![]() |
Olric Ve Efendisi'nden Sözler.. |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Söyle bana Olric, aşk nedir? -Hiçbir zaman sahip olamayacağımız şeydir, efendimiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Sabahlar olmasın Olric ![]() ![]() -Siz zaten hep geceye mahkumsunuz efendimiz… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Bir silgi gibi tükendim ben Olric, Başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım ![]() Mürekkeple yazmışlar oysa ![]() Ben kurşun kalem silgisiydim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-En çok neyi özlüyorum biliyor musun Olric? +Neyi efendimiz? -Onun benim yanımda olan kokusunu Olric! +Ama o parfüm sıkmazdı ki efendimiz ![]() -İşte bu Olric o bana bi başka kokardı! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Ne zoruma gidiyor biliyormusun olric? O'na yazdıklarımı O'ndan başka herkes okuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Nefes alamıyorum Olric ![]() Bu insanlar içinde kendime rol biçemiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..“-Sevmek nedir olric? -Sevmek sessizliktir efendimiz… -Susarsam bilmez ki sevdiğimi olric? -Susarak haykırınız efendimiz…” |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..- Bazen yok olmak hiç olmaktan iyidir Olric ![]() ![]() - Yok mu olalım efendimiz ![]() ![]() - Varmı' yız ki Olric ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Efendimiz çok hiddetlenseniz bile küfretmiyorsunuz,Siz hiç kötü söylemezmisiniz? +İçimden sövüyorum olric! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..İnsan nedir bilir misin Olric ![]() ![]() -Nedir efendimiz ![]() ![]() -İnsan; Ağaçları kesip onlardan kağıt yapan sonrada o kağıtlara "Ağaçları Koruyunuz" Yazandır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..- Gözden ırak, gönülden de ırak olur mu efendimiz ? + Hayır Olric !Yüreğinde bir yer açıp oraya oturttuğun her kimse ; Seninle birlikte gider her yere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..-Sende yalnız mısın Olric ![]() ![]() +Rabbimiz var ya efendimiz ![]() ![]() -Karşılıksız sever mi Olric ![]() ![]() +Secdeye kapanalım yeter efendimiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Gidelim mi olric Gidelim efendimiz Nereye olric O'na efendimiz O nerde olric Kalpte efendimiz Gidelim olric Ya , ya o kalp doluysa olric Sanmam efendimiz Dönelim olric ,içime bir şüphe düştü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Denizin en sığ yerinden başladık yol almaya olric Şimdi kara görünmüyor gemimizde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olric Ve Efendisi'nden Sözler..Bugün mektuplarımı postalamak için çıktım sokağa olric En iyi kendime yazarım ben "kış" dedim "henüz gitmek için hazırlık yapmıyor" ![]() ![]() Hala (d)üşüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|