Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? |
|
|
#16 |
|
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Öncelikle evlenmeden önce bırakıyorsa devam ederim,yok bir gün içiyor bigün içmiyorsa,dozunda bırakıyorsa gibi alflar yanlış İçki dozunda nasıl bırakılabilir azıda zarar çoğuda![]() ![]() ![]() Bu konulya ilgili birçok ayet ve hadis varken aslında bize laf bile düşmez ![]() Ey iman edenler, icki, kumar, putlar, fal okları şşeytanın necis işşleridir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşşa eresiniz şeytan, icki ve kumar ile aranıza duşşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister Artık hepiniz vazgecin!)) [Maide 90,91]Böyle biriyle evlenmek ister misiniz? Diliyle size sürekli Allah'ı hatırlatcak ilim sahibi birini seçmek varken ![]() Hadis-i şşeriflerde buyuruldu ki: ((İckinin haram olduğuna dair kesin hukum indi )) [Muslim]((İhtimar [alkol teşşekkul] etmişş her icki haramdır )) [Ebu Davud]((coğu sarhoşş eden ickinin, azını da icmek haramdır )) [Nesai]((İckide ilac özelliği yoktur Hastalık yapar )) [Muslim]((İcki, butun kötuluklerin başşıdır )) [Taberani]((İcki kötuluk doğurur )) [Beyheki, Ruzeyn]((İcki her kötuluğun anahtarıdır )) [İbni Mace]((Allah’a ve ahirete inanan icki icmesin, icki icilen sofraya da oturmasın!)) [Taberani] ((İckiden sakının! Ağac dal budak saldığı gibi, icki de, kötuluk sacar )) [İbni Mace]((İcki, gunahların en buyuğudur, her kötuluğun ve her gunahın anasıdır )) [Taberani]((İcki icenin haya perdesi yırtılır, şşeytan ona yoldaşş olur, her kötuluğe sevk eder ve her iyilikten alıkoyar )) [Taberani]((Alkoliğin, kabrinden kalkarken, iki gözu arasında, “Bu Allah’ın rahmetinden mahrumdur” yazısı görulur )) [Deylemi]((Rahmet melekleri, sarhoşştan uzak durur )) [Bezzar]((İcki icenin, kıyamette yuzu kara, dili sarkıktır, pis kokusundan herkes kacar )) [Zevacir]((Bir zaman gelir ki, ickinin adı değişştirilip helal sayılır )) [İ Ahmed]((İcki, zinadan kötudur )) [R Nasıhin]((İcki ile iman, bir arada bulunmaz, biri, diğerini uzaklaşştırır )) [Beyheki]Bunca şey varken gerisi size kalmışArtık bir zamandan sonra sevgi falan geçiyor O senin amelin mi bunu düşünceksin evlenirken Bu benim düşüncem![]() Selametle ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#17 |
|
JOKER
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?aslına bakılırsa tam benim istediğim kız tipi ben içkiyi zaten seven biriyim oda seviyorsa iyi anlaşırız :D
|
|
#18 |
|
dejavu2009
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Aslında içki değilde sigaranın sorulmasını tercih ederdim ![]() ![]() ![]() İçmek; keyif verir ![]() ![]() ![]() çok içmek çok zarar verir ![]() ![]() seçim size kalmış |
|
|
|
#19 |
|
1die
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Kapının onne korum hemen ne işim var ayyaş bı hatunla
|
|
#20 |
|
peri
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?ya okadar yerden yere vurdunuskı sankı kıslar alkolık sıs ıçınce bırşey yok kıslar ıçse kötu mantıga bak ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#21 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?ne kızlar içsin, nede erkekler hem zararlı, hem haram
|
|
|
|
#22 |
|
TiFus
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Valla Ne Diyim Kız Önümde İçki İçerse Afiyet Olsun Bir Gün Arada Sahilde Rakı Balık Sofrası Yaparız Derim :D:D Şaka Şaka Kızım Delimisin Bırak Şu İçkiyi Derim :)
|
|
#23 | |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Alıntı:
yapılması gereken bu cidden
|
|
|
#24 | |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Alıntı:
Güzel demişsiniz dejavu2009 ![]() ![]() Sizden biraz farklı olarak şöyle düşünüyorum: Her şeyin fazlası zarar, sigara ve alkolun da tabii ![]() ![]() Ancak her ikisi de keyif için yapılan şeyler![]() ![]() Abartılmadığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum![]() ![]() Dini kısma gelince ![]() ![]() Herkesin dini kendine![]() ![]() Haramsa onun için haram![]() ![]() Onu hiç dert etmem![]() ![]() Doğruyla yanlışı kendisi ayırabiliyor sonuçta, seçimini yapmış, üzerinde baskı uygulamak bana düşmez![]() ![]() Saygılarımla ![]() ![]()
|
|
|
#25 |
|
su perisi
|
Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?Abartılmadığı sürece, bence sakıncası yok ![]() ![]() ![]() Hem bunun kadını erkeği olmaz![]() ![]() ![]() ![]() Erkek içerde kadın içmeezzzz![]() ![]() ![]() ![]() yada kadın ağlarda erkek ağlamaz gibiii![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|