Genel Türkü Sözleri Arşivi |
10-14-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAkşam Olur Garanlığa Galırsın Divriği-Mehmet Yüzgeç -Muzaffer Sarısözen Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Bülbül Ne Ötersin Yuvan Mı Yoktur Yoksa Benim Gibi Sevdan Mı Çoktur Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Sar’altın Yaptırsam Yarin Boynuna Vallah Güzellerin Düşmanı Çoktur Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Odası Toz Olmuş Dolabı Duman Uyan Kömür Gözlüm Uykudan Uyan Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Ellerin Elime Değdiği Zaman İster Ölüm Olsun İster Ayrılık Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni |
10-14-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAl Birini Vur Birine Aşık Mahzuni Şerif Yıkılası Bozuk Düzen Bıçak Kemiğe Dayandı Gayrı Bize Yazık Düzen Gönlümüz Kana Bulandı Al Birini Vur Birine Koydu Bizi Heç Yerine Vay Boyunuz Devrileydi İnandık Körü Körüne Ağar Kara Saçım Ağar Hıçkırık Sinemi Boğar Bu Yılda Böyle Giderse Başımıza Taşlar Yağar Al Birini Vur Birine Koydu Bizi Hiç Yerine Deli Miydik Serseri Mi İnandık Körü Körüne Gel Mahzuni Söyle Sözü Harap Ettik Yazı Güzü Daha Karanlık Basmadan Üsküdarı Geçti Dürzü Al Birini Vur Birine Koydu Bizi Hiç Yerine Gönlümün Gözü Çıkaydı İnandım Körü Körüne |
10-14-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAl Çuha Mavi Çuha Bayburt-Zakir Peksert-Neriman Tüfekçi Al Çuha Mavi Çuha Çuha Kenarın Yuha Kaç Gündür Görmemişem Az Kalıy Aklım Çıka Hey Hey Hey Hey Benim Ağam Köyler Ağası Benim Ağam Minare Dolam Dolam Ağam Kurbanın Olam Param Yok Ki Evlenem Kapında Kulun Olam Altunu Bozdurayım Gerdanan Dizdireyim İpek Mendil Değilsen Cebimde Gezdireyim |
10-14-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAl Yanak Allanıyor Kırşehir-Neşet Ertaş-TRT Müzik Dairesi Bşk Al Yanak Allanıyor Aman Yazması Pullanıyor Vay Vay O Yar Çıkmış Karşımda Aman Dal Gibi Sallanıyor Vay Vay Aman Etme Bana Bu Nazı Aman Gel Bize Bazı Bazı Aman Yar Ben Seni Alırdım Aman Baban Olsaydı Razı Al Yanak Pembe Pembe Aman Sevdan Uyandı Bende Sevdan İle Yanıyom Aman Hiç İnsaf Yok Mu Sende Al Yanak Gül Gül Olur Aman Sırma Saç Tel Tel Olur Yarim Çıkma Dışarı Aman Seni Görenler Olur Vay Vay |
10-14-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAl Yeşil Giyinmiş Malatya -Ramzan Şenses-Ahmet Yamacı Al Yeşil Giyinmiş Anam Geline Bakın, Salınıp Giden O Yavrum Boyuna Bakin Ak Gerdan Altına Yavrum Gülleri Takın, Ben Sarmadım Saran Kollar Murat Almasın Al Yeşil Giyinmiş Anam Nere Gidersin, Has Bahçe İçinde Yavrum Seyran Edersin Bu Güzellik Sende Yavrum Mali Neylersin, Ben Sarmadım Saran Kollar Murat Almasın |
10-14-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAla Gözlü Nazlı Pirim Hozatlı Ahmet Dede Ala Gözlü Nazlı Pirim Gönül Senin Pervendedir Ben Severim Sen Kaçarsın İman Senin Nerendedir Sultanım Ali Lokmanım Ali Rehberim Ali Yetiş Ya Ali Derviş Alim Der Övdüğüm Aşkın Hayalin Kurduğum Suç Benim Değil Sevdiğim Sana Meyil Verendedir --->: Türkü Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Türkü Sözleri |
10-14-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAlı Da Verin Benim Barutumu Saçmama M ugla-Bilgin Galip/Raziye Gülten- Muzaffer Sarısözen Ali Da Verin Benim Barutumu Saçmama, Üç Gün Kaldı Su Muğla’dan Kaçmama Gurbet De Sebep Oldu Yarden Ayrı Düşmeme Aman Da Aman Yaylada Bülbül Ötmesi, Benim De Yarimin Gurbetlere Gitmesi Aman Da Karanfili Saksılarda Kuruttum, Suyunu Da Billurlarda Durulttum Aman Ben Yarimi Görmeyeli Unuttum Aman Da Aman Yaylada Bülbül Ötmesi, Benim De Yarimin Gurbetlere Gitmesi |
