![]() |
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Bendim Yanlış Olan Bendim yanlış olan Bir damla aşkına deli olan o zavallı kadın Her şey benim suçum Yalan sevgine inandım Benim dışımda nem varsa istedin Kalbimden başka yok ki bir şeyim Sabrım sınırda Aşkın kanunu yok Bildiğin gibi değil çok beterim Her şeyden vazgeçtim geldim sana Bu kez aşkımı harcama Gidersem bir daha dönemem asla Yeter kalbimle oynama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Burası Muştur Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede ölüm yok bu ne figandır Şu Yemen elleri ne de yamandır Ah o Yemen'dir, gülü çemendir Giden gelmiyor, acep nedendir Burası Muş'tur, yolu yokuştur Giden gelmiyor(dönmüyor), acep ne iştir Kışla'nın önünde redif sesi var Açın çantasında bakın nesi var Bir çift kunduruyla bir de fesi var Dön gel ağam dön gel dayanamirem Uyku gaflet bastı uyanamirem Ağam öldüğüne inanamirem __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Buz Kırağı (küçücüğüm) Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ay aman anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kederime sonuma sebep olur Ama gel yüreğime sor Kal yanımda uğrunda deliriyorum Küçücüğüm kal yanımda Kelimeler yetmiyor anlatmaya, korkuyorum Sözlerimi gözlerime bak anla, söylüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çabuk Olalım Aşkım Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum,inan ki sensiz mutlu olamıyorum Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum,inan ki sensiz yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce allah sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim Seni seven kalbim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çal Oyna Aklım karışır düşününce seni Nasıl etmeli geri vermeli Almadığım sevgini Nasıl olmalı öyle tutmalı Esirgediğin eli İnsanoğlu rahat Çok zaman rahatsız Bak seviyorum ben yine seni Karşılıksız ve çıkarsız Çal oyna bir daha salla çalkala Elalemi oyala Devir senin devrin nasıl olsa Meydan oku dünyaya __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çalın Davulları Çalın davulları çaydan aşağı aman aman Kazın mezarımı bre dostlar belden aşağı Koyun sularımı kazan dolunca aman aman Gelme ecel zalim ecel üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yare ver Selanik içinde selam okunur aman aman Selamın selası bre dostlar cana dokunur Gelin olanlara kına yakılır aman aman __________________ --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (1) sayfa üç frmacil 3 --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (1) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çalin Davullarin Çalın davulları çaydan aşağı aman aman Kazın mezarımı bre dostlar belden aşağı Koyun sularımı kazan dolunca aman aman Gelme ecel zalim ecel üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yare ver Selanik içinde selam okunur aman aman Selamın selası bre dostlar cana dokunur Gelin olanlara kına yakılır aman aman __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çat Kapı Ben vazgeçmemişken düşün Olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk bizi mutlu edermi Bizi ayırmaya yetermi Aşkımız böyle kolay bitermi Geceyi güneş siler beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Yüreğimdeki heryer bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledim yüreğim sanki deli Kıskandığım için affet beni Başka biri var dediler İnanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden Senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu geçti Birgün geçti sevgilim Dört duvar üstüme gelir sensiz Sanki sen mutlumusun bensiz Geceyi güneş siler beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim şu kalbimde heryer bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledim yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çay Benim Çeşme Benim Çay benim çeşme benim Aman derdimi deşme benim Hakikatlı yar isen Aman önümden geçme beni Al yazmam dalda kaldı Aman gözlerim yolda kaldı Yıkılası meyhane Aman sarhoşum nerde kaldı __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çizilmemiş Resim Gözlerine düşmesin gölgesi ayrılığın Çizilmemiş resmisin sen ilkbaharın Kirpiğine değmesin yağmuru yalnızlığın Düşlerdeki öpüşüsün sen tutkularımın Deli bozgun, dolu dizgin Aşkı sana vermeli Kuralsızca ve sınırsız Bir tek seni sevmeli Bir ateşsin içimde Tanrı'nın yaktığı Ver bana içindeki en temiz günahı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (1)Çok Zor Ben seni bir kere bile öpemedim ki Varlığım sanki hep sendi Bir gülüş bir bakış bekledim durdum Bir selamın gelmedi Alın yazım saklanır kaderimde Sen benimsin yalnız hayallerimde Aşkın beni çözen tek cevapsız bilmece Biliyorsun değil mi Çok zor aşk bu yok ki karşılığı sende Çok zor aşk bu kok ki benzeri Ben sana hiç ihanet etmedim ki Başka kimseyi düşünmedim ki Bekledim özledim küstüm barıştım Kalbim hep seninleydi __________________ |
![]() |
![]() |
|