![]() |
Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Dağlar Dağlar dağımdır benim Gam ortağımdır benim Söyletme çok ağlarım Dertli çağımdır benim Oy dağlar dağlar Göğsü çemenli dağlar Başı dumanlı dağlar Yol verin yarim gele Dinsiz imansız dağlar Dağları dağlasınlar Görenler ağlasınlar O yarin zülfü ile Yaramı bağlasınlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Dillerde Kaldım Medet senden medet medet şahım ali Akar boz bulanık sellerde kaldım Nede zalim olur şu ellerin dili Söyleşirler bizi dillerde kaldım Kaçma benden kaçma ey kaşı kara Derdine düşeli oldum avare Bir dostum yoktur ki halimi sora Gariplik gurbetlik ellerde kaldım Yanarım yanarım tütünüm tütmez Çıkarım bakarım bülbülüm ötmez Çalındım çırpındım ellerim yetmez Dibi bilinmeyen göllerde kaldım Pir Sultan Abdal'ım gülemez oldum Akar çeşmim yaşı silemez oldum Gidecek yolları bilemez oldum Dağıldı kervanım yollarda kaldım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Dostun Cemali Sabah seherinde gülün dalında Öter dertli dertli gördüm eyvallah Cennet bahçesinde firdevs bağında Dostun cemalini gördüm eyvallah O güzel dost benim tenden canımdır Canımdan içeri candan canımdır Daima ben kulum dostum sultandır Dostun cemalini gördüm eyvallah Güneş gibi mahın bir cemal olmuş Kaşların vechine bir hilal olmuş Allah dost eyvallah bir zeval olmuş Dostun cemalini gördüm eyvallah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Gel Efendim Gel Hasretinle beni üryan eyledin Beklerim yolların gel efendim gel Gönül kuşu kalktı cevlan eyledi Beklerim yolların ali ali gel efendim gel Evvel ahir sensin dönmezem senden Leyli muhabbetin çıkarmı candan Gönül göç eyledi kevnü mekendan Beklerim yolların ali ali gel efendim gel Softalar çoğaldı haddini aştı Od düştü sineme yüreğim pişti Şimdi gayret şah-ı merdan'a düştü Beklerim yolların ali ali gel efendim gel Bozuldu yolcular yollarda kaldı Ayin erkan gitti dillerde kaldı Bendelerim zayıf hallerde kaldı Beklerim yolların ali ali gel efendim gel Abdal pir sultanım Allah diyelim Gelin nikabını elden koyalım Takdir böyle imiş biz ne diyelim Beklerim yolların ali ali gel efendim gel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Yola Çevirdiler Sevenlere gönül verdim Yola çevirdiler beni Damla bile değil idim Göle çevirdiler beni leyli leyli Tohumu döl eylediler Dikeni gül eylediler Yari bülbül eylediler Güle çevirdiler beni leyli leyli Miskiniyi eğittiler Dane dane öğüttüler Dil bilmezdim öğrettiler Dile çevirdiler beni leyli leyli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Yolver Dağlar Başı duman pare pare Yol ver dağlar yol ver bana Gönlüm gitmek ister yara Yol ver dağlar yol ver bana Ömrümün uzun yolu Geçip gitsem yare doğru Gözlerim yaş dolu dolu Yol ver dağlar yol ver bana Aşık olmak benim karım Çok aradım nazlı yarim Dudu dillim sitemkarım Yol ver dağlar yol ver bana Karlı dağından esmedim Ben o yare hiç küsmedim Yol ver dağlar Yol ver bana --->: Arif Sağ Şarkılar ve şarkı Sözleri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Ötüşün Kuşlar Gül dibine har düştü ötüşün kuşlar ötüşün Bülbüle şivan düştü ötüşün kuşlar ötüşün Ben o yardan ayrıldım ötüşün kuşlar ötüşün Gönlüme güman düştü ötüşün kuşlar ötüşün Bağa girdim gül açmış ötüşün kuşlar ötüşün Güle bülbül dolaşmış ötüşün kuşlar ötüşün Eğildim koparmaya ötüşün kuşlar ötüşün Gül dikene dolaşmış ötüşün kuşlar ötüşün Dağ başında sarı gül ötüşün kuşlar ötüşün Dalında öter bülbül ötüşün kuşlar ötüşün Beni sana vermezler ötüşün kuşlar ötüşün İster ağla ister gül ötüşün kuşlar ötüşün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arif Sağ Şarkılar Ve Şarkı Sözleri..Öyledir Deli Gönül Er nefestir nefes haktır dediler Öyledir ey deli gönül öyledir Nefes yaratılmış oku dediler Öyledir ey deli gönül öyledir Erenler bu yola bir sır koydular Erenler dediğim kırklar yediler Gönülden gönüle yol var dediler Öyledir ey deli gönül eyledir İmirza iptidasıdır yolunun Günahın bağışlar sefil kulunun Hak Muhammedindir mürüvet Ali'nin Öyledir ey deli gönül öyledir |
![]() |
![]() |
|