![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker SözleriŞafak Sayar gelin Evde Asker Eşini hayal Eder Nöbetinde Biter Bu Hasret Dayan Askerim Bu Vatan Senin Eserin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker SözleriAsker Olmak Okadar Gurur Ve Onur Verici Bir Duygudurki Vatanı Korumak Her Gencin Elinde OLmayan Bir Anahtardır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker SözleriBir Ulusun Kuvvetini Belirleyen En önemli faktör Askeri Kuvvetidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker SözleriAsker : Alo anne ![]() Anne : Oğluuum ![]() Asker : Annee ![]() ![]() ![]() ![]() Anne : Nabıyosun oğlum çok özledim seni Asker : Anne birşey söylücem ![]() Anne : Söyle oğlum paran mı bitti Asker : Anne hayır bir dinle ![]() Anne : Ne oldu oğlum bir sıkıntın mı var Asker : Anne ben oğlunun arkadaşıyım oğlunu dün çatışmada kaybettik Anne : VATAN SAĞOLSUN |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker SözleriŞehit olmak her yiğidin sevdasıdır yaşarken, Güneşin yüzü solarmış yüce dağı aşarken, Hilal kollarını açmış yıldızına koşarken, Al bayrağa rengin veren kanlara selam olsun, Vatan için serden geçen canlara selam olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker SözleriNe Şehitler Verdik Vatan Uğruna Bizde Bitmez Mehmetçik Bu Vatan uğruna |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısa Asker Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Asker Sözleriutanıyorum şehidim, yemekten, içmekten ![]() ![]() Senin annen ağlarken gülmekten utanıyorum ![]() ![]() Sanma ki unutuyor ![]() ![]() ![]() Unutturuyoruz , unutanları barındırmaktan utanıyoruz , sen vatan için bizim için şehit olurken seni görmezden gelenlerden utanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Mekanın cennet olsun askerim ! |
![]() |
![]() |
|