|
|
#16 |
|
bbk
|
biiiiiiiiiiiiiiiipppp sora biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp sora yine biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippp şerefsiz :wallbash: :cc_hang:
|
|
#17 |
|
pesimistt
|
allah belasını versn yaa ![]() utanmaz adam beş kuruşluk bile değeri yokmuş be![]()
|
|
#18 |
|
funeralsong
|
benim anlam veremediğim ve hiç bir zaman veremeyeceğim-inşallah vermem hiç bir zman kimse de vermesin-ne diye böyle bir şey yapar nasıl yüreği ahlakı vicdanı terbiyesi kaldırır diyeceksiniz bunların hiç biri onda yokki haklısınız ama nasıl ourda bunları yok eder bir insan
|
|
|
|
#21 |
|
önder uçar
|
bu olay bursada oldu diye bursalılara mal edilemez oysa bu adam dogulu bunu biliyormuydunuz
|
|
|
|
#22 |
|
önder uçar
|
bu olay bursada oldu diye bursalılara mal edilemez oysa bu adam dogulu bunu biliyormuydunuz
|
|
|
|
#23 |
|
önder uçar
|
:sm_mad: bu olay bursada oldu diye bursalılara mal edilemez oysa bu adam dogulu bunu biliyormuydunuz :sm_mad:
|
|
|
|
#24 |
|
efobedo
|
allahından bulsun pislik
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#25 |
|
önder uçar
|
bu olay malesef gerçektir ben bursalıyım bu olayı duyduydum ama biraz eklemeler olmuş![]()
|
|
|
|
#26 |
|
zimcee
|
bu nasıl bır ınsanlık ya, sen ole bır yerdesın kıı bızden cok dusunmen lazım olumu, bu nasıl bır korkusuzlukdur hıc mı allah korkusu yokdur![]() ![]() bole bırsey olamaz,, ınanmıyorum eger dogru ıse bu sozlerım yoksa bı yalansa allah benı affetsın,,
|
|
Cevap : Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!! |
|
|
#27 |
|
meeti
|
Cevap : Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!!buna seferefsiz demekle şerefsizlere hakaret olur
|
|
|
|
#28 |
|
önder uçar
|
Cevap : Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!!bu olay gerçektir bursada bu olay senelerce konuşuldu
|
|
#29 |
|
selmaner44
|
Cevap : Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!!tamamiyle igrenc bi adammış ![]() ![]() pislik herif![]() ![]()
|
|
|
|
#30 |
|
|
Cevap : Dünyadaki En Şrfsz İnsan..!!Söylenecek sözler söylenmiş zaten amaa bir laf ta ben ekliyim bu bekçi olacak manyağa ![]() Bunun YARINı da var arkadaş!!!Hiç mi düşünmüyosun diğer taraftaki yaşamını??
|
|
|
|