Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriKARA BAHTIM Ağlıyorum sebebi sen Ne haldeyim bir bilsen Gülmüyorum, gülemem ki İçim kan ağlarken ben Ellerini gözlerini yanlızca seni, seni sevdim ben Sensizim kara bahtım nerdesin nerde Vur yüreğim yıkılsın alıştım derde Sana bir ömür boyu mutluluklar dilesemde Sensizim seninleyim nerdesin, nerde __________________ |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriKARALARI BAĞLADIM Uçurum her yanım hasretin bir kor Gör ne olur Tanrım yalnızlık çok zor Kime inanayım kimlere sorayım Ecelim oldun yar ben sana nasıl dayanayım İçim yanar yine, yar diye diye sustum ağladım Gözlerim yollarında hala, karaları bağladım Kor ateşler yaktı şu yüreğimi Ne olur gel de tut yar İçim yanar yine, yar diye diye sustum ağladım Gözlerim yollarında hala, karaları bağladım __________________ |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriKİMSE YANMASIN Yok sana değil sitemlerim üzülme Kendme hesap verdim senin için dün gece Kırgın değilim sana, kızgın değilim sana Seninle geçen güzel günlerin hatırına Gün senin gül gözlerin Ah yaşla dolmasın Ben garibim benim için kimse yanmasın Bir görebilsem yüzünü Bir tutabilsem elni Yar diye bilsem sana ben Deliriyorum |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriLANET OLSUN Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden iyi anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Bir gün buradayım bir gün sılada Gönlümü göçebe kuşa döndürdün Çok şükür gurbeti bitirdim derken Yolumu yeniden başa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Beni değirmende taşa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Ömrümü çarkında boşa döndürdün __________________ |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriMAHZURU MU VAR Bu sana son vedam olsun buraya kadar Yüreğinde intikamın kor ateşi var Yukarıda bir Allah'ım var sesimi duyar Bir sebebim var mahsuru mu var Günahların ahirette bir hesabı var Şu gönlümde yalanım yok bedduam tutar Yukarıda bir Allah'ım var sesimi duyar Bir sebebim var mahsuru mu var Mahşere kadar mahsuru mu var Köle miyim sandın zalim, bir gururum var Pişmanlığın faydası yok neyine yarar Yukarıda bir Allah'ım var sesimi duyar Bir sebebim var mahsuru mu var Mahşere kadar mahsuru mu var |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriMÜJDE Hasretin yangın ne yapsam sönmez Söndürsen söndürsen sen söndürürsün Kaderi baştan yazmak imkansız Güldürsen güldürsen sen güldürürsün Rüzgardı geldi geçti binbir acıyla Ne yazık ki yalanmış herşey Bitti sonunda Ayrılık oldu müjde Sevdanın zulmü böyle Ben tükendim ne olur son sözü sen söyle Kaderi baştan yazmak imkansız Güldürsen güldürsen sen güldürürsün Rüzgardı geldi geçti binbir acıyla Ne yazık ki yalanmış herşey Bitti sonunda Ayrılık oldu müjde Sevdanın zulmü böyle Ben tükendim ne olur son sözü sen söyle --->: Nalan şarkı sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Nalan şarkı sözleri |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriNEDEN AYNISINIZ Tam sensizliğe alışmışken döndün neden Bıraktığın gibi bulamazsın yok o eski ben Bir yalandı son hataydı sevgin ve sen Aşk defterini kapadım artık senin yüzünden Kalbim deli gibi atıyor yine kızdım Her sevda gibi bu sevda da yanıldım Aşkın körkütük darbesiyle yıkıldım Kırılıp döküldüm sonunda yalnızlığa alıştım Kimseleri sevmeye gücüm yok Üstüme gelme çok üzerim çok Tanıdık laflara karnım tok Neden hep aynısınız hep yalancısınız __________________ |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriNERDESİN Her söz beni yaktı yakar Duyamam sesini göremem