![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüHayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım ![]() ![]() Cenap Şehabettin |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüMideni doyurmak üzere ağzına girecek gıdayı çarşı pazardan dikkatle seçiyorsun da, muhatabın ruhunu doyurmak üzere ağzından çıkacak kelimeyi neden rastgele söylüyorsun? |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüGeçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar ![]() ![]() ![]() George Santayana |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüGiysilerini kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle giysilerinden daha değerli olamazlar ![]() William Hazlitt |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün Sözü"Hiçbirşey yapmamak, yapılanların en yaygın olanıdır ![]() Jerry Brown |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüHep edebi sözler yazılmış ancak biraz önce tv de bir söz duydum ve eklemek istedim Nasıl indireceğini bilmediğin eşeği dama çıkarmayacaksın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün Sözü"Gözler kendilerine, kulaklar başkalarına inanırlar ![]() Alman Atasözü |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüYeryüzü taşla doludur ama pek azı boyunlara kolye olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün Sözüİnsan Topraktan Yaratılmıştır Heran Çamurlaşabilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün SözüAğlamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmez ![]() ![]() (aklıma geldide yazayım dedim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün Sözü[u]İnsanoğLunun deqeri Bir kesirLe iFade ediLecek oLursa,Payı gerçekkişiLiqini gösTerir,Paydasında Kendini ne zanneTtiqini ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|