10-14-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAli’m Gitme Bazara Ankara-Yağcıoğlu Fehmi Efe-Rıfat Balaban Ali’m De Gitme Pazara Uğratırlar Nazara Ali’mi De Öldü Diyenler Kendi De Girsin Mezara (Bağlantı) Yandım Hop Çerkes Hop Çerkes Yanıyor Herkes Ali’m De Arpa Biçiyor Suyunu Da Nerden İçiyor Dört Yanı Derya Deniz Ali’m De Nerden Geçiyor (Bağlantı) Ali’min Abası Var Sırtında Libası Var Ali’m De Çok Güzel Ama Ne Çirkin Babası Var ( Bağlantı) |
10-15-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviA İstanbul Sen Bir Han Mısın Kütahya- Hisarlı Ahmet-Mustafa Hisarlı A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De Gelmeyen (De Beyler Aman) Yari Ben Neyleyim Vakitsiz Açılan (Da Beyler Aman) Gülü Ben Neyleyim A İstanbul (Beyim Aman) Issız Kalası Taşına Toprağına (Da Beyler Aman) Güller Dolası O Da Bencileyin (Aman) Yarsız Galası |
10-15-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAli’nin Sırrı Ozan Esrari Alinin Sırrına Ereyim Dersen Mürşid-İ Kâmile Varın Erenler Gönül Kabesine Gireyim Dersen Ol Bahri Ummana Dalın Erenler Elesti Bezminde Odur Varolan Haklı Hakikatta Bize Yarolan Bütün Kainatta Gizli Sırolan Bu İlmin Sırrına Erin Erenler Esrari Bu Yolun Kemter Kuludur Yükü İlim İrfan Gevher Doludur Ali Yolu İnsanlığın Yoludur Gönülden Gönüle Girin Erenler |
10-15-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAllı Durnam Bizim Ele Varırsan Keskin-Hacı Taşan /Selman Coker-Muzaffer Sarısözen Allı Turnam Bizim Ele Varırsan Şeker Söyle, Kaymak Söyle, Bal Söyle Gülüm Gülüm, Kırıldı Kolum, Tutmuyor Elim,Turnalar Hey Ah Gülüm Gülüm, Yar Gülüm Gülüm Kız Gülüm Gülüm, Turnalar Hey Eğer Bizi Sual Eden Olursa Boynu Bükük, Benzi Soluk Yar Söyle Allı Turnam Ne Gezersin Havada Arabam Kırıldı Kaldım Burada Ne Onmamış Bir Kulmuşum Dünyada Akşam Oldu Allı Turnam Dön Geri |
10-15-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAltın Hızma Mülayim Kerkük-Abdurrahman Kızılay-Nida Tüfekçi Altın hızma mülayim Seni Hak'tan dileyim Yaz günü temmuzda Sen terle ben sileyim Gün gördüm, günler gördüm Seni gördüm şad'oldum Altın hızma incidir Gömleği nar incidir Benim lal olmuş dilim Ne dedim yar incinir Gün gördüm, günler gördüm Seni gördüm şad'oldum Altın hızma tumağa Yanaşıp al yanağa Güzel gel görüşelim Men gidirem ırağa Gün gördüm, günler gördüm Seni gördüm şad'oldum |
10-15-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAman Avcı Iğdır-Hamit Dönmez/Tevfik Türkel-Muzaffer Sarısözen Aman Avcı Vurma Beni Ben Yaralı Aybalam Yaralıyam Yaralıyam Ben Yaralı Avcı Vurmuş Aybalam Yaralıyam Bir Taş Attım Çaya Düştü Çaya Düşmüş Aybalam Suya Düştü Benim Gönlüm Sana Düştü Senin Gönlün Aybalam Kime Düştü Bu Dağlarda Ceylan Gezer Tırnakların Aybalam Taşla Ezer Ben O Yari Neylemişem O Yar Benle Aybalam Kenar Gezer |
10-15-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAman Dayler Edirne-Nevzat Güyer-Yılmaz İpek Aman Dayler, Yol Verin A Beyler, Ben Sılama Varayım Sılam Yeşil Yaprak Açmış, A Ben Nasıl Dayanayım Küp İçinde Unum Var Aman, Allah'tan Umudum Var O Yar Benim Olursa, Dedelere Mumum Var Küp İçinde Nişasta Aman, İşittim Yarim Hasta Hastamısın Be Yarim, Yapayım Sana Muska Küp İçinde Bulgurum Aman, Keman Kasa Vurgunum Bana Sabırsız Diyorlar, Ben Sabirli Bir Kulum |
10-15-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Genel Türkü Sözleri ArşiviAnamur Yolları Silifke -Hüseyin Say-Cavit Erden Anamur Yolları Yar Yar, Kayrak Da Çakıllı A Canım Öyle Bir Yar Sevdim Yar Yar, Uyar Da Akıllı A Canım Sürmelim Aman, Ben Yandım Aman, Sevmişim Aman Anamur Üstüne Yar Yar Duman Da Bürüdü A Canım, Herkes Sevdiğini Yar Yar, Aldı Da Yürüdü A Canım Sürmelim Aman, Ben Yandım Aman, Sevmişim Aman Anamur Yolları Yar Yar, Dardır Da Geçilmez A Canım Soğuktur Suları Yar Yar, Bir Tas Da İçilmez A Canım Sürmelim Aman, Ben Yandım Aman, Sevmişim Aman |
|