yüzünü Gücendim yar Hüzün gülsün yüzün Ağlamak bile zor gelir insana Duy beni yar Nerelerdesin, ne haldesin? Yokluğunla ezbedesin nerdesin? Zalim kader aldatır elleri Anlatamam sana ben Geç olur közdeki korları Söndüremem yeniden Bir gün gelir anlarsın ya Zamanla aldana ağlaya gülersin yeniden |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriOF AMAN Of yine bak başım yine dertlerde of of aman Of yine sen gururum yine yerlerde of of aman Sen yine sen yeminim yine sözlerde of of aman Ben yine ben seninim beni sevdikçe ben seninim Dön bana dön hazırım sana herşeyle gel hazırım Gel yine gel korkma hasretim sevgilim Ben sana mahkumum hasretler var yolunda of aman Ben sana sevdalı arzular of aman hey çılgınca Sen of aman bir sözle sattın beni Sen of aman yeminle yıktın beni Ben yanmışım aldanmışım aman aman aman aman Ah sen aman dar yollara sattın beni Sen sen aman sen dedikçe attın beni Ben ağlarım ben vurgunum aman aman aman Of of aman bir of çektim dağlar inledi Of of aman hayallere vurdun beni Ben yanmışım aldanmışım aman aman |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriSANA NELER OLDU Hiç, hiç yüzüm gülmüyor artık Hiç susmuyor yüreğimde ağlayan bu şarkı Ah derdime tek sebep sensin Gün geçmiyor dinmiyor içimde hasret sancısı Böyle aşklar zor yaşanır sevgilim Zor silinir bu acının izleri Zor unutur ellerim ateşini Yaktın gittin beni Kara yaslar içinde gönlüm Bir daha kimseyi bu kadar çok sevemem Öl deseydin inan ölürdüm Bir daha kimseye böyle yemin etmem |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriSEN NE ANLARSIN Anladım ki kalbime yine sonbahar geldi Nasıl anlatsaydım sana sevgiyi Nafile aşkına ağlayıp, üzülmek Günahkar olmak değil ki sevmek Boşuna üzülüp ah etmek Sen ne anlarsın sevdadan Nasıl insansın Dilerim sen de benim gibi Sen de yanarsın |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriTANIRSIN Benim sevdam İstanbul'un en büyük yangınıydı Benim kalbim gözlerinin en büyük aşığıydı Ben bu şehrin yalnızıyım Gecelerin ayazıyım Kalbimde cam kırıkları, hiç dinmeyen bir sızıyım Tanırsın beni tanırsın Acıma zor dayanırsın Sen de sevdin, şimdi görsen Halimden utanırsın |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriTEK DİLEĞİMSİN Sessiz uzaklara, sensiz tuzaklara Düşecek gönlüm yine bir başına Sorular hep yanıtsız, geceler hep kaygısız Yanarım sensiz sabahlara Bitmedi ki dertlerim, dinmedi hiç özlemim Gitme sen tek dilegimsin Düşler hep canlanacak, hüzünler yok olacak Dudaklarım elbet seni bulacak Düşler hep canlanacak, hüzünler yok olacak Solan güller açacak Bitmedi ki dertlerim, dinmedi hiç özlemim Gitme seni çok özledim |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriUNUTAMADIM Git, Hadi git Yüreğin yanmadan Adımı anmadan Sabah yaklaşmadan Gideceksen git unut beni Git, hadi git İçin sızlamadan Pişmanlık duymadan Vakit geç olmadan gideceksen git Unut beni Bir haber yolla arasıra allah aşkına Bir gün değil bir an bile unutmadım anlasana Bu kadar mı büyük sevdan Bu kadar mı yanar kalan Çok gidenler gördüm ardından Bir tek seni unutmam |
Nalan Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nalan Şarkı SözleriADRESİ BİLİYORSUN Şimdi senle ayrıldık mı yani Kaybedenlerden olduk yani Gün geçtikçe anlıyorum seni Selamı sabahı kesmesek bari Kafeslere kapatma sakın beni Uçar giderim Bir daha söyletme ah yeminleri Bozar giderim İnsanız hepimiz hata yapabiliriz Bakıyorum bugünlerde beni hiç aramadın Kafana göre bir yol çizmişsin hadi bakalım Geçen günler hatrına bir gün görmek istersen Adresi biliyorsun ya kapı ya balkondayım __________________ |
|