Kafana takılan o kadar dert arasında korkuyu sahilden atmak bulmana neden olacak her vesileyi sahilden denize bırakmak var içinde Yap hadi! Bunu göster anlamsız buldurur her seferinde çıkacak olan ateş yakacak bizi ve yüreğimizi ağlamayı kesmeyi bilmeli Sonu başı belli olmayan geçmişi atıldığı sahile sen de gel önünü kesmesin hiç bir güç onlar olsun kağıtlar sen de yel esne kurtul artık maziden geleceğin her zaman sana amade eyleminin tersi kalbinde Bence atla gitsin sahilden Arkana bak da düşün yeniden Gururumuzdu bizi deviren İçime dolan tüm korkuları Denize bıraktım sahilden Arkana bak da düşün yeniden Ne fark eder ki sen yada ben İçime dolan tüm korkuları Denize bıraktım sahilden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Yakışır Dün oturdum yine sabahladım Şarkımızla son kez ağladım Safça sevdim sen hep oynadın Yakışır sana oynasana Ben istedim seni arandım Zor beğendim üstüme kaldın Kaçamadım benimle oynadın Yakışır sana oynasana Yok gelip diz çöksende Taş basıp kalbime, giderim anneme Yat sokaklarda artık Zaten tepem atık, yaşasın bekarlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Uyan (İki Damla Yaş) Yıllar sonra Hatıran kokun dün gibi yakın Duam aşkım bitmedi, ayrı düştük Aynı yüzde iki damla yaş Bazen gücüm yetmiyor Sevgilim uyan gel Ne olursun bitsin bu hasret Ne zaman kazanır ümitler Ne zaman, ne zaman Neler geçti Alışmak yalan bu acı geçmedi Emir haktan çekmeli Sevgilim uyan gel Ne olursun bitsin bu hasret Ne zaman kazanır ümitler Ne zaman, ne zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Çarpar Yalnızım uzun zamandır, alıştım desem yalandır Kendi kendime yetmek istedim, doğaldır Bir ömür boyu sürmeli, bu defa yüzüm gülmeli Dengi dengime birini bulmalı masalsı Aşk bu laf dinlemez, çağrınca gelmez Canı çekince duramaz yerinde yorulmaz Sen iste yada isteme bir bakışla başlar Düşer bir ateş, yayılır içinde ve eyvah Yangın var bende Çarpar aşkın kamyon gibi, çarpar ezer geçer beni Harcar bozuk para gibi, zalim alır yutar beni Çarpar aşkım kamyon gibi, çarpar ezer geçer seni Harcar bozuk para gibi, zalim herşeye hazır ol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Savulun Yıllar Bir ihanet, binbir ceza Bu mu adalet, bu mudur vefa Ellere inandın da, ben miyim yalan Doğruyu yutkundum senin için inan Onları savundun daben miyim düşman Kalbime taş bastım, senin için inan Savulun yıllar, itirazım var Ağladığım gecelerden bana borcun var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Uzağına Düştüm Bu son çağrım, duyacağın en son ses Benden sana son ışık, parçalanmadan gel Günah bende, nasıl sevdim seni böyle Anlamak mümkün değil, yok oldun şaka gibi Kaçsanda ben burdayım, başım dik ayaktayım Bu sonu sen hazırladın Gözüm arkada kalmadı, hiç bu defa Uzağına düştüm, ben sana küstüm Gidiyorum gözünaydın İçime ata ata nasıl üzgün --->: Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Son Mektup Anla artık anla beni, unut bütün geçenleri Bitsin herşey bütün aşkım, bunu senden diliyorum Son mektubu yazarken ben, saadetler diliyorum Biliyorum ayıracak bu son mektup ikimizi Bu son mektup koparacak, yıllar süren sevgimizi Bitsin herşey bütün aşkım, bunu senden diliyorum Son mektubu yazarken ben, saadetler diliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Alışmak Kime yazılmış dertsiz kader, Kime sunulur bedelsiz zafer Yine mi hüsran yine mi ceza Bitmiyor ki elveda Kim kazandı acı çekmeden Kim başardı doğruyu görmeden Sevmeliyiz, sevilmeliyiz Dolmuyor mu çilem Düşmeden bir kere Alışmak hep çok zor geliyor Alışmak hepimize zor geliyor Sen yokken bir yanım Öbür yanım eksik kalıyor Alışmak hep çok zor geliyor Alışmak herkese zor geliyor Sen yokken bir yanım Öbür yanım eksik kalıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Ne Olacak Sabahları uyanırdın günaydın derdin Öperdin öperdin kalk bakalım derdin Çay içerdik bi yandan kedimizi severdik Bir sürü şey konuşurduk sabah sabah demeden Bu günlerde sana yine bir haller oldu Yüzünü gören cennetlik söyle bakayım ne oldu Bu günlerde sana yine bir haller oldu Saçmalıyorsun belki de moralim sıfır oldu Ne olacak benim şu halim ne olacak senle Dün tanıştığımız gündü hatırlamadın bile Ne olacak benim şu halim ne olacak böyle Kimbilir nerelerde dağıtıyorsun iyice Akşamı iple çekerdim kapılarda beklerdim Günün nasıl geçti derdim fena değil derdin Özlemedin mi beni derdim laf olsun diye Sen anlatırdın ben dinlerdim her günün bitişinde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Kulun Olayım Hani herşey yolundaydy, derdimiz yoktu Hiç derdimiz yoktu Kalabalıktan sıkılmıştık, halimiz yoktu Hiç sabrımız yoktu Yarın ne değişir, bunu ne sen ne ben göremeyiz Biliyorsun zaman acıyı öğütür Toz olurken sen ne duruyorsun Eşin menendin yok ki Bu dünyada yerine kimi koyayım Bu ayrılığa bir sebep göster Kulun olayım Mevsim kış elim üşümüşken Sana nasıl şiir yazayım Bu ayrılığa bir sebep göster Kulun olayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Kanım Kaynadı Kanım kaynadı sana, nedendir bilmem İçimde bir ateş yanar derinden Dünyaları verirdim gelse elimden İşte seni seviyorum anla halimden Senden uzakta mutsuz inan derbederim ben Senden kopmam imkansız, söyle ne gelir elden Dünyaları verirdim gelse elimden İşte seni seviyorum anla halimden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş Albümleri Şarkı Sözleri..Coğrafya Havadan mıdır, sudan mıdır kırk derece ateşim Dalgalardayım uçuyorum, gülümsüyor güneşim Yok bir sırdaşım, çok arkadaşım ah şu dünyada Bir su damlası içinde, çocukluğum hala Le layle le layle, Le layle lay le lay le Gezdim iklim iklim geldim sana Baştan çıktım bu nasıl coğrafya Usul usul yaklaş bana Kaynasın kanım gel yorul kollarımda |
![]() |
![]() |
|