![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerVarsın olmasın hayatta her istediğimiz ! BİZ olana '' ELHAMDÜLİLLAH '' ; olmayana da '' EYVALLAH '' demesini biliriz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerEğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok ![]() ![]() Şems-i Tebrizi |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerSöküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinle de söyle ![]() ![]() ![]() Dikiş tutmuyorsa şayet, söylenmeyi bırak; Sus! Kalbinden geçmeyeni diline değdirme ![]() ![]() ![]() Mevlana |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerKörlük gözde kalsın,Sağırlık kulakta,Dermansızlık dizde kalsın,Sükûnet dudakta ![]() ![]() ![]() Lakin yürek sağırlaşmasın,Körleşmesin, dermansız kalmasın ki; Seni görsün,Seni duysun,Sana koşsun çatlarcasına ![]() ![]() Yürekte yaşanmazsa,Göz görüneni neylesin? ![]() ![]() Gönül hissetmezse,Kulak duymuş neylesin? ![]() ![]() Kalp sevmedikçe,El dokunmuş neylesin ![]() ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerBin sene de okusam, ne biliyorsun diye sorsalar bana Haddimi bilirim derim ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlana Celaleddin-i Rumi |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlerİyilerle herkes iyi olur ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlersitem´isimli üyeden Alıntı harika sözler rüzgar tşkler Saol sitem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerBeni bir ben bilirim , Birde beni Yaradan ![]() ![]() ![]() Bana bir ben lazım , Birde beni Anlayan ![]() ![]() ![]() Mevlana Celaleddin Rumi |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlerhepsi ders niteliğinde sözler alabilene anlayabilene tabi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerRUZG4R´isimli üyeden Alıntı Beni bir ben bilirim , Birde beni Yaradan ![]() ![]() ![]() Bana bir ben lazım , Birde beni Anlayan ![]() ![]() ![]() Mevlana Celaleddin Rumi Çok güzel bir söz Rüzgar kardesim bu konunu devamlı takip ediyorum eline sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerBaşkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar ![]() Mevlâna Celâleddini Rûmî |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerGüzel günler Sana gelmez, Sen Onlara yürüyeceksin ![]() ![]() ![]() Hz Mevlâna |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerHer Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir; Çünkü Sevenler, Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar ![]() Mevlâna |
![]() |
![]() |
|