![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriSeni bulmaktan önce aramak isterim ![]() Seni sevmekten önce anlamak isterim ![]() Seni bir yaşam bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriYolun geleceğini çizdim, geçmiş gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriBir kez geçer, bir insan bir karşı'ya, Ondan sonra artık her-şey karşı'dır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriKeşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriBenim söylemek için çırpındığım gecelerde SİZ YOKTUNUZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriGeleceğim, bekle dedi, gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriYaşamak için bırakılmış bir yön baktım, yoktu: Ben direnmek için elimden gelin yaptım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriKendi bahçesinde dal olamayanın biri, Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriYanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriSana gitme demeyeceğim; ama gitme Lavinia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Özdemir Asaf Sözleri |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemir Asaf SözleriBen birini sevmiